Aizmirsi paroli?

Drēbnieks
03.Oct 2018
+
patīk
-
Labdien moto entuziasti!

Sācies Latvijas Zelta rudens, vasaras darbi pierimuši un domas sāk virzīties uz sirdslietām!

Esmu dzirdējis, ka AAK Seno motociklu sekcija rīko foršus pasākumus priekš senajiem motocikliem, vai kāds nevar ieteikt, pastāstīt kā tur iestāties vai piereģistrēties?

fire
03.Oct 2018
+
patīk
-
Atver aak.lv mājaslapu un iepazīsties ar tur esošo informāciju. Palasi statūtus utt. Vispirms sāc ar dalību pasākumos, iepazīsties ar kluba biedriem. Ja kāds no esošajiem biedriem Tevi rekomendēs kā jaunu kluba biedru, tad kluba vārti Tev atvērti.

Drēbnieks
04.Oct 2018
+
patīk
-
Tie laikam ir šie statūti par ko jūs runājat?
http://aak.lv/aak-statuti/

Ja man ir normāls,sens motocikls tad jau pasākumos varētu piedalīties!

Bet vai vienlaicīgi drīkst būt retromoto biedrs un aak biedrs?

Aldic
04.Oct 2018
+
patīk
-
Jāskatās regulārāk AAK mājas lapa ar pasākumu kalendāru. Tieši nesen 22.09.2018, AAK seno motociklu sekcija rīkoja sezonas noslēgumu "Pretī rudenim". Tika aicināti visi, ar motociklu ne jaunāku par 1988 gadu. Kaut arī esmu Jawakluba biedrs piedalījos ar savu 1967 gada Jawu. Sapratu, ka pasākumā piedaļijās vairāki AAK nekluba biedri. Bija labi organizēts pasākums ar vienas dienas izbraukumu un interesantiem apskates objektiem.

team
04.Oct 2018
+
patīk
-
AAK mājas lapā ir sadaļa "Par klubu" - "Iestāšanās un biedra nauda", kur pieejama Biedra Pieteikuma Forma. Iestāties var elektroniski aizpildot šo formu un izvēloties attiecīgo sekciju - Seno motociklu sekciju.

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā