Aizmirsi paroli?

koko
11.Nov 2010
+
patīk
-
Aldim taisnība. Atrast var. Lielajos cehos kreiso preci ņem meistari, ja maksā gana. Kur dārgāk, kur lētāk.
Es piemēram visas IŽ moča skrūves, paplāksnes un uzgriežņus, kā arī citas nestrandarta detaļas nocinkoju pa 6Ls. Vesels maiss sanāca. Stāvoklis nav svarīgs, man bija arī tadas, kur tikai rūsu redz.

Aldis
11.Nov 2010
+
patīk
-
ursus :
izlasot es arī netiku gudrs kur es varētu kaut ko nocinkot ...

un vai man viņas pirms tam kaut kā jāapstrādā,vai to darīs cinkotājs ...

Gunti , par šo lietu , mēs ar tevi runājām . Nu iespējams kļūdos un nerunājām , bet kā saka nekas nau zaudēts un varam parunāt , bet ne publiskā telpā .Neviens nevēlās publiskot dēļ iepriekš pieminētā ziloņu bara , kurš ir spējīgs vienā reizē sagraut to , ko esi gadiem iestaigājis un iestrādājis .
Par to apstrādāšanu - detaļu ir vēlams , vismaz atbrīvot no rūsas un uz rotējošas drāšu birstes uzpucēt . Var dot cinkot arī smilšotu un nekā savādāk neapstrādātu , bet tad virsma būs matēta . Ja ir vēlme , detaļu vari slīpēt un pulēt . Cinks koppē virsmu , kāda virsma , tāds rezultāts . Galvanikā parasti nav cilvēku , kas ar to birstēšanu un slīpēšanu nodarbojas . Ja arī ir , tas tas jau sāk maksāt kaut kādas lielākas naudiņas , jo roku darbs tomērt . Minimālas rūsas pēdas , viņi nokodina ar skābi. Ja daudz jākodina , tad detaļa paliek matēta , it kā būtu ar īpaši rupju smilšu strūklu apstrādāta . Tādēļ labāk pašam mazliet pacensties un sagatavot . Ja nav iespēju un laika ar to nodarboties , tad jāizvēlas kādu uzņēmumu , piemēram hroms lv vai kādu privātpersonu , kura tev to izdarīs par samaksu . Tu savukārt zaudēsi gandarījumu no restaurācijas procesa , bet iegūsi kādu vainīgo , kurš redz nebūs bijis tik čakls un nav pienācīgi labi sagatavojis detaļas uz cinkošanu .

Sbech
11.Nov 2010
+
patīk
-
Aldis :
zaudēsi gandarījumu no restaurācijas procesa , bet iegūsi kādu vainīgo , kurš redz nebūs bijis tik čakls un nav pienācīgi labi sagatavojis detaļas uz cinkošanu .

Labais! :D Taisnība pilnīgā!

P.S. Internetā pameklēju cinkotājus, kāds piektais sazvanītais it kā piekrita mazu pasūtījumu pieņemt... Redzēsim, kā sanāks.

ursus
11.Nov 2010
+
patīk
-
par cinkošanu vēl nerunājām,jo nebija aktuāli(nebija kam). Man par ātru vēl ko runāt.
Nāks kaut kas skaidrāks(ap februāri) zināšu kam pataujāt :)

zx
19.Jan 2011
+
patīk
-
Kā jums iet ar cinkosanu?Cinkošanas atnak visas detalas atpakaļ?Nevarat ieteikt kādu kantori Rīgā kas ir spejigs nocinkot un nepazaudēt detaļas?

Aldis
20.Jan 2011
+
patīk
-
zx :
Kā jums iet ar cinkosanu?Cinkošanas atnak visas detalas atpakaļ?Nevarat ieteikt kādu kantori Rīgā kas ir spejigs nocinkot un nepazaudēt detaļas?
Nosauc to kantori Rīgā , kurš tev kaut ko nenocinkoja un vēl pazaudēja detaļas ?

normunc
20.Jan 2011
+
patīk
-
Man hroms.lv pazaudēja mazās skrūvītes, kas nāk apkārt skaņas taurei.
Labi, ka dabūju jaunu skaņas tauri.

zx
20.Jan 2011
+
patīk
-
Uz sporta ielas tads kantoris,regulāri kaut ko mēdz viņi pazaudēt no ntajiem srotiem esi kaut ko normālu salasījis,satīrījis cakarējies un pec cinkošanas jāsāk atkal visu sakomplektēt.no kādiem 100 m6 uzgiriežņiem obligāti viņiem jāpakās 1 vienīgais ar kreiso vītni utt....

zx
20.Jan 2011
+
patīk
-
ar kvalitati ar dažreiz pieklibo nocinko ar kaut kādiem burbuļiem

zx
22.Jan 2011
+
patīk
-
Kur jūs vedat cinkot?Bieži pazūd kaut kas?

OPIS
22.Jan 2011
+
patīk
-
Man arī hroms.lv kādus sīkumus pazaudēja!

elf
25.Jan 2011
+ 1
patīk
- 0
http://www.ka1.lv/index.html Divreiz nedēļā viņi ir Rīgā un reizi mēnesī rajonu centros.Sazvanās atdod,kad gatavs atved.Neko nepazaudēja,bet no 200 detaļām kādām 10 ir nenocinkoti plankumi.Bet tos jādot pa reklamāciju lai pārtaisa. Pulēt viņi neko nepulēs,iebērs skābē un viss.Kvalitāte normāla un lēti.

zx
25.Jan 2011
+
patīk
-
Paldies,pamēģināsim.

normunc
27.Jan 2011
+
patīk
-
Vai kāds šeit ir ko devis uz cinkošanu?
- Slokas ielā 55

http://www.darbaspars.lv/pages/info.php?l=lv&id_section=2

kozolins
27.Jan 2011
+
patīk
-
Cik tad biezu kaartu cinka uz detaljaam uzklaaj ?
Nezinu kaa Riigaa bet pie manis te Jelgavaa kaut kas ap 200 mikroniem
manaa skatiijumaa tas taa kaa padaudz

zelch
27.Jan 2011
+
patīk
-
Man cik palūdzu tik arī uzklāj. Tikai cena atšķiras ,jo vairāk cinka ,jo dārgāk.

Krišjānis
27.Jan 2011
+
patīk
-
kozolins :
Cik tad biezu kaartu cinka uz detaljaam uzklaaj ?
Nezinu kaa Riigaa bet pie manis te Jelgavaa kaut kas ap 200 mikroniem
manaa skatiijumaa tas taa kaa padaudz

Tā, tā.... no šīs vietas drusku lēnāk :)

Sbech
28.Jan 2011
+
patīk
-
Teorētiski var kā pērli uztaisīt - pieaudzēt cinku tiktāl, ka viena liela cinka bumba ar detaļu pa vidu paliks... Atkarīgs no laika, cik ilgi noturēs, laikam.

koko
28.Jan 2011
+
patīk
-
Nu ar audzēšanu nevajdzētu aizrauties, jo man piemēram pēc cinkošanas spieķa galvu uz spieķa dabūt ir smagi, jo vītne ir "aizaugusi". Pie 200 mikroniem vītne ir nelietojama :)

umahers
29.Jan 2011
+
patīk
-
koko :
Nu ar audzēšanu nevajdzētu aizrauties, jo man piemēram pēc cinkošanas spieķa galvu uz spieķa dabūt ir smagi, jo vītne ir "aizaugusi". Pie 200 mikroniem vītne ir nelietojama :)
Vai tad gruuti paartiiriit peectam :D nav tak hroms!!!

Pēdējie ziņojumi Forumā