Man pēc Andra T ieteikuma pagaidām ir ļoti laba pieredze ar veikalu tīkla "TOP" šķiltavu uzpildes gumijām. Baltas šķiltavas ar sarkanu uzrakstu "TOP", uzpildes ventilim gumijas blīvīte, ko var izņemt ar adatu. 2 gadi turās, nekāda vaina.
Paldies par idejām! Pamēģināsim tās Top šķiltavu gumijas. Tikai kur lai Rīgā atrod Top'u Gan jau ka tiem vekaliem ar viņu logučiem štancē vienā vietā, papētīsim.
Paldies par karburatora ieplūdes adatas gumijas ieteikumu. Ieliku no šķiltavām. Tur tagad viss tip top un karburators padodas regulācijai, mocis rūc un viss labi.
Bet kā jau tas pienākas vienu problēmu atrisini, divas vietā.
1) "Jaunā" elektroniskā aizdedze gļuko. Uzsilstot zūd dzirkstele un periodiski atgriežas. Aizdomas uz spoli vai kontrolieri. Jānotestē, kurš tieši. Holla maz ticams, ka rada tāda tipa problēmas.
2) Izrādās, ka šamam bremzējot viss tas konisko stūres gultņu pasākums ļurkājas. Brīvkustība tāpat, paceļot priekšu augšā, nav, bet ar visa moča inerci tur kaut kas padodas. Kā iepriekš kaut kad rakstīju, saliekot viss tas pasākums ir kādus 3mm garāks nekā ar oriģinālajiem lodīšu gultņiem. Ir aizdoma,ka tas arī ir pie vainas, jo augšējam gultni augšējā malā nav pret ko atbalstīties. Vai nu tie koniskie gultņi neatbilst motociklam vai arī es kaut ko neesmu līdz galam izvācis ārā, let's see.
3) Šī problēma jau bija, bet nu laikam nedaudz jāaktualizē. Priekšējo bremzi tā īsti nav iespējams pieregulēt. Vai nu tā ķīlē, vai nu nebremzē. Ir aizdoma, ka loki neatbilst barabanam vai arī es kaut ko nepareizi esmu salicis bremžu mehānismā, kas gan ir maz ticams.
1) Audi Spolei nepatīk karstums, kur Tev tā ir novietota?
2) Tas notiek braucot ar balkusvāģi vai bez?
3) Tu taču pārlīmēji uzlikas, ne? vai līmēji biezākas un pēc tam apvirpoji?
1) Audi spole ir oriģinālās vietā zem bākas. Ir tāda pasilta. Kas dīvaini, vasarā arī 30 km nobraucot viss patika.
2) Bez blakusvāģa. Paskatījos vienu video Youtube, tur tiek izveikta manipulācija ar lielo uzgriezni. Otrs variants, ko dara, ir, ka izslīpē , lai gultņa "šķīvim vairāk vieta. " Būšu pie moča, paskatīšos. Šis otrais variants, gan man diez ko nepatīk...
3) Pārlīmēju, izrādās par biezu. Tā primitīvi "apvirpoju" bez virpas. Pakaļējās ir ok, priekšā kkā uzdabūt neizdevās. Norakstīju uz neveiksmīgu "apvirpošanu". Garāžā atradu gandrīz svaigas oriģinālās (ne koka cietumā, kā bija tās nodilušās, ko pārlīmēju), tieši tāpat kā ar pārlīmētajām. Sajūta ka nepietiek gājiens. Sāk ņemt, bet lai pietiktu spēks moci apstādināt, bremzes ir daudz par stingru pievilktas un ritenis normāli negriežas. Uzliku pamēģināt citu mazāk brauktu riteni. It kā labāk, bet nebūt ne labi. Kas dīvaini, kad pamazām velk klāt bremzi, bremze tā kā pieķīlē kkādā vienā vai divos punktos, pārējo riņķi ritenis griežas brīvi. Varbūt sametusies rumba. Nezinu.
Spolei būtu jādzīvo normāli zem bākas, man arī no audi, man tāda pati manam a6 ir virsū, par to ka spolei nepatīk karstums varētu padiskutēt, mašīnai viņa tak starp motora galvām zem dekoratīvā vāka atrodas, nezvai tur ir vēsāks nekā jupim virs galvām
Stūres gultņu problēma atrisināta. Tā arī bija, ka es nebiju pamanījis un noņēmis vienu vecā gultņa sastāvdaļu.
Bija tā:
Tad nopresēju viņu nost:
Un uzpresēju virsū konisko gultni:
Attiecīgi beigās viss salikās kā vajag un vairs neļurkājas:
Par aizdedzi. Izskatās, ka kontrolieris arī bija pie vainas. Uzliku citu, pabraukājos pusstundu, vēl minūtes 10 atļāvu partakšķēt tukšgaitā un aizdedze vairs jokus nespēlē. Pavasarī redzēsim, skaidrs, ka spole jāiemet somā kaut kur braucot.