Aizmirsi paroli?

Dzintars_S
25.Dec 2007
+
patīk
-
Mixx :
CSDD atbilde -

Īsumā, pastāv 2 varianti, lai iegūtu pilno A kategoriju, ja iepriekš ir iegūta A* kategorija:

1. A* kategorijai jābūt vismaz 2 gadu stāžs un, apmainot vadītāja apliecību, bez eksāmeniem saņem pilno A kategoriju. 2. Sasniedzot 21 gadu vecumu (nav 2 gadu stāžs) un nokārtojot CSDD tikai A (jauda virs 34 Zs) kategorijas braukšanas eksāmenu (bez kursiem).

tas nozīmē ja man jau ir A* kategorijai divu gadu stāžs es varu saņemt pilno A(bez ierobežojumiem) nesasniedzot 21 gadu vecumu. vai pareizi sapratu?

Dalgo
25.Dec 2007
+
patīk
-
Dzintars_S :
Mixx :
CSDD atbilde -

Īsumā, pastāv 2 varianti, lai iegūtu pilno A kategoriju, ja iepriekš ir iegūta A* kategorija:

1. A* kategorijai jābūt vismaz 2 gadu stāžs un, apmainot vadītāja apliecību, bez eksāmeniem saņem pilno A kategoriju. 2. Sasniedzot 21 gadu vecumu (nav 2 gadu stāžs) un nokārtojot CSDD tikai A (jauda virs 34 Zs) kategorijas braukšanas eksāmenu (bez kursiem).

tas nozīmē ja man jau ir A* kategorijai divu gadu stāžs es varu saņemt pilno A(bez ierobežojumiem) nesasniedzot 21 gadu vecumu. vai pareizi sapratu?
Nu ja tu esi nolicis A* atļauto 18 gadu vecumā - tad 20 gadu vecumā vari saņemt pilno A.

Dzintars_S
26.Dec 2007
+
patīk
-
Nu tad beidzot man ir skaidrība :) vismaz nevajadzēs vienu sezonu braukāt bez atbilstošās kategorijas 8)

ar4a112
26.Dec 2007
+
patīk
-
Dalgo :
Dzintars_S :
Mixx :
CSDD atbilde -

Nu ja tu esi nolicis A* atļauto 18 gadu vecumā - tad 20 gadu vecumā vari saņemt pilno A.

precizak no 21

neziniits
26.Dec 2007
+
patīk
-
Rupeiks :
tur jau pie 2soti sanaak!nevar buut tik daargi!man draugs lika zem 100ls!

:daa 7figūras ir 1. braukšanas eksāmens par kuru jāmaksā 15 ls....kopā viss toč sanāk zem simta, protams ja noliek ar pirmo....kāds nezin precīzi no kura datuma var sākt likt a1 kategoriju?kkur dzirdēju ka no 1ā aprīļa...

Rupeiks
26.Dec 2007
+
patīk
-
neziniits :
Rupeiks :

:daa 7figūras ir 1. braukšanas eksāmens par kuru jāmaksā 15 ls....kopā viss toč sanāk zem simta, protams ja noliek ar pirmo....kāds nezin precīzi no kura datuma var sākt likt a1 kategoriju?kkur dzirdēju ka no 1ā aprīļa...
no 1 aprilja! sk.ok paldies!

Mixx
26.Dec 2007
+
patīk
-
Zem 100 Ls nevarētu tur nekas sanākt... Skolai taču arī kaut kas jāmaksā.

neziniits
26.Dec 2007
+
patīk
-
Mixx :

a1 kategorijai autoskola nav obligāta!!!

Mixx
26.Dec 2007
+
patīk
-
neziniits :
Mixx :

a1 kategorijai autoskola nav obligāta!!!

Es domāju par A kategoriju!

neziniits
27.Dec 2007
+
patīk
-
a kategorijai gan ir nepieciešama..man liekas ka rupeiks domāja arī a1kategoriju :)

Dzintars_S
27.Dec 2007
+
patīk
-
neziniits :
Rupeiks :

tā no pirmā aprīļa bet ja uz ceļiem ir sniegs tad būs jāpagaida ilgāk

Aleksejs1
13.Dec 2012
+
patīk
-
No 2013 gada A kategorija tikai no 24 gadi :) Nāksies mācīties A1 kategoriju vispirms, lai pēc 2 gadi automātā dabūt

miesnieks
13.Dec 2012
+
patīk
-
No kurienes tāda informācija? Vari pastāstīt vairāk pa to automātisko dabūšanu?

ritvars1990
14.Dec 2012
+
patīk
-
Jā no 2013.gada A kat. varēs iegūt no 24 gadiem diemžēl.
Skolai maksāju 90Ls
+ ja vajadzīgas vēl braukšanas stundas tad 10Ls/h (tas vēl ir lēti)
+ csdd teorijas eks (laikam 8.80)
+csdd braukšanas eks.(daudz Ls) ( Protams ka daudz lētāk ir braukt ar savu ciskudrilli)
Kopā noteikti kā minimums pāris sotaki.

Vēl var uzspēt skolās piereģistrēties A kategorijai, tiem kuriem ir vēlme. Braukšna gan būs martā vai aprīlī, bet vismaz nebūs jāgaida 24 g.v .

miesnieks
14.Dec 2012
+
patīk
-
A1, A2 ari būs no 24.g :-o

protektors3
14.Dec 2012
+
patīk
-
miesnieks 14.Dec 2012 18:38
A1, A2 ari būs no 24.g

A1 no 16 gadiem
A*= A2 no 18 gadiem
A no 24 gadiem

normal_puika
15.Dec 2012
+ 1
patīk
- 0
ritvars1990 14.Dec 2012 00:32
Kopā noteikti kā minimums pāris sotaki.

Mēneša laikā nokārtoju A*, izmaksas - 196.00 Ls!

civil
02.Dec 2015
+
patīk
-
Kuras tad, autoskolas Rīgā būtu tās labakās?

kergers
02.Dec 2015
+
patīk
-
civil 2.Dec 2015 12:10

Pats šovasar apguvu A kategoriju skolā 1.motoskola. Ļoti jauki un atsaucīgi pasniedzēji un instruktori. :)

Pēdējie ziņojumi Forumā