Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 1234Nākošais »

zoklis 15.Dec 2010
+
-
Krāsa neizskatās gluži melna, bet izskatās eleganti

zelch 15.Dec 2010
+
-
Paldies! Nu vēl melnāku grūti atrast! :D

zelch 7.Apr 2011
+
-
Tad nu uzliku es tos karburātorus ,bet man nepatīk šitas viss!!! Neskatoties uz to ,ka karburātori ir jauni izgatavošanas kvalitāte pēc manām domām ir zem katras kritikas! Droseļvārsts izliets neprecīzs un pilns ar kaut kādiem atliešanas blakusproduktiem ,skrūve kurā stiprinās trosse un tiek nostiprināta dozējošā adata jau ar neprecīzu vītni un neturās iekšā. Rūkt jau rūc ,bet tālu no ideāla! Mēģināju sinhronizēt pēc pareizās metodes ar spidometru un katra cilindra atslēgšanu ,nekā! Uz 1 cilindru neiet un viss ,bet tas nekas...;)
Tad nu domāju varbūt saurbt ieplūdē katram pa caurumam un mēģināt nosinhronizēt ar baika sinhrontesteriem(ir man tāda mantiņa)? Kāds nav mēģinājis?

Krišjānis 7.Jan 00:48
+
-
Saprotu, ka vecu tēmu ceļu augšā, bet... gribējās noskaidrot, cik tālu tiki? Šādu metodi ar urbumiem ieblūtē, tajos ieskrūvējot vakuuma manometrus piekopa veins no maniem pasniedzējiem LLU Tehniskajā fakultātē. čoperprojekts ar šādu motoru. līdz galam vēl nav pabeigts, bet regulācija esot izdevusies labi. Pēc tam gan tika uzlikts auto karburators ar paātrinātājsūkni.

buritis 7.Jan 23:25
+
-
šito štelli varētu pamēģinēt ar bmw motocikliem ar boksermotoru domāto sinhrotesteri.

elf 9.Jan 10:39
+ 1
- 0
Šī lietiņa dodod lielu jaudas pieaugumu.Esot reāli izmēģināts.Vienīgā problēma grūti pielaist.Bet to var atrisināt ieliekot pa vidu krānu.

http://www.easthighway.com/img/special/turbo.jpg

Spark 9.Jan 13:44
+
-
elf :
Šī lietiņa dodod lielu jaudas pieaugumu.

Uzstādīju šādu lietiņu (tehniski korektu nosaukumu tajai nezinu) kopā ar K-68
karburatoriem M-62 dzinējam. Motocikls auksts lec ar otro minienu, pie tam bez elektroniskās aizdedzes. Kādreiz benzīntankā par prieku (vai drīzāk vilšanos) kādam kašķīgam latvietim siltu urāla dzinēju iedarbināju ar roku. Kā 70-tajos topa vīri to darīja ar Javām.

elf 9.Jan 14:37
+
-
Un kā ar jaudas pieaugumu....vai bij?

Spark 9.Jan 14:47
+
-
Diemžēl nevaru salīdzināt, jo cauruli uzliku uzreiz pēc motora atjaunošanas. Tikko noņēmu nost, tā motociklu iedarbināt bija ļoti grūti (līdzīgi kā forumā aprakstītajā gadījumā ar Dņepru un standarta aizdedzi). Līdz ar to bez šīs caurules netika braukts vispār.

karo 9.Jan 15:52
+
-
kāds var būt no šīs sistēmas jaudas pieaugums no kurienes viņš radīsies???es agrāk cītīgi lasīju oppozit ru forumu tur bija daudz rakstīts par opozītdzinēja jaudas pacelšanu bet šī sistēma nekur nebija minēta.bet toties par šo sistēmu bija rakstīts moto žurnālā viņa principā cik sapratu strādā tukšgaitā lai daudzmaz sinhronizētu dzinēja darbību.bet kad dzinējs jau aiziet apgriezienos tur neko daudz nejūt.

karo 9.Jan 16:01
+
-
redzkur atradu rakstu par to brīnumu. http://oppozit.ru/post_66491.html

zelch 9.Jan 19:01
+
-
Tema ir veca ,bet nekas nav pamests. Sakara ar izbraukumiem un citiem projektiem sis ir nedaudz atlikts mala ,bet tomer virziba notiek. Paris nedelas atpakal sanemu no krasotaja blakusvaga kulbu ,ka ari pirms neilga laika no polijas iegadats parvalks blakusvagim. Uz pavarara pusi viss tiks likts kopa. Esmu slinks fotografs ,bet ieliksu sakrasojumu :)

zelch 30.Jan 23:18
+ 1
- 0
O ,meginu pievienot attelu ... http://www.RetroMoto.lv/images/uploads/1327958297-imag0666.jpg

zelch 30.Jan 23:20
+
-
He ,izdevas un pavisam vienkarsi! :) Nu ja ,sakrasota kulba ,jagaida pavasaris...
« Iepriekšējais 1234Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā