Aizmirsi paroli?

ursus
27.Feb 2016
+
patīk
-
Man neviena Starta ielā nav zudusi,bet izņemt aizmirstās ir piedāvāts.

Andris_Z
27.Feb 2016
+
patīk
-
Ja jau tās detaļas ZŪD tiem "cinkotājiem", varbūt vieglāk ir pašiem burciņās to apstrādi veikt. pārsvarā tās ir mazītiņas skrūvītes un citi štruntiņi.
Ko tad īsti vajag, 1) paīstam cinku virsū vai 2) ķīmiski pasivizēt. Sarkanā Zvaigznē un arī citur izmatoja ķīmisko pasivizēšanu masveida razošanas procesā, tā lētāka un arī sliktāka.
Ja kārtīgs cinks virsū, tad arī turas pavisam savādāk pret rūsu tās detaļiņas, un ilgi nerūsē.

valdis_lv
27.Feb 2016
+
patīk
-
Esmu pamēģinājis Starta ielu. Otrreiz neiešu tur. Attieksme un kvalitāte zem katras kritikas.
Nesen iedevu Rolandam Stopiņu ielā vienu daļu no tā pārcinkot. Uzreiz norunājām, lai cinko, kad ir laiks. Ne pa galvu, pa kaklu. Pēc 3 nedēļām atpakaļ saņēmu ļoti smuki sacinkotas detaļas. Turklāt visas. Un cena tā pati, kas Starta ielā.

p.k.
27.Feb 2016
+
patīk
-
Rolands Stopiņu ielā ir tas pats A/S Metālserviss vai tomēr nē?

baigais
27.Feb 2016
+
patīk
-
ir tas pats

sudzhis
27.Feb 2016
+
patīk
-
NAv jau nemazām tik vieglā tā cinkošana! Nu nav arī kosmoss, bet tā "čiki, piki" kolhoza garažā arī nesanāks! Taisngriezis, aktivācija, filtēšana, temperatūra..... tas viss nav tik NEsarežģīti un NEpiņķerīgi

OPOZITS
27.Feb 2016
+
patīk
-
http://www.retromoto.lv/forum/jawa-350-opozits-t10561-20.htm Cinks starta iela ja grib labu rezultātu pirms cinkošanas ir janoslipe rusa un jāsagatavo pienācigi detaļas..

Nano
27.Feb 2016
+
patīk
-
Nano 22.Nov 2014 16:18
ir Rīgā puiši, kas cinko Krievijas un Vācijas automoto restauratoriem. Melnais, varavīkšņainais (dzeltenais) un parastais cinks. Ja kādam interese, rakstiet PM, iedošu Nr.

Toreiz bija diezgan daudz interesentu. Kāds arī kaut ko reāli nocinkoja? Atsauksmes?
sudzhis 27.Feb 2016 21:46

Tu savā ieroču arsenālā taču neesi cinku ieviesis?

treners
27.Feb 2016
+ 1
patīk
- 0
Es aplauzos Stopiņu ielā, baltā cinka vietā dabūju varavīksnes krāsā, skrūvēm vietām jau bija rūsa. Pārtaisīt Austra atteicās, tad sazinājos ar Nano ieteiktajiem puišiem. Divas porcijas nocinkoju, esmu apmierināts. Patīk attieksme pret darbu un kvalitāte.

sudzhis
28.Feb 2016
+
patīk
-
Nano 27.Feb 2016 23:00
Tu savā ieroču arsenālā taču neesi cinku ieviesis?

Nekāda bēda jau nebūtu ieviest, tikai tas pieprasījums ir mazs un neinteresants :( (trīs saujas ar uzgriežņiem un skrūvēm neskaitās) Piņķerīgi vēl vienu procesu uzpasēt. Un tā lieta pie mums ir atliku likām pieejama! Aizputē arī ir cinks, tur visam ar kvalitāti, attieksmi un atbildību pret detaļām vajadzētu būt Ok!

p.k.
28.Feb 2016
+
patīk
-
OPOZITS 27.Feb 2016 22:58
Cinks starta iela ja grib labu rezultātu pirms cinkošanas ir janoslipe rusa un jāsagatavo pienācigi detaļas..

Man jau liekas, ka jebkurā gadījumā plus mīnus pienācīgi jāsagatavo detaļas neatkarīgi no tā, kurā vietā dod cinkot. ;)
sudzhis 28.Feb 2016 00:29
Aizputē arī ir cinks, tur visam ar kvalitāti, attieksmi un atbildību pret detaļām vajadzētu būt Ok!

Vēl gadu atpakaļ bija Ok, cerams ka tā tagad arī ir. Cik man zināms vienīgā vieta Kurzemē, kur var nocinkot detaļas.

laurishsh
28.Feb 2016
+
patīk
-
OPOZITS.. varbūt vari iedot kontaktus tai starta ielai?

laurishsh
28.Feb 2016
+
patīk
-
kas jādara ar tām detaļām pirms nest cinkot?
jāsmilšo, jāslipe??

2takters
28.Feb 2016
+
patīk
-
Ir jāiegaumē tas, ka cinks nav špaktele! Kādu sūdu atdosi, tādu arī saņemsi. Tātad sagatavošana katram pēc paša ieskatiem. Pēdējā mopēda detaļu partija man aizņēma aptuveni 25 darba stundas. Bet vajadzēja vēl pacensties...

elf
29.Feb 2016
+
patīk
-
treners 27.Feb 2016 23:24
Es aplauzos Stopiņu ielā, baltā cinka vietā dabūju varavīksnes krāsā, skrūvēm vietām jau bija rūsa. Pārtaisīt Austra atteicās

Vajag pa tiešo pie Rolanda...visu projektu cinkošanu ir veicis viņš...izņemot pirmo kad cinkoja Aizputē,tur gan bij daudz brāķu.Bet viss jau ir atkarīgs no amatnieka kas darbu veic.Atnāk cits un kvalitāte nekāda vai atkal viss ir ok.

treners
29.Feb 2016
+
patīk
-
elf 29.Feb 2016 08:45
Vajag pa tiešo pie Rolanda...visu projektu cinkošanu ir veicis viņš...izņemot pirmo kad cinkoja Aizputē,tur gan bij daudz brāķu.Bet viss jau ir atkarīgs no amatnieka kas darbu veic.Atnāk cits un kvalitāte nekāda vai atkal viss ir ok.

Varbūt arī pie Rolanda Stopiņu ielā būtu labāk, bet man pašlaik, tā teikt, negribas eksperimentēt un nav arī vajadzības. Starp citu, detaļas bija ļoti labi sagatavotas, bet galarezultāts nekāds. Mopēdam varbūt arī varētu likt, bet pirmskara motociklam likt ģeneratora korpusu, kurš mirdz nesaprotamās varavīksnes krāsās kaut kā negribējās, nācās pārtaisīt.

ripis
02.Mar 2016
+ 1
patīk
- 0
Varbūt kāds var atsūtīt numuru uz kuru zvanīt, lai nocinkotu stopiņu ielā? Zvanu uz to mājaslapā norādīto parasto telefonu, neatbild.

laurishsh
02.Mar 2016
+ 1
patīk
- 0
ripis 2.Mar 2016 16:00

Varbūt kāds var atsūtīt numuru uz kuru zvanīt, lai nocinkotu stopiņu ielā? Zvanu uz to mājaslapā norādīto parasto telefonu, neatbild.

es ar gaidu numuru...

2takters
02.Mar 2016
+
patīk
-
Labāk negaidi. Šoreiz šis kantoris ir izcēlies pēc pilnas programmas. Kad pāries dusma varbūt ielikšu pilnu eppoejas aprakstu ar visām varoņu- alkoholiķu fotogrāfijām. Pagaidām vēl nekas nav beidzies. Pie tā, ka šādos kantoros strādā augsti intelektuāli darboņi un viņu darba kvalitāte un attieksme ir "izcila" un pārsvarā savādāk nemēdz būt biju jau pieradis. Atrast daļu no nodirstajām detaļām laikam jau neizdosies. Svešās detaļas šoreiz cītīgi atlasiju nost. Bet ir kāda nianse ko pagaidām aprakstīt šeit atturēšos. Tas gadijumam ja kāds no viņiem prot lasīt.

Pēdējie ziņojumi Forumā