klaaws16 :
Visi kaut ko raksta: tajā rakstā un šitajā rakstā, tur un šite!
Kāds var vienā vietā iemest linkus uz tiem rakstiem par cinkošanu, vai arī PM man!
Es īsti nevaru atrast tos rakstus par cinkošanu, kā piemēram tika minēts, ja nemaldos, ja raksts "cinkojam paši", vai kaut kas tamlīdzīgs.
Ir spēcīga vēlēšanās mājas apstākļos nodarboties ar elektroķīmisko cinkošanu! Tāpēc, lūdzu ielieciet rakstus par elektroķīmisko cinkošanu!
Paldies!
Galvanikās , cena par cinkošanu ir smieklīga
Sbech :Publiski vairs neko nesaukšu , Jo ir te mums forumā pionieri , kuri atsaucoties uz mani , ir sataisījuši visādus nesmukumus (nav samaksājuši par cinkošanu , detaļām nenāk pakaļ jau vairāk kā pus gadu un visādi tamlīdzīgi gadījumi ) Kas meklē , tas parasti atrod , jo katrā rajonā ir pa galvanikai . Ne visas firmas reklamējas internetā . Savulaik (padomju laikos ) , katrai rūpnīcai , institūtam un tamlīdzīgiem uzņēmumiem , bija katram pa savai galvanikai . Rūpnīcas ir likvidētas , bet galvanikas privatizētas un daudzas no viņām darbojas vēl šodien . Tā ka meklējiet , norādes tika dotas . Kad būsiet atraduši un vēl taciņu uz turieni iestaigājuši , ar meistaru labas attiecības nodibinājuši , tad gribēšu redzēt , kā jūs publiskosiet to savu taciņu , lai to , ziloņu bars izbradātu un visu sabojātu .
Es arī, lielākoties, ziņkārības mākts pamēģināju. Samērā piņķerīgs process.
Galvanikās , cena par cinkošanu ir smieklīga
A varat nosaukt konkrētu firmiņu Rīgā, kur uzņemsies nocinkot mazu kaudzīti, teiksim, velo sēdekļa dzelzs daļas?