Aizmirsi paroli?

Jogijs
25.May 2007
+
patīk
-
Man interesēja cz aizdedze, kādu būtu vislabāk likt? cik saprotu orģinālā aizdedze ir baigi sviestaina. varbūt ir kāds kas man varētu palīdzēt ar citas aizdedzes uzlikšanu (protams par atlīdzību) šobrīd ir virsū elektroniskā aizdedze, tikai viņa čakarējas.

RMR24
26.May 2007
+
patīk
-
Nu tev gan roks no citas vietas aug, man jawai no tēva bērnudienām aptuveni 25gadi aizdedzei un nav ne reizi probleem,as bijushas.....

Jogijs
26.May 2007
+
patīk
-
RMR24 :
Nu tev gan roks no citas vietas aug, man jawai no tēva bērnudienām aptuveni 25gadi aizdedzei un nav ne reizi probleem,as bijushas.....

jā, rokas man aug no citas vietas...
Bet tad tev acis kur atrodas???
es runāju par cz500 un viņai virsū nestāv ne jawas aizdedze ne cz aidzdedze...
p.s. man prieks ka vismaz tev jau 25 gadus nav problēmas ar aizdedzēm... :pirmais:

RMR24
26.May 2007
+
patīk
-
tak taapat viena firma razho kaada atskiriiba cz vai java razotaajs ir viens - PAL !!!

kashinjshh
26.May 2007
+
patīk
-
:pioner: uzliec motoplati....

Jogijs
26.May 2007
+
patīk
-
kashinjshh :
:pioner: uzliec motoplati....

kur es tādu varētu iegūt??? un ir jāpārtaisa kloķenes gals??

RMR24
26.May 2007
+
patīk
-
man skiet ka vareja dabut ari taadu lai atbilst un nav nekas jaapaartaisa..ieguut var motociklu veikalos-protams par naudu.

kashinjshh
26.May 2007
+
patīk
-
:roll: nju MOTOPLATES var pameklet ss..... var ari likt rollera sporta aizdedzes SELEKTRA, VAI PVL

Armands
28.May 2007
+
patīk
-
RMR ar savu pieredzi izceelaas... :D
krosa cz, nav jawa, darba apgriezieni un slodzes krietni atshkiras, expluateejot sportaa, nevis braucot pa ielu.
uz 500cc var likt motoplati, nav ne vainas, ir onkas kas gan saka ka cz500 jaliek tip spararats, jo motoplates rotors diezgan viegls priekš tāda 380cc ''monstra''.

Agris
28.May 2007
+
patīk
-
A zāģa aizdedze neder tādām lietām? :?

RMR24
28.May 2007
+
patīk
-
Armands :
RMR ar savu pieredzi izceelaas... :D
krosa cz, nav jawa, darba apgriezieni un slodzes krietni atshkiras, expluateejot sportaa, nevis braucot pa ielu.
uz 500cc var likt motoplati, nav ne vainas, ir onkas kas gan saka ka cz500 jaliek tip spararats, jo motoplates rotors diezgan viegls priekš tāda 380cc ''monstra''.

LOL nejau par aizdedzes tipiem bet par ražotāju es runāju!!! :koks:
Ražotājs ir viens geek
Un nejau par modeljiem te iet runa cz vai jawa, bet gan par to ka ražotās aizdedzes ir kvalitatīvas, ja māk pareizi lietot...

kashinjshh
28.May 2007
+
patīk
-
:pioner: zaga aizdedzem vajadzigs lielaks iegrieshanas momemts tapec gruti bus to CZ piekurbulet, vai ari 5 čaļi pie pakaļas un no kalninja stums leja... :D

Jogijs
28.May 2007
+
patīk
-
kashinjshh :
:pioner: zaga aizdedzem vajadzigs lielaks iegrieshanas momemts tapec gruti bus to CZ piekurbulet, vai ari 5 čaļi pie pakaļas un no kalninja stums leja... :D

lūk šobrīd ir tāds variants.... :(

kashinjshh
28.May 2007
+
patīk
-
:) zaga aizdedze nav slikta, un pie tqam liekas pats letakais variants, bet tas ka var sanakt gruti piekurbulet...

protams ieteiktu motoplati bet to nav tik viegli sameklet kur nu vel laba stavokli...

Armands
28.May 2007
+
patīk
-
RMR: kontaktu aizdedze uz sporta tehnikas viennoziimiigi sux. nesaliidzini sporta un ielas tehniku,attieciigi resursus shim tehnikaam.

motoplate labakais variants uz cezu, bet tur nelielas parbuves nepiecieshamas, un motoplate ir deficiita prece :D

RMR24
28.May 2007
+
patīk
-
A es tev lieku likt kontaktnieci? :badbike:

[ri4a]
28.May 2007
+ 1
patīk
- 0
RMR24 :

tev apniks visu laiku regulet un pievilk delj tam vibracijam kuras bus kad pielaizhas motors! :kill_poke:
paga uzliekat magneto un viss? :idea:

tnt
28.May 2007
+
patīk
-
[ri4a] :
RMR24 :

tev apniks visu laiku regulet un pievilk delj tam vibracijam kuras bus kad pielaizhas motors! :kill_poke:
paga uzliekat magneto un viss? :idea:

ja tu domaa traktora magneto tad piedod bet es neizteksos ko gribeju teikt.

ir redzeets ka ir paštaisītas aizdedzes uz deltas aizdedzes pamata.

[ri4a]
28.May 2007 | Pēdējo reizi labots 28.Mai 2007 18:09; labots 1 reizi
+ 1
patīk
- 0
tnt :

ja tu domaa traktora magneto tad piedod bet es neizteksos ko gribeju teikt.

ir redzeets ka ir paštaisītas aizdedzes uz deltas aizdedzes pamata.

bet ta4u var uzlikt no traktora vai deltas aizdedzi

Micuks
28.May 2007
+
patīk
-
Nafig šito penteri vaig citēt? :daa :twisted:

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā