Aizmirsi paroli?

Gossamer
18.Nov 2010
+
patīk
-
nezvaniem tam sharlataanam ,redzeeju es tavas cenas uz parpreseshanam visadam utt.
ej tu krumos georginj

Aldis
18.Nov 2010
+
patīk
-
Gossamer :
nezvaniem tam sharlataanam ,redzeeju es tavas cenas uz parpreseshanam visadam utt.
ej tu krumos georginj
Nevari atļauties maksāt par darbu , dari pats . Nevajag te nosaukt kādu par šarlatānu . Tik pat labi ,tevi var nosaukt par knauzeri vai santīmu drāzēju . Ja kāds piedāvā savus pakalpojumus , tad jūs izvēlaties , izmantot viņus , vai meklēt alternatīvu , vai darīt (ja mākat un ir iespējas ) pašam . Tā čīkstēšana un apdiršana , būtu vienreiz jāizbeidz . Brēciet un čīkstiet tad , kad jums ir snieguši nekvalitatīvu pakalpojumu . Tad būs vismaz kāda jēga no tā .

oilmaster
18.Nov 2010
+
patīk
-
Aldis :
Gossamer :
ej tu krumos georginj
Nevari atļauties maksāt par darbu , dari pats . Nevajag te nosaukt kādu par šarlatānu . Tik pat labi ,tevi var nosaukt par knauzeri vai santīmu drāzēju . Ja kāds piedāvā savus pakalpojumus , tad jūs izvēlaties , izmantot viņus , vai meklēt alternatīvu , vai darīt (ja mākat un ir iespējas ) pašam . Tā čīkstēšana un apdiršana , būtu vienreiz jāizbeidz . Brēciet un čīkstiet tad , kad jums ir snieguši nekvalitatīvu pakalpojumu . Tad būs vismaz kāda jēga no tā .

piekriitu :good!:

georgs
18.Nov 2010
+
patīk
-
Sveiks Aldi.
Īpaši neuzstraucies, būs labi.
Katram ir sava taisnība.

ursus
18.Nov 2010
+
patīk
-
lūgums Adminiem te dažu padzēst.
katram pakalpojumam ir sava cena un pakalpojuma sniedzējs.

ja NEAPMIERINA,tad NEKUNKSTI kā veca stervoza... kuce(teiksim).

Ja georgs nosaka tā,tad tā,un gan jau ka bez darba nesēž. un ne jau MUMs noteikt pa CIK šamajam strādāt !

Armands
18.Nov 2010
+
patīk
-
Ja ir laba kvalitāte, tad ir vērts par to maksāt, par to mēs neesam informēti!
Instrumenti arī dilst un ir jāatjauno, ja viņš vienīgais savā apkaimē, tad tas ir normāli, un pat citiem izdevīgi, nekā vest tālākus gabalus dedzinot degvielā! Vienmēr jau būs tādi, kas dēļ dažiem latiem būs gatavi uz visu...! :)

zelch
18.Nov 2010
+
patīk
-
Paldies visiem par info! Nu man piemēram tomēr ir liela atšķirība vai man tas maksā 20 vai 40 Ls. Var jau mani saukt par santīmu p... utt. ,bet man par to ir jādomā.

Aldis
18.Nov 2010
+
patīk
-
Neviens tevi nekādi nesauc . Ja cilvēks intresējas par cenām un sev izvēlas pieņemamāko variantu , tas ir normali . Tu taču nevienu nesauc par krāpnieku vai kā tamlīdzīgi , kā te viens otrs (vārdos un nikos nesauksim ) . Tu apjautājies par cenām un atsauksmēm , izvēlies sev izdevīgāko variantu un izvēlies darbus , par ko maksāsi meistaram un darbus ko varēsi veikt pats . Kas attiecas uz Georgu , tad pie viņa var saņemt kompleksu pakalpojumu . Vienreiz aizvedāt pie meistara un pēc tam atbraucāt pakaļ gatavai precei . Mazliet jau atškiriba ir , vai jūs vedat tos cilindrus slīpētājam , sagatavojat smilšošanai vedat viņus smilšotājam , braucat uz veikalu pēc krāsas , pēc tam vēl pats sagatavojat visu krāsošanai un krāsojat . Iespejams jums nemaz nevajag viņus smilšot un krāsot un pietiek tikai ar slīpēšanu . Tā kā vis ir ok. un neviens nesaka , ka nav jādomā par to cik jāizdod nauda.

zelch
18.Nov 2010
+
patīk
-
Ir tā jā!
Bet kā ir ar Dnepr cilindriem vai tad tie ir honēti?

Aldis
18.Nov 2010
+
patīk
-
Nu tev prātu sajaukuši . Tā slīpēšana (cilindram ) ir tā pati honēšana . Sākumā izvirpo , pēc tam slīpē (honē) ar dažāda rupjuma galodām .Ja ir īpašas prasības , tad var veikt papildus smalko honēšanu (slīpēšanu) ar smalkākiem honiem (galodām kas iestiprinātas speciālā turētājā ) vai flex hon birstēm . Tas būtu tā vienkarši lai saprastu. Tālāk jau izvēlies ko vēlies . Priekš Dņepra , būs pietiekoši labi ar to ko piedāvā standartā par standarta cenu . Protams ja vien netaisies ar to gargājiena motoru , stādīt pasaules ātrumrekordus .

zelch
18.Nov 2010
+
patīk
-
Jā tiešām sajaukuši! :oops: Paldies!

Gossamer
18.Nov 2010
+
patīk
-
Aldis :
Neviens tevi nekādi nesauc . Ja cilvēks intresējas par cenām un sev izvēlas pieņemamāko variantu , tas ir normali . Tu taču nevienu nesauc par krāpnieku vai kā tamlīdzīgi , kā te viens otrs (vārdos un nikos nesauksim ) . Tu apjautājies par cenām un atsauksmēm , izvēlies sev izdevīgāko variantu un izvēlies darbus , par ko maksāsi meistaram un darbus ko varēsi veikt pats . Kas attiecas uz Georgu , tad pie viņa var saņemt kompleksu pakalpojumu . Vienreiz aizvedāt pie meistara un pēc tam atbraucāt pakaļ gatavai precei . Mazliet jau atškiriba ir , vai jūs vedat tos cilindrus slīpētājam , sagatavojat smilšošanai vedat viņus smilšotājam , braucat uz veikalu pēc krāsas , pēc tam vēl pats sagatavojat visu krāsošanai un krāsojat . Iespejams jums nemaz nevajag viņus smilšot un krāsot un pietiek tikai ar slīpēšanu . Tā kā vis ir ok. un neviens nesaka , ka nav jādomā par to cik jāizdod nauda.

laib jau laib,bikinj paarstiepu )
tas vaards 6arlataans bij taa kaa joks, ja nu nav humora izjutas tavas problemas :)
es nesaku ka Georgs taisa slikti,nemaz neshaubos ka taisa super ar pieredzi utml
protams par to un nem
ar tevis rakstiito pilniigi piekriitu

zinu ka agraak Rebir rupniica vareeja pat par 5ls vienu cilindru izvirpot
nu tas bija agraak..

georgs64
18.Nov 2010
+
patīk
-
Skatos Jums tur jautri notiek, beidziet taču kasīties, tas nav to vērts.

faaters
19.Nov 2010
+
patīk
-
jā,katram sava taisnība ir

kashinjshh
19.Nov 2010
+
patīk
-
:good!:

Viss kas saistīts ar cilindriem un virzuļiem to pielāgošanu,
Honešana pat sākot no 5ls (36-42mm)
lielākiem diametriem vairāk!
Detaļu nosūtīšana ārpus Rīgas lai nav otreiz jābrauc pakaļ,
Personīgais padoms vienmēr pa brīvu.

Kaspars 29913613

www.mazmoto.lv
www.mazmotoracingteam.lv
[/i]

elf
09.Jan 2012
+ 2
patīk
- 0
Jautājums par Iž Planeta Sport.

Orģinālajā instrukcijā doti šādi izmēri.
Virzulis 76.00-75.99
Cilindrs 76.02-76.01
Virzuli jāmēra 35mm no apakšas

Tātad sanāk atstarpe 0.02-0.03mm......man liekas ka instrukcijā ir kļūda!!!
Itkā Iž PS atstarpe starp cilindru un virzuli esot taisīta 0.07-0.08mm.

Pie kādas atstarpes paliekam ???

faaters
09.Jan 2012
+
patīk
-
ja kādam vajag kaut ko aizvest vai atvest no Latgales vai Kurzemes varu to izdarīt,braucu divreiz nedēļā uz Latgali un vienreiz uz Kurzemi

p.k.
12.Apr 2013
+
patīk
-
Varbūt kādam ir informācija, kur Ventspilī vai tās apkārtnē var izslīpēt cilindrus?

ilmārs
11.Feb 2014
+
patīk
-
Sveicināti.
Kādam varbūt ir kādi kontakti kur varētu izslīpēt čuguna cilindru??
Ideāli būtu Balvu pusē...

Sīlis
11.Feb 2014
+
patīk
-
Varu.Alūksnē.

Pēdējie ziņojumi Forumā