Nu gan ir stipra atkāpe no orgīnāla , īstenibā tas klucis nebija pat ēvelēts un kur nu vēl noapaļots 11. Dņeprai ! Tādu intereses pēc papētīju arī citam mocim ,jo neticējās ka tik prasti var taisīt ... Acīmredzot uzskatīja ka uz ēvelēšanu var ieekonomēt un gan jau ar laiku pasažieris notrīs kluci ar zābakiem. Uz tādiem " sīkumiem" un neizdarībām/paviršībām arī varēja" izpildīt piecgadi 3 gados" ( tādi lozungi toreiz bija modē).
To skatu jau vēl varētu pieciest (cik tad viņu redz) , bet galvenais ka tas ir veselībai bīstams... Vasarā ar basanožkām vai arī tīrot blaķenes grīdu var dabūt kārtīgas skabargas. Arī tas rezerves riteņa uzgrieznis ar asajām malām un vēl puļķi āŗā var likt norauties... Savā laikā kad trāpīju tad devos pie virpotāja un pasūtīju kaut ko līdzīgu sēnei kas izskatījās daudz labāk un galvenais drošāk.
Prīmā! Nezinu, man tik tāda skepse raugoties uz sterilām dņeprām. It kā savējo arī pēc labākās sirdsapziņas liku kopā, bet nobrauktie kilometri rādīja savu.. Labprāt uzzinātu, kā šī dņepra uzvedās savus pirmos, piemēram 1000km (eļļas noplūdes u.t.t.). Es tik daudz nenobraucu, pietrūka pacietības. varbūt tikai man tāds eksemplārs pagadījās..
Veiksmi un izturību!
mana arī tek pa visi gali, neskatoties uz blīvju un blīvslēgu maiņu to jau uzskatu par automātisko pretrūsas apstrādi un neņemos iespringt, tik apslauku ar salveti pēc/pirms brauciena
Man labi ja divas piles pēc kārtīga brauciena nopil(motorā 10w40 pusintētika, ir bijusi arī pilnā sintētika), un tur pie vainas tās gumijiņas tām trubiņām kurās iekšā vārstiem bīdstieņi, tek uz maiņām, kādu laiku vienā pusē sulojas otru otrā pusē... bet ļoooti maz, nav tik traki, bet motors ar nav nobraukts, atjaucot motoru pat noticēju tiem 4000km kas parādās odometrā.