Aizmirsi paroli?

AivisG 17.Feb 2009
+
-
Izveidoju jaunu tēmu lai būtu uzskatāmāk.

Žurnāli tā kā būtu sarunāti. Skanēšanu varētu sākt, ja būtu zināms vai ir atbalstītāji. Žurnāliem vajadzētu būt aptuveni no 1958/59. gada. Jēga skanēt ir līdz 1990. gadam, jo tālāk žurnāls pārgāja uz auto tematiku.

LŪDZU SŪTĪT PM vai E-PASTUS, LAI ES VARĒTU SAPRAST CIK IR GRIBĒTĀJU UZ IESKANĒTO INFORMĀCIJU. CENA 5LS + DVD IZMAKSAS.

Es nezinu vai ieeies vienā DVD vai 2. Var arī sarunāt ielādēšanu elektroniskā veidā. PDF formāts, viens žurnāls viens fails. Lūdzu nepārkopēt un nelikt failu apmaiņas programmās, kamer neatmaksāsies izdevumi.

Ātri skanēšana neies, tomēr, ja drīzumā sāku, tad kaut kad pavasarī vajadzētu būt.

RuudiS 17.Feb 2009
+
-
dziivotu tu iecavaa paliidzeetu paskaneet.

AivisG 17.Feb 2009 | Pēdējo reizi labots 18.Feb 2009 09:49; labots 1 reizi
+
-
RuudiS :
dziivotu tu iecavaa paliidzeetu paskaneet.

Jā, tās 20 min ar mašīnu vienā virzienā, kas mūs šķir pa ceļam uz Rīgu ir mega šķērslis. :) Ja vispār kāds atsauksies, sūtišu PM.

Vajadzīgi tikai aptuveni 20 pretendenti DVD pa 5 Ls un arī tad ir iespejas maksāt ar rezerves daļām. Es būtu pieteicies uzreiz. Viens Moto žurnāls šobrīd maksā pāri 2 Ls!

RuudiS 17.Feb 2009
+
-
kam ir tiesiibas tam nav shkjeerslis :D
Tad piesakos uz paliigu, ja nu kas.

AivisG 17.Feb 2009
+
-
Dziļi pateicīgs, sūtīšu PM ja lieta aizies tad jau sarunāsim.

fire 18.Feb 2009
+
-

AivisG 18.Feb 2009
+
-
Nav man kas šķiro kur par varoņiem, kur par javas ātrumkārbu, skanējam visu, uz ekrāna lapu pāršķirt nav problēma

i_edgars 18.Feb 2009
+
-
fire beidz murgot!! Tajos laikos vismaz labi un ļoti smalki tika aprakstīta tehnika un dažādi tehniski risinājumi un remonti. Toties pēc 90.gada Za Ruļom kļuva par 100% reklāmas bukletu - tieši tāds pat kā visi (bez izņēmuma) pašreizējie žurnāli. Līdz 90. gadam tehniskie žurnāmāli bija informatīvi un vērtīgi, pašreiz viņu vērtība ir apsolūta 0.
Protams tie kas fizikas stundās degunus urbināja vai mēdīja skolotāju nespēj novērtēt itin neko no tā ko šie vecie žurnāli sniedz! :twisted:

fire 18.Feb 2009
+
-
i_edgar! Izlasi ko es rakstīju. Es ar šiem žurnāliem esmu izaudzis un pirms 40 gadiem savas Rīgas un 30 gadiem savus kaurovecus, voshodus, ižus un javas pārjaucis, vēlāk arī zazus un vazus, jo citas literatūras nebija. Es runāju par to, vai kādu interesēs brežņeva laika ideoloģiskie raksti, kas aizņem lielāko daļu žurnāla, un vai vērts skanēt visu žurnālu kopumā.

Armands 18.Feb 2009
+
-
Var jau izšķirot atsevišķas lapas ar moto tēmu un pārdot tos iekš DVD :)

PPUR 18.Feb 2009
+
-
Jaa,un veel buutu labi sadaliit pa markaam! :D
Liekas,ka viss peec kaartas tomeer buutu labaak,aatraak,vieglaak un leetaak!

AivisG 18.Feb 2009
+
-
Tiek skanēts viss pēc kārtas, process jau sācies. No šķirošanas nav nekāda jēga - tas kas interesē mani, neinteresē citus un otrādi. Tas nekas ka tanki pa vidu un medāļiem apkārti veči, tagad jau pat liekas interesanti un smieklīgi tas marazms. Ja jau te forumā ir pat CCCP bilžu tēma, tad nevienam nekaitēs.

RuudiS 18.Feb 2009
+
-
domaaju, ka citiem iespeejams, pat buutu interesanti palasiit par tiem laikiem, kas un kaa un ko.

ecrire 18.Feb 2009
+
-
:D ieskh zaruljom ir laba sada vel "soveti bivalih" utt .. piemeram "stop! ljap" recigi palasit kadas nejedzibas un stulbibas tad bija un tika kritizetas un kur atklati ta ari raksta ka japanju mashinas labakas(~80to gadu zurnala. viens "zigulu" rupnicas parstavis bija somija info apmainjas programaa kurari rakstija par salidzinajumiem un ka kauns par krievu auto :D ka piemeram tie pashi somi uzreizs izarda salonu, ieliek jaunu, parkraso utt un tikai tad brauc protams tanki un darba frontes varonji mazak intresanti.. tikpat nejedziga lieta ka info kursh uzvarej 74gada motokrosa chempionataa ukrainaa :D

AivisG 18.Feb 2009
+
-
Vai kādam nav Zaruļom pirms 1958. gada?

i_edgars 18.Feb 2009
+
-
Ja jau dikti interesē izšķiroti raksti, tad es sen jau esmu iedevis linku kur ir kopijas no Za Ruļom tikai par Javas un moto vadīšanas tēmu.
Es ar esmu izaudzis ar šiem žurnāliem - bija visi eksemplāri sākot no 1968 gada 2. pusgada līdz 1991. gadam. Žēl ka notirgoju juku laikos (bet čaļi ļoti labu naudu samaksāja par to). Un ļoti labi zinu kas bija tajos žurnālos rakstīts! Jā bija tur propoganda, bet ne jau tik lielā mērā kā te dažs labs apraksta - parasti 1 - 3 lpp!

Jaunākie ziņojumi forumā