Aizmirsi paroli?

koko
31.Jan 2011
+
patīk
-
umahers :
koko :
Nu ar audzēšanu nevajdzētu aizrauties, jo man piemēram pēc cinkošanas spieķa galvu uz spieķa dabūt ir smagi, jo vītne ir "aizaugusi". Pie 200 mikroniem vītne ir nelietojama :)
Vai tad gruuti paartiiriit peectam :D nav tak hroms!!!

Ko tu grasies tīrīt? Patīrīt lieko cinku, lai pēctam ir cinkojuma defekti, kuri izraisīt rūsēšanu? Jeb tu esi tāds meitars, ka vari no vītnes virsmas noņemt liekos mikronus cinka? geek

umahers
01.Feb 2011
+
patīk
-
koko :
umahers :
koko :
Nu ar audzēšanu nevajdzētu aizrauties, jo man piemēram pēc cinkošanas spieķa galvu uz spieķa dabūt ir smagi, jo vītne ir "aizaugusi". Pie 200 mikroniem vītne ir nelietojama :)
Vai tad gruuti paartiiriit peectam :D nav tak hroms!!!

Ko tu grasies tīrīt? Patīrīt lieko cinku, lai pēctam ir cinkojuma defekti, kuri izraisīt rūsēšanu? Jeb tu esi tāds meitars, ka vari no vītnes virsmas noņemt liekos mikronus cinka? geek
Ar viitnju ripu paartiiriit :sveiks: kur probleema? Nekas tur neruusees,viitne tak taapat jaasasmeeree pirms liek kopaa,ja grib veel kkad tos pievilkt :macies:

martini
09.Feb 2011
+
patīk
-
Lūdzu palīdzību!
Mans jautājums pieredzējušiem meistariem!
Man ir rumba, kura sastāv no sakniedēta alumīnija/dzelzs (Gauja's priekšējā), kā man jāsagatavo šī detaļa pārcinkošanai? Vai kaut kas jāaizsedz, vai vienkārši cinks pie Al neķersties klāt? :roll:

ja
09.Feb 2011
+
patīk
-
Al neturas ar Zn !!!

martini
09.Feb 2011
+
patīk
-
Tātad, vienkārši visu rumbu var dot cinkot, tas nesabojās Al daļu? Vai pareizi sapratu?

baigais
28.Sep 2011
+
patīk
-
Kur Rīgā (vēlams pārdaugavā) ir elektrolītiskā cinkošana? Google kaut kā nelīdz...
Uz starta ielu vairs nav nekādas vēlmes braukt!

jonsss
27.Feb 2012
+ 1
patīk
- 0
Pētīju minskas skrūves un sīkās detaļas, ja pareizi noteicu tad detaļas bijušas cinkotas ar dzelteno cinku. Vai tā varētu būt? Minska 1974 gada.
http://content22-foto.inbox.lv/albums154134145/j.steinbergs/minska-3-111/DSC04271.jpg

[ri4a]
27.Feb 2012
+
patīk
-
Ja tieshi ta dzeltenais cinks
Baltais bija retak satopams un moto

Kaibinjsh
01.Nov 2014
+
patīk
-
AS Energofirma "JAUDA" vairs cinkošanu ar plazmu neveic. Infomācija tiem, kas meklē " plazmas cinkošanu un sūta man PM.

Nano
01.Nov 2014
+
patīk
-
Droši vien ka pie šiem http://terpa.lv/
ir iespējams ar plazmas metodi uzklāt arī cinku, mājaslapā rakstīts ''visu veidu aizsargpārklājumi''.

Damass
22.Nov 2014
+
patīk
-
Tikko uzzināju, ka 4.-6. decembrī Ķīpsalā izstādē Techindustry piedalīsies leišu "Galvanta" - ja nu kādam interesē visāda veida pārklājumi, ieskaitot cinkošanu un ekohromēšanu. Cik saprotu, tā ir tā firma, kas pieņem arī neliela apjoma pasūtījumus no restauratoriem.
Tikai neuztveriet šo par reklāmu... :) Pašam ir interese nocinkot vienu maisiņu ar detaļām savam mopēda projektam, padomāju, ka, ja tādu, kā es esam vairāki, varbūt sanāk ietaupīt ne tikai uz "turpceļu", bet arī uz ceļu atpakaļ...

Nano
22.Nov 2014
+
patīk
-
Nu vai ta' Rīgā kādas problēmas ar cinkošanu? Galvanta tāpat nav nekāda medusmaize. Pagājušajā šādā izstādē pats ar šiem aprunājos, melno metālu pa taisno nokaparot nevar.
Vienam nu jau manam klientam Galvanta uztaisīja sērijveida detaļai paraugu iekš Ni- super kvalitāte, bet kad taisīja pirmo porciju, kvalitāte jau bija uz brāķa robežas, turklāt ar piegādi arī gadījās misēklis, cilvēks detaļām sadzina galus tikai pēc 2 nedēļām.
Starp citu, ir Rīgā puiši, kas cinko Krievijas un Vācijas automoto restauratoriem. Melnais, varavīkšņainais (dzeltenais) un parastais cinks. Ja kādam interese, rakstiet PM, iedošu Nr.

baigais
22.Nov 2014
+
patīk
-
Par Galvantu ir dzirdētas tādas pašas sirdsāpes kā ar Starta ielas hromēšanu...

gastronoms
29.Nov 2014
+ 1
patīk
- 2
Ja gribi ko izdarīt labi, dari pats...
Varbūt kādam noder http://www.nulltime.com/zincplating/index.html ar visām videoinstrukcijām, ja vien ir laiks un vēlme ķēpāties.
Izmantotie reaģenti gan atrodami otrpus okeānam http://www.caswellplating.com/

Taču ir vīri kas visu sapērk vietējā veikalā un uzmaisa sastāvu saviem spēkiem: http://home.comcast.net/~rt66tbird/website/zincplating.html
Apskatījos Latvijas Ķīmijas mājas lapā www.chemical.lv viss vajadzīgais tiek piedāvāts, arī nātrija bihromāts (sodium dichromate) dzeltenajai cinka versijai.

laurishsh
27.Feb 2016
+
patīk
-
Sveiki! tākā pēdējais ieraksts ir 2014 gadā un iepējami informācija novecojusi, tad prasu velreiz..- kurā vietā varētu nocinkot ar dzelteno cinku?? vēlams Rīgas, Jelgavas robežās.

2takters
27.Feb 2016
+
patīk
-
teorētiski Metālservisā. Praktiski pēdējās detaļas bija ne pārāk, neskaidrības arī ar komplektāciju- sobrīd iztrūkst detaļas. Otrdien noskaidrošu.

2takters
27.Feb 2016
+
patīk
-
Viennozīmīgi starta ielas kantoris ir pats piemērotākais ja grib saņemt detaļas ar rūsas pēdām, pleķiem kā arī ar iztrūkuma vietā svešu detaļu piejaukumu.

otomars
27.Feb 2016
+
patīk
-
metalservisa ari pazud detalas,vajag iedot lidzi sarakstu ar bildi,kaut ar roku zimetam detalu atteliem Austras kundzei pieteikt geek sikumus var pameginat piesiet pie smalka metala sieta un salocit kastiti
Stopinu iela

erikiss1
27.Feb 2016
+
patīk
-
Visur jau laikam detaļas mēdz iztrūkt, jo man pēc cinkošanas arī vairākas bija nozudušas

Pēdējie ziņojumi Forumā