Hmmm nu nezinu, tas krutais "športa" dneprs, kas man itkā esot, nesūdzās, iedomājies, pat ir normāls eļļas spiediens! Pēc šitiem visiem šausmu stāstiem liekas, ka pārkrāmējam motoru katru sezonu, kautgan hmm, nezinu neesmu pamanījis, ka to daru. Mocis jau brauc 1500km bez problēmām, es domāju, ka pēc ši laika jau vajadzēja parādīties problēmām, vai ne tā? Savam mocim jau nu es pats labāk zināšu ko liet. Vienmēr biju domājis ka pusintētika un sintētika labāk eļļo, bet laikam jau kļūdos.
Savam lej kautvai olīveļļu, drūmais profesionālis.
Labi pietiks piedrazot tēmu, gribi padiskutēt raksti uz pm.
1000000NT
kapēc tieši minerālo ?
================
:-) Principā mūžīgais jautājums :-) Būtībā pirmais ir tas, kādā laikposmā dzinējs
ir ražots / konstruēts. Otrkārt, cik ekstrēmi ir eļļas ekspluatācijas apstākļi.
Treškārt, cik bieži taisās eļļu mainīt, tātad ekonomiskais. Nu un tādi sīkumi,
kā minerāleļļu augstāka viskozitāte, tātad mazāka tieksme "pilēt", bieži arī
mazāks patēriņš. Nu un apstāklis, ar kuru bieži sastopas jau dabā - savietojamība
ar vecās moto / auto tehnikas gumijas detaļām, piemēram, blīvslēgiem. Kopā
tas viss veido tīri ekonomiskus iemeslus. Ne velti vēl pirms dažiem gadiem
klasisko Harley Davidson lietotāja instrukcijās bija rakstīts "Preffered motoroil-
Texaco Havoline Premium 20W-50" , ne jau velti ... Un vispār, dabiskās
eļļojošās īpašības minerāleļļām ir vislabākās. Starp citu, t.s. pussintētiskās eļļas
visbiežāk nebūt "par pusi" sintētiskas nav, sintētiskā komponenta daļa ir
salīdzinoši neliela. To var redzēt t.s. Drošības datu lapā.
Par detaļām,hēbeļi ar kronšteiniem,stūres slēdži,izpūtēja stiprinājumi identiski orģinālam.
Blakusvāģa pārvalsks...pēc 5 baļļu sistēmas dodu 2. Ne tā nostiepjas,par vaļīgu..
Kopumā par šo sūtījumu esmu apmierināts...atnāca ļoti ātri...maksājums caur PayPal.
Kad hromeja tanī laikā detaļas pirms hromēšanas nesagatavoja līdz spoguļa spīdumam-hromeja kā no štances iznāca.....
Tagat viss tiek pārslīpets un pulēts pirms hromēšanas un tādēļ arī sanāk tāds spogulis....
Kautgan agrākos gados apmēram līdz 70tajam bija lielaks spogulis padomju motociklu hromējumiem-pēctam saka izlaisties un stradāja uz lētumu un abarotu.....
Hi...tas jau dēla motocikls...palīdzēt palīdzēšu, bet lai pats ar roku pieliek...beigās tie sīkumi aizņem ļoti daudz laika.....no malas jau liekas...kas tur stunda un brauc...
Savam lej kautvai olīveļļu, drūmais profesionālis.
Labi pietiks piedrazot tēmu, gribi padiskutēt raksti uz pm.