ja : lūdzu visus iepazīties ar tehniskiem noteikumiem lai nebūtu bēdīgi rezultāti vēl pirms starta !
Kādam kubatūru esat izmērījuši?
Itkā viens otrs no līderiem esot meklējis resnākus virzuļus
Un kā ar izpūtēju pārbūvi standart klasē?
No ārpuses jau ir ,bet iekšā.......
elf : Kādam kubatūru esat izmērījuši?
Itkā viens otrs no līderiem esot meklējis resnākus virzuļus
Un kā ar izpūtēju pārbūvi standart klasē?
No ārpuses jau ir ,bet iekšā.......
Vai tavu prāt latvijā ir pārāk daudz aktīvu mopēdbraucēju,ka nu tagad ņemsim un čakarēsim visus pēc kārtas?:@Ar tīrāko standarta mopi tik tiešām var tik pēc polša braukt,ne jau Apes kalnā tikt...
Es uzskatu tā....Standarta klasē tiek iedoti pieļaujamie lielumi un pārējais no tavām spējām un zināšanām.NU piemēram izpūtējs.Standarta izpūtējs ir tīrākais mēsls.Un kapēc tas,ka es varbūt māku no atļautā izskata un izmēra izspiest vairāk,būtu jāuzskata par krāpšanos?To Tu man vari paskaidrot?
Tad jau varbūt tiešām taisam sporta klasi,kur visi sacenšas un tad vēl pavizināšanos ar standarta šmirģeļiem pa līdzenu,grantētu celiņu?
Nekā personīga,tikai mans viedoklis.
Standarta motovelosipēdu klase: atļauti tikai PSRS ražotie motovelosipēdi ar Ļeņingradas rūpnīcas vienpakāpes D tipa gaisa dzeses motoriem, obligāti saglabājot oriģinālo motora izskatu, oriģinālo karburatoru, oriģinālo izpūtēja savienojumu ar cilindru, oriģinālo izplūdes līkumu un izpūtēju, bez mehāniskās iejaukšanās pazīmēm
Ja gribat braukt ar izurbtiem karburatoriem un pārmetinātiem izpūtējiem mainat nolikumu! Tur skaidri un gaiši ir uzrakstīts :
bez mehāniskās iejaukšanās pazīmēm
Jebkuram likumam (nolikukumam arī)ir gan gars gan burts. Rakstot nolikumu darba grupā tika ņemts vērā apstāklis,ka nekad neviens nespēs izkontrolēt karburatora ,,rīkles platumu,, vai klaņa biezumu. Tieši tapēc akcents tika likts uz ārējām pazīmēm saglabājot visu ārēji oriģinālu. Tas, pēc daudzu grupas dalībnieku atzinuma, saglabā ZM garu! Es, veicot tehnisko kontroli, pedantiski ievēroju nolikuma prasības un standartklasei netika pielaisti vismaz septiņi mopēdi un kādi 10-12 devās mainīt detaļas un mezglus.Arī sporta klasei netika pielaisti divi ar pārveidotiem karteriem. Un atbilstoši nolikumam neredzēju mehāniskās iejaukšanās pazīmes! Pat liku pabīdīt izpūtēju stiprinājumus-nekā! Vienīgi atļāvu braukt bez mazās D-motora svilpītes, to ar nevienam neredzēju. Neesmu antiņš, man viss skaidrs, bet izdarīts tīri un perfekti! Nolikuma formālā daļa ievērota! Bet ir tak iespēja uzrakstīt protestu! Un tad taisīsim vaļā! Bet neraksta, kaut arī es ieteicu! ,,Es 100% zinu, ka tur ir 65kubi,,! Saku-raksti! ,,A ja nu nav?,,
īstenībā jau nav pat obligāti kādam rakstīt tos protestus...Pēc gonkas tehn.komisija ver vaļā pirmo trijnieku(sešinieku) un viss. Dažas reizes un jautājums atkritīs pats no sevis.
Kas: Vaidavas Kauss.
Kad: 15.maijs.
Kur: Ape.
Info: http://www.zeltamopeds.lv/