Aizmirsi paroli?

Gints
07.Jul 2008
+
patīk
-
Brīvdienās radās nepieciešamība izveidot vienu detaļu, kura būtu vislabākā no alumīnija.... Vai ir kādam bijis sakars ar alumīnija detaļu atliešanu vai vismaz alumīnija dabūšanu šķidrā veidā un veiksmīgi pēctam to apstrādāt? Cik sapratu, tad vienkāršākais variants ir taisīt smilšu formu, bet kā to uztaisīt nav ne jausmas... labāk būtu veidot no ģipša, jo tas labi sacietē un viegli slīpējās bet kā ir ar tā termoizturību...
Laikam jau vienkārši lejot tur paliks daudz gaisa burbulīši,kurus pēctam laikam dabūt normāli ciet ir bezcerīgi...

mehanikis
07.Jul 2008
+
patīk
-
esi mēģinājis lodēt ar jau lietotu alvu-kura jau bijusi uz shēmām utt., tāpat arī ar alumīniju, pamēģini ar gāzes degli pakarsēt, grūti dabūt kaut ko labu, vajag pareizu kontrolētu temperatūru, un pareizu spiejaukumus alumīnijam, zinu to ka mans vectēvs kādreiz lēja bromzas ieliktņus kāpurķēžu traktoriem, bet tie nebija ilgkalpotāji, gadījās arī gaisa burbuļi, tādēļ tev lētāk sanāks kaut kur pasūtīt un uzprasīt lai parāda kāto dara ja interesē :)

Gints
07.Jul 2008
+
patīk
-
domāju,ka LV neviens ar mazumpasūtītājiem neauklējās :D

Letinjsh
07.Jul 2008
+
patīk
-
kas par detaļu jāizlej? ir man te daži gali kur šo un to var izliet!

onils
07.Jul 2008
+
patīk
-
agraak mans vecteevs leeja pats virzulus un vis kaut ko ko vajadzeeja !
varu paprasiit ka vins to visu darija :)
bet teica viena kluuda taisi no jauna :)

Gints
08.Jul 2008
+
patīk
-
nu no sākuma man jauztaisa kautkā forma... no kā atliet paraugs jau man ir tik no tā jauztaisa forma... tas ir tāds vāciņš interesantas formas...

tnt
10.Jul 2008
+
patīk
-
tev vajag veidzemi - smilts + māls + udens + šis tas noteiktu īpašību iegūšanai. Jāpēta rokasgrāmatas.

neaizmirsti, ka jāveido kanāliņi, kur izplūst gaisam un sārņu uzkrājējs, literatūra ir par šo tēmu, tik vajag rakt.

GATEX
11.Jul 2008
+
patīk
-
Kādu vāciņu gribi taisīt? Vjatkai?

Gints
11.Jul 2008
+
patīk
-
nē, pilnīgi nav saistīts ar mototehniku... vajadzēja vienai vecai elektribas kastītei uztaisīt vāciņu kāds ir nācis oriģināli... bet nu cik pastudēju, tad ar šādu atliešanas metodi tur laikam daudz gaisa burbulīši būs...

Kaibinjsh
11.Jul 2008
+
patīk
-
Kas par elektrības kastīti?

Aldis
11.Jul 2008
+
patīk
-
Liec bildi tai elektrības kastei. Iespējams , pa visiem, tādu brīnumu varam atrast.

R.Ch
11.Jul 2008
+
patīk
-
Var no ģipša. Tas ir labs, un veiksmīgs risinājums. Esmu pats savām acīm redzējis kā lej alumīniju ģipsī.

i_edgars
11.Jul 2008
+
patīk
-
Plānsienu detaļas, pie kam ar ribām nav iespējams atliet nedz ģipša, nedz veidzemes formā. Tikai kokilē zem spiediena.

R.Ch
11.Jul 2008
+
patīk
-
Loģiski.

Gints
14.Jul 2008
+
patīk
-
Nu tā ir tāda kā uzskaites sadale, kur met monētas, lai būtu dzīvoklī elektrība.. un tā apakšai, kur tās monētas krita jābūt tādam alumīnija vākam... tas pribambass ir atvests no UK(noņemts no veca dzīvokļa), tapēc šaubos,ka kādam te būs...

elf
14.Jul 2008
+
patīk
-
A kāpēc tas pribambas nevar būt no koka???

2fast 4you
28.Jul 2008
+
patīk
-
nu ko nemas,uzmetat no stiklskiedras un bus viss stokos daudzas reizes vieglak.

aabrams
29.Jul 2008
+
patīk
-
elf :
A kāpēc tas pribambas nevar būt no koka???

tie kas negribees maksaat par elektriibu, salauziis koka kastiiti :D

2fast 4you
29.Jul 2008
+
patīk
-
stiklskiedraas kastiti gan nesalauziiss!!!

mehanikis
30.Jul 2008
+
patīk
-
ja runa ir par salauzšanu tad jāliek dimants geek

« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā