Aizmirsi paroli?

AivisG
17.Oct 2008
+
patīk
-
Ienācās minētais spēkrats. Ejošs, bet ar grūtībām. Ar svaigu LV numuru. Bija iepriekšējais saimnieks uz CSDD ar balto padomju nr, taču teh. pase bija nozaudēta. Pie salīdzināšanas izrādijās ka uz plāksnītes piemirsuši numuru iesist. Laikam cehā todien kādam bija grūta diena :) Tā arī palika, uz reģistrācijas apliecības VIN vietā 2 zvaigznītes ** :) Bildē kopā ar donoru. Būs divi vienā. Atšķirības praktiski nekādas, kas vienam trūkst, tas ir otram. Viens 1981. gada, otrs 1983, bet sliktākā stāvoklī. Vienīgās atšķirības - lampa vecākajam tā kā 4. Jupiteram, sēdeklis pieskrūvēts, nevis ar paraujamu ļipu un caurules no gaisa filtra uz karburatoriem jaunākajam no gumijas.

http://thumb10.webshots.net/t/72/72/7/84/94/2937784940074086450AytTiG_th.jpg

http://thumb10.webshots.net/t/71/71/3/14/58/2638314580074086450EhJifl_th.jpg

Jur4iks
17.Oct 2008
+
patīk
-
Tas Dņeprs, kurš ar zilo sēdekli tā tīri labi izskatās.

AivisG
17.Oct 2008
+
patīk
-
Jur4iks :
Tas Dņeprs, kurš ar zilo sēdekli tā tīri labi izskatās.

Zilais sēdeklis diemžēl ir sapuvis, tam otram ir ļoti labs melnais oriģināls, kuru šodien ar ziepjūdeni kārtīgi nomazgājām. Starp citu to kas paliks pāri no donora varēs par saprātīgu samaksu iegādāties vai iemainīt no manis, jo dņepras daļas krāt netaisos.

MartinsB
17.Oct 2008
+
patīk
-
Tā ir dnepra 11, ja nemaldos. Tā kreisā tīri laba izskatās. Man arī ir 11ā. Tad jau mums ir kopīgas intereses 8) ! Varbūt Tev ir lieka dnepr 11 remonta grāmata? Un vēl man interesē. Ir tāda izpūtēju atslēga. Tas lielais uzgrieznis (nezinu kā viņu pareizi dēvēt), kas savieno izpūtēju no cilindra. To atslēgu arī meklēju...?

AivisG
18.Oct 2008
+
patīk
-
MartinsB :
Tā ir dnepra 11, ja nemaldos. Tā kreisā tīri laba izskatās. Man arī ir 11ā. Tad jau mums ir kopīgas intereses 8) ! Varbūt Tev ir lieka dnepr 11 remonta grāmata? Un vēl man interesē. Ir tāda izpūtēju atslēga. Tas lielais uzgrieznis (nezinu kā viņu pareizi dēvēt), kas savieno izpūtēju no cilindra. To atslēgu arī meklēju...?

Vispār jau abi ir MT 10-36, nevis MT-11. Man ir saglabājusies tikai Kotova grāmata par opozītu remontēšanu, jo kādu laiku atpakaļ visu kas man bija atdevu projām. Varu ieskanēt, būtu labi pievienot literatūrai, taču nezinu kā ielikt publiskajā literatūras sarakstā, inbox nelietoju principā, jo resurss ir ļoti nestabīls. To uzgriezni var dabūt vaļā praktiski ar jebkuru raga atslēgu, tikai tuvāk cilindram jāliek, lai ribas neaplauztu. Ja nevari citur atrast palīgierīci, PM, man ir dažāda radiusa raga atslēgas.

MartinsB
18.Oct 2008
+
patīk
-
Ar ko atšķiras MT 10-36 no 11? Skatījos un neredzēju. Kāda izskatās raga atslēga, ta kā roratslēga? Pašā sākumā mēģināju ar āmuru un metāla stieni- noplīsa uzgrieznim pāris robiņu :(. Tad mēģināju ar roratslēgu- līdzīgs variants. Laikam, būs tas alūminja uzgrieznis sarāvies pēc sasilšanas procesa vai ierūsējis.

zaika
18.Oct 2008
+
patīk
-
vinjas(izputeju atslegas) naca atslegu komplektos motocikliem,te bija kkadi topiki kur velejas vienu otru atslegu nopirkt,bet neatradu,vinja izskatas shita ^--^ tikai apaljaka un katra loka gala ir tads ka izcilnic,citam apalsh,citam kantains,un katra gala sava lieluma, viens izputeju skruvem,otra gala mazaks tas loks,tas der visur citur motociklam...
ja ir kkadi instrumenti un normals metala gabals tadu var pats uztaisit :)

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā