Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 1234Nākošais »

ripis 12.Mar 2007
+
-
Man skolā jāmācās rakstīt ZPD un pats tēmu varēja izvēlēties, es izvēlējos šādu "Motocikla motora uzlabojumi", tagad meklēju materiālus par forsēšanu ttt. Varbūt kādam ir kādi? Latviešu valodā vajag

Armands 12.Mar 2007
+
-
Pie vārda uzlabojumi, var arii attiecinaat, piem. kartera nopuleeshanu 8)
ir LV valodaa paveca gramata: ''Motocikla sagatavošana sacīkstēm'' 1956.g. tajaa varbuut kautko atradīsi.

Netā ir pieejamas gramatas pa motora tuningu/forsēšanu, angļu un krievu valodās.
Meklē ;)

kashinjshh 12.Mar 2007
+
-
:D pats nemaki izdomat?

ripis 12.Mar 2007
+
-
Meklēju visādus materiālus, nek nopietnu nevaru atrast, pa forumiem ar nekā laba, tikai tā idejas var dabūt, palīdziet lūdzu, citās valodās gan nevajag, jo tos tehniskos nosaukumus kamēr iztulkot tad pus gads paies!

tnt 12.Mar 2007
+
-
latvski ne vella nedabusi. vajadzeja visparigaku tematu nemt

ripis 12.Mar 2007
+
-
Rekā man darbs sadalīts:
1>Detaļas un to pārveidošanas nozīme
2>Motora detaļu pārveidošana
3>Dažādu paaudžu motocikla motoru salīdzināšana
4.Aptauja motociklu lietotājiem par motocikla motora uzlabojumiem

Un 2. punkts ir šikāk sadalīts:
Galvas sēdināšana
Izplūdes lūku vīlēšana
Klaņa saīšināšana
Cilindra sēdināšana

Ja kādam ir informācija izpalīdziet.

Agris 12.Mar 2007
+
-
Vidusskolai? A kas tev būs praktiskajā daļā?

ripis 12.Mar 2007
+
-
Praktiskajā? Labs jautājums.

Varētu uzrakstīt kā darbojas motors, tipa ka pats es pētu un rakstu kā viņš darbojas

tnt 12.Mar 2007
+
-
ripis :
Rekā man darbs sadalīts:
1>Detaļas un to pārveidošanas nozīme
2>Motora detaļu pārveidošana
3>Dažādu paaudžu motocikla motoru salīdzināšana
4.Aptauja motociklu lietotājiem par motocikla motora uzlabojumiem

Un 2. punkts ir šikāk sadalīts:
Galvas sēdināšana
Izplūdes lūku vīlēšana
Klaņa saīšināšana
Cilindra sēdināšana

Ja kādam ir informācija izpalīdziet.

ta ir tikai maza dala no nepieciesamiem uzlabojumiem

piem - karburators, parplude, klokjene, iepludes varsts, rezonators, aizdedze, gredzeni, virzulis, dzesesana, utt

ripis 12.Mar 2007
+
-
To pārējo es nemācēšu izskaidrot, tāpēc jums prasu palidzibu

Agris 12.Mar 2007
+
-
Un kādā priekšmetā tas būs?
Iesaku taisīt par kādu dzejnieku vai C vitamīnu vai ko citu. Tas ka moči patīk nenozīmē ka patiks taisīt ZPD par viņiem. Iesaku padomāt, citādi vēlāk sanāks nožēlot :oldmen:
P.S. Un tomēr interesē kāds tev iznāks ZPD par močiem ;)

Mex 12.Mar 2007
+
-
Saprotu, ka interesanti rakstīt par to, bet... nu, manuprāt, ar tēmu un ZPD kā tādu - ieberzīsies, un diez vai učukiem baigi intereses tjūnošana!

ripis 12.Mar 2007
+
-
Par vēlu jau izvēlējos jau šo. Vajadzēja tomēr izvēlēties tādu kur uz haļavu sakopē materiālus iekšā un viss. Tā būtu visvienkāršāk.

Krišjānis 12.Mar 2007
+
-
Mums Jelgavā, piemēram, papildmateriāli drīkst veidot tikai 20% darba. pārējam jābūt pašizdomātam, vai jābalstās uz cilvēku stāstītā

Mex 12.Mar 2007
+
-
M1M :
Mums Jelgavā, piemēram, papildmateriāli drīkst veidot tikai 20% darba. pārējam jābūt pašizdomātam, vai jābalstās uz cilvēku stāstītā

Kurā skolā tad mācies?

Kristaps 12.Mar 2007
+
-
ripis :
Par vēlu jau izvēlējos jau šo. Vajadzēja tomēr izvēlēties tādu kur uz haļavu sakopē materiālus iekšā un viss. Tā būtu visvienkāršāk.

Pie kura priekšemta pasniedzēja tev vajadzēs aizstāvēt šo ZPD? Cik zinu skolā mašīnbūvi nemāca.

Krišjānis 12.Mar 2007
+
-
!!!SPĪDOLĀ!!! :lol: :lol: :lol:

ripis 12.Mar 2007
+
-
Fizikas skolotājas, šitais darbs ir tāds lai mācītos viņu rakstīt, gan ja ka elf ir kaut kādi materīali.

ripis 12.Mar 2007
+
-
M1M :
!!!SPĪDOLĀ!!! :lol: :lol: :lol:
Spīd ola

creature2 12.Mar 2007
+
-
nu RV1.ģ ar chomu peedeejaa briidi uzbliezam biznesa planu par bernudarzu marupe un 9 bija atestaataa ieksaa
« Iepriekšējais 1234Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā