normunc :Gribēju apjautāties, kur viņiem atrodas tas galvanikas cehs, mani mulsina tas fakts, ka jāzvana vai jāsūta īsziņa uz mistisku telefonu, tad man pārzvanīs un piedāvās satikties kautkādā vietā un tā tālāk. Vai vipār, kāds, no šo forumu lasošajiem cilvēkiem, ir kautko devis uz turieni hromēt, intresē galvenokārt kvalitāte. Jautāju tādēļ, ka daudzos gadījumos, man nav bijusi pieņemama darba kvalitāte izslavētajā Gaujas ielas Metālmākslā (cenas arī nav no lētajām) un Tramvaju trolejbusu pārvaldes galvanikā.
www.hroms.lv bet cenas tur nav limonādes cenā. Ar to jārēķinās.
Ivars :Vai tomērt nevarētu noprecizēt un publiskot, jūsu uzņēmuma atrašanās vietu. Šis telefona numurs, uzrādās gan sludinājumos, gan dažādos forumos, tomērt cik parunāju ar cilvēkiem, nevienam nav izdevies uzzināt uzņēmuma atrašanās vietu. Neviens loģiski domājoš cilvēks, nedos prom hromēt, uz kaut kurieni, nezin kam, detaļas (kas savā būtībā ir unikālas un iespējams, vienīgās Latvijā vai pat visā pasaulē), iepriekš nezinot, kāda būs izpildāmā darbu kvalitāte un vai detaļas kautkur nenoklīdīs.
MŪSU SERVISS JŪSU PRIEKS!!! 29469111
"Aldis" :Ivars :Vai tomērt nevarētu noprecizēt un publiskot, jūsu uzņēmuma atrašanās vietu. Šis telefona numurs, uzrādās gan sludinājumos, gan dažādos forumos, tomērt cik parunāju ar cilvēkiem, nevienam nav izdevies uzzināt uzņēmuma atrašanās vietu. Neviens loģiski domājoš cilvēks, nedos prom hromēt, uz kaut kurieni, nezin kam, detaļas (kas savā būtībā ir unikālas un iespējams, vienīgās Latvijā vai pat visā pasaulē), iepriekš nezinot, kāda būs izpildāmā darbu kvalitāte un vai detaļas kautkur nenoklīdīs.[/quo
MŪSU SERVISS JŪSU PRIEKS!!! 29469111
Istenibaa JA Kur tas viss uzņeemums atrodas-adrise?
Gan jau uz vietas citas cenas![]()
![]()
![]()
Ivars :Ja es zināšu kur tā ražotne atrodas, kam es uzticu savu dzelžu maisu hromēt, būšu redzējis veikto darbu kvalitāti (hromēšanai, var izmantot dažādas tehnoloģijas, tas man kā klientam arī itkā būtu jāzina, jo pastāv tomērt izvēles iespējas, un Teutuls droši vien arī negrāba, pirmo pakalpojumu sniedzēju, no zila gaisa), un ja Jūsu firma būs ar reputāciju un labu slavu, tad jūs varēsiet man, tāpat kā Teutulam, pievest gatavo produkciju klāt, bet pagaidām jūs piedāvājat , "nezin kur, nezin kā un nezin ko".
Runajot par www.hroms.lv tas ir normali ka cilveki no ielas razotnee netiek ielaisti, arii kaa notiek sliipeesana un pulesana nevar redzeet, bet skaidrs ir viens, tas notiek atri un kvalitativi, verojot gatavas detalas. Skatoties discowery par Teutulu motogimeni, un kaa top mocisi var redzeet ka gatavaas hromeetaas detalas viniem pieved klaat. (vecajam Teutulam nevajag list pari rupnicas setai lai sarunatu nohromet maisu ar dzelziem pa 12$)