Aizmirsi paroli?

Ksneps
03.Apr 2007
+
patīk
-
Pirms vairāk kā gada iegādājos motociklu, bet motocikla vadītāja apliecība man nebija (toties bija „B” kategorija). Toreiz domāju, ka tas būs diezgan dārgi iegūt vadītāja apliecību, taču painteresējoties uzzināju, ka ~200 LVL varēšu iekļauties.

1) Autoskolas izvēle – februārī zvanīju uz autoskolām un sāku interesēties par mācīšanās iespējām. Ņemot vērā, ka „lielās” autoskolas norādīja uz to, ka – „lai zvanu aprīlī”... Un man šāda atbilde galīgi neapmierināja. :dump: :dump: :dump: Atradu autoskolu „Akmens un Co”, kura bija atsaucīgāka (www.akmens-co.lv). Norunāju tikšanos – iesniedzu pases kopiju un izrunājos, ka vispirms man jāsaņem ārsta izziņa un jāatrod pirmās palīdzības sniegšanas apmācības kursu izziņa (no autovadītāju apliecības iegūšanas laika). Autoskola sazināsies ar mani tad, kad ārā būs pietiekami silts un sāksies braukšanas treniņi.

2) Sazinos ar ģimenes ārstu, kurš norāda uz to, ka vispirms jādabū izziņa no Tvaika ielas 2 (Psihiatru asociācija) un Hospitāļu 55 (Narkoloģijas valsts aģentūra). Par katru izziņu 4 LVL. Pieraksts šajās iestādēs nav nepieciešams.

3) Pie ģimenes ārsta tieku vēl pēc nedēļas. Atkarībā no iestādes, izziņa var maksāt 0 LVL; 8 LVL; 15 LVL. :D Patiesībā visas izziņas un ārstus var iziet pa vienu dienu.

4) Ir pienācis jau aprīlis un šodien man sākas braukšanas nodarbības. Pagaidām man nav izziņa, ka esmu apguvis pirmās palīdzības sniegšanas kursus. Kādi 10-15 LVL tas man maksās...

Šobrīd manas izmaksas ir: 8 LVL + 25 LVL (par iestāšanos autoskolā).
Prognozētās izmaksas: 120 LVL braukšanas nodarbības, 15 LVL izziņa + ~50 LVL CSDD

P.S. Informēšu par turpmāko notikumu gaitu...
:smiekli:

lieps
03.Apr 2007
+
patīk
-
tikai uz priekšu,mani vaciņi ir pilni :good!:

demarest
03.Apr 2007
+
patīk
-
man moča tiesības kopā izmaksāja apmēram 100Ls (ieskaitot eksāmenu un visu pārējo)! Es kārtoju autoskolā "Vanags" un braukšanas nodarbības man bija 5 reizes un tas viss kopā aizņēma 2 nedēļas. :)

Armands
03.Apr 2007
+
patīk
-
Agrāk klīda runas, ja izgāžas moto exāmenā, ta var arī ''B'' kategoriju anulēt.
Ar prātu, bez stresa!!! :good!:

lieps
03.Apr 2007
+
patīk
-
TĀ ARI IR :gat:

Ksneps
03.Apr 2007
+
patīk
-
Armands :

KO!?!?! PSC. NOPIETNI? Tas taču ir kaut kāds sviets. Ko tad dsarīt cilvēkam, kuram ir B; C; D kategorija. Nenoliec A un pazaudē visas pārējās? :twisted:

edgarsa
03.Apr 2007
+
patīk
-
[quote="Armands"]Agrāk klīda runas, ja izgāžas moto exāmenā, ta var arī ''B'' kategoriju anulēt.
Ar prātu, bez stresa!!! :good!:[/quote]
Pilnīgas muļķības

edgarsa
03.Apr 2007
+
patīk
-
Es arī tagad mācos šajā autoskolā (uz moci). Intruktori (vismaz viens no viņiem) - vienkārši super.

corr
03.Apr 2007
+
patīk
-
Esmu paris dienu atpakalj bijis Vanagaa, parakstiju ligumu uz A... Bet tomeer viniem web lapaa bija rakstiits ka 1 stunda praktikas 8 Ls, bet tur kad ligums bija jau parrakstits uzzinaju ka jau 15 ls/stunda :twisted: :twisted:

Tomeer apskatiju visas citas skolas = tadi pashi 15 ls/stunda, ko lai darat.... :roll:

Krastinjsh
03.Apr 2007
+
patīk
-
a kaa tur ir isti, ir taada nepilnaa A kategorija t.i.lidz 350kubiem vai cik tur no 18g??

CSN rakstits A no 21 gadu vecuma, bet liidz tiem vel janodzivo

demarest
03.Apr 2007
+
patīk
-
A2 kategorija ir lidz 500cm3 un to var kartot no 18 gadu vecuma!

Micuks
03.Apr 2007
+
patīk
-
Armands :

Nevar būt :cry: :shock: geek
Man ar skar šis jautājums jo ir tikai "B" katigorija un ar to var braukt ar močiem, kuriem nav vairāk par 125cm3.

Aldis
03.Apr 2007
+
patīk
-
Cik atceros, tad , ja ir B kategorija un grib dabūt A kategoriju, tad teorētiskais nav jāliek, bet jāliek tikai braukšanas eksāmens. Par to eksāmena nenolikšanu, tad agrāk vismaz tā bija, ja nenoliec, tad pārējās kategorijas arī pagalam. Kad liku uz C un pēctam uz D , tad vislielākais stres bija par to , ka varu palikt vispār bez tiesībām. Iespējams, ka tagad kautkas ir mainījies.

Micuks
03.Apr 2007
+
patīk
-
Tur tev taisnība ja ir "B" katigorija tad teorētiskais nav jāliek tikai praktiskais!

kashinjshh
04.Apr 2007
+
patīk
-
:) man VANAGA tiesibas vajadzeja likt nedelju, ljoti atri visu nokartoja... toreiz sanaca viss kopa 75ls

Deivids
05.Apr 2007
+
patīk
-
es arii ieshu uz vanagu, tikliidz B nokartoshu, tjipa viena braukshana 15ls un divas vajadziigas :D

Micuks
06.Apr 2007
+
patīk
-
Nu tad beidzot atnāca atbilde no CSDD lai nebūtu zīlēšana VVZ kādos biezumos :D uzdevu jautājumu: Sakiet ludzu vai tā ir tasnība ja man ir "B" kategorija un es gribu likt "A" kategoriju un ja es nenolieku izkrītu eksāmenā vai tad tiek zaudēta arī "B" kategorija?

CSDD atbilde –

Nē tā nav taisnība, B kategorija netiek zaudēta nekādā gadījumā.

Ar cieņu,

CSDD, Kvalifikācijas daļa 7025726

Ksneps
10.Apr 2007
+
patīk
-
Micuks pacenties atbildēt uz šo muļķīgo ideju par atlikušo kategoriju zaudēšanu... :good!:

Šodien braukšana... :boombike:

andris
10.Apr 2007
+
patīk
-
Man bija A2, un pirms gada mainot tiesības automātiski ielika pilno A, jo jaunajās tiesībās jau nemaz A2 neeksistē...

Ksneps
10.Apr 2007
+
patīk
-
Vai ir kāda atšķirība A2 iegūšanā?

Pēdējie ziņojumi Forumā