Aizmirsi paroli?

agrisx
05.Nov 2006
+
patīk
-
Varbut kāds var ieliekt kadu rakstu par cinkošanu? būtu ļoti pateicigs

Kristaps
05.Nov 2006
+
patīk
-
Attaisi retromoto.lv pirmo lapu, tur ir raksts ar nosaukumu hromēšana.
Un tālāk ir pieci faili, katrā no viņiem ir rakstīts kaut kas par cinkošanu.

ja
06.Nov 2006
+
patīk
-
visdrīzākajā laikā būs gatavs

DZINTARS
20.Nov 2006
+
patīk
-
Kads var palidzeet saremomteet-parhromeet saskraapeti hrometu moča detaļu. t.29542021 Dzintars.

normunc
20.Nov 2006
+
patīk
-
www.hroms.lv bet cenas tur nav limonādes cenā. Ar to jārēķinās.

DZINTARS
20.Nov 2006
+
patīk
-
normunc :

PALDIES 100%

Aldis
20.Nov 2006
+
patīk
-
normunc :
Gribēju apjautāties, kur viņiem atrodas tas galvanikas cehs, mani mulsina tas fakts, ka jāzvana vai jāsūta īsziņa uz mistisku telefonu, tad man pārzvanīs un piedāvās satikties kautkādā vietā un tā tālāk. Vai vipār, kāds, no šo forumu lasošajiem cilvēkiem, ir kautko devis uz turieni hromēt, intresē galvenokārt kvalitāte. Jautāju tādēļ, ka daudzos gadījumos, man nav bijusi pieņemama darba kvalitāte izslavētajā Gaujas ielas Metālmākslā (cenas arī nav no lētajām) un Tramvaju trolejbusu pārvaldes galvanikā.

Ivars
21.Nov 2006
+
patīk
-
www.hroms.lv Cinkošana, hromēšana, alumīnija anodēšana dažādos krāsu toņos.
Laipni lūgti visi retro-moto interesenti, kam interesē kvalitāte un kas augstu vertē savu laiku. MŪSU SERVISS JŪSU PRIEKS!!! 29469111

kashinjshh
21.Nov 2006
+
patīk
-
alumīnija anodēšana dažādos krāsu toņos.......

shi lieta varetu ieintreset... vai tas ir veicams ari paris mazam detaljam?

Aldis
21.Nov 2006
+
patīk
-
Ivars :
MŪSU SERVISS JŪSU PRIEKS!!! 29469111
Vai tomērt nevarētu noprecizēt un publiskot, jūsu uzņēmuma atrašanās vietu. Šis telefona numurs, uzrādās gan sludinājumos, gan dažādos forumos, tomērt cik parunāju ar cilvēkiem, nevienam nav izdevies uzzināt uzņēmuma atrašanās vietu. Neviens loģiski domājoš cilvēks, nedos prom hromēt, uz kaut kurieni, nezin kam, detaļas (kas savā būtībā ir unikālas un iespējams, vienīgās Latvijā vai pat visā pasaulē), iepriekš nezinot, kāda būs izpildāmā darbu kvalitāte un vai detaļas kautkur nenoklīdīs.

DZINTARS
21.Nov 2006
+
patīk
-
"Aldis" :
Ivars :
MŪSU SERVISS JŪSU PRIEKS!!! 29469111
Vai tomērt nevarētu noprecizēt un publiskot, jūsu uzņēmuma atrašanās vietu. Šis telefona numurs, uzrādās gan sludinājumos, gan dažādos forumos, tomērt cik parunāju ar cilvēkiem, nevienam nav izdevies uzzināt uzņēmuma atrašanās vietu. Neviens loģiski domājoš cilvēks, nedos prom hromēt, uz kaut kurieni, nezin kam, detaļas (kas savā būtībā ir unikālas un iespējams, vienīgās Latvijā vai pat visā pasaulē), iepriekš nezinot, kāda būs izpildāmā darbu kvalitāte un vai detaļas kautkur nenoklīdīs.[/quo

Istenibaa JA Kur tas viss uzņeemums atrodas-adrise?
Gan jau uz vietas citas cenas :) :) :)

zhans
21.Nov 2006
+
patīk
-
Atļaušos te iepostēt par ja rakstu "cinkojam paši".

Ja pareizi sapratu, tad elektrolītā liekam bateriju apvalkus -> rodas skābe -> liekam iekšā detaļu un vēl vienu baterijas apvalku.
Tikai nav skaidrs, kādās proporcijās skābe tiek veidota, cik koncentrētai tai jābūt vai arī tam nav īpašas nozīmes :lol:
Un vai pats cinkošans process nav baigi ilgais?

p.s. Paldies autoram par rakstu. Ir labs, jo vismaz kaut kādu priekštatu var gūt! Vairāk tādus rakstus :D

ja
21.Nov 2006
+
patīk
-
paldies,bet par raksta pamatu paņemta publikācija no krievu MOTO.Lieta ir tāda, ka metot cinku elektrolītā tas ,,piesātinas,, ar cinku kamēr cinks vairs nešķīst.Ielikot šādā zupā dzelzi vienā elektroķēdē ar cinka gabaliņu tēlaini izsakoties cinka molekulas pārvietojas uz dzelzi.Vari ūdenī izšķīdināt jebkurā dārzkopības veikalā lēti nopērkamu vara vitriolu tajā iemetot skrūvi tā ātri pārklāsies ar vara kārtiņu.Vēl varu aprakstīt kā melnina dzelzi ar eļļu.

normunc
21.Nov 2006
+
patīk
-
Jā, raksts ir tiešām labs par ro cinkošanu. Vairāk bi tādus.

zhans
21.Nov 2006
+
patīk
-
Viss skaidrs. Kad tikšu mājās, būs jāizprovē.

P.s. Ar eļlu var melnināt tikai dzelzi vai arī varētu mēģināt čuguna cilindru?

Ivars
25.Nov 2006
+
patīk
-
Runajot par www.hroms.lv tas ir normali ka cilveki no ielas razotnee netiek ielaisti, arii kaa notiek sliipeesana un pulesana nevar redzeet, bet skaidrs ir viens, tas notiek atri un kvalitativi, verojot gatavas detalas. Skatoties discowery par Teutulu motogimeni, un kaa top mocisi var redzeet ka gatavaas hromeetaas detalas viniem pieved klaat. (vecajam Teutulam nevajag list pari rupnicas setai lai sarunatu nohromet maisu ar dzelziem pa 12$)

Aldis
25.Nov 2006
+
patīk
-
Ivars :
Runajot par www.hroms.lv tas ir normali ka cilveki no ielas razotnee netiek ielaisti, arii kaa notiek sliipeesana un pulesana nevar redzeet, bet skaidrs ir viens, tas notiek atri un kvalitativi, verojot gatavas detalas. Skatoties discowery par Teutulu motogimeni, un kaa top mocisi var redzeet ka gatavaas hromeetaas detalas viniem pieved klaat. (vecajam Teutulam nevajag list pari rupnicas setai lai sarunatu nohromet maisu ar dzelziem pa 12$)
Ja es zināšu kur tā ražotne atrodas, kam es uzticu savu dzelžu maisu hromēt, būšu redzējis veikto darbu kvalitāti (hromēšanai, var izmantot dažādas tehnoloģijas, tas man kā klientam arī itkā būtu jāzina, jo pastāv tomērt izvēles iespējas, un Teutuls droši vien arī negrāba, pirmo pakalpojumu sniedzēju, no zila gaisa), un ja Jūsu firma būs ar reputāciju un labu slavu, tad jūs varēsiet man, tāpat kā Teutulam, pievest gatavo produkciju klāt, bet pagaidām jūs piedāvājat , "nezin kur, nezin kā un nezin ko".

zhans
04.Dec 2006
+
patīk
-
:twisted: nedaudz atkārtoš, bet gribu no ja saņemt atbildi par to melnināšanu :twisted:

un vai ir būtiska atšķirība starp krāsotu un melninātu (izņemot abrazīvo izturību) detaļu, ja terminu "melnināts" es vispār esmu sapratis pareizi :roll:

ja
04.Dec 2006
+
patīk
-
es to terminu iztulkoju no krievu raksta ,,čerņeņije metala,,Linsēku eļļa un termiska apstrāde.

sashers
04.Dec 2006
+
patīk
-
vopsem pa to hromeesanu ir taa ka to visu vareetu uzticeet( tomeer cilveeks ir izveidojis maajas lapu un ir telefons @ adrese) neizskataas ka buutu kaads negeelis kas kaut ko vareetu smuguleet bet ir 1 lieta par kuru es briinos puleesana maksaa 20 ls stundaa hromeesana 2.50 par kvadraat decimetru ja es dodu puleet veselu maisu ar detalaam kaa es iisti varu zinaat par cik darba stundaam man ir jaamaksaa paareejo hromeesanu tacu var izreekinaat taas nav probleemas esmu neizpratnee :shock:

Pēdējie ziņojumi Forumā