[ri4a] :
atpaklaj mopedam nau jastumjas tapec ka uz kurbulja asites ir tads sudinsh lai kurbulis nekristu uz priekshu :twisted: :macies:
[ri4a] :
atpaklaj mopedam nau jastumjas tapec ka uz kurbulja asites ir tads sudinsh lai kurbulis nekristu uz priekshu :twisted: :macies:
[ri4a] :
atruma uz atpakalju vinjam nau jastumjas !
tad jums patiesham miskastes kuras rij benzinu stumjas ka nau jastumjas robi nestrada un aizdedzi nemakat noregulet !
es deltas literaturu izliku maz smadzenju lai to palasitu ! :twisted: :macies:
es nestrideshos p[are to pa ko esmu parliecinats uz 100% tapec ka mana ipashuma bija gan deltas gan stellas un vinjas bija lieliskas un nebija nojatas
un kad nacas remontet remonteju un tapec zinu par katru sudinju kuru jus pat nezinat!
noperciet sev rollerus un brauukatjiet un nebojajiet citiem nervus ar to ka lai noregule karburatoru u.t.t. :twisted:
mehanikis :kārbas zobrati nevarētu būt nojāti tik tālu, ka tie vairs nefunkcionē?juriz :RMR24 :kas tad varētu būt? nezinu kas par vainu, bet vienā brīdī deltu pat nevarēja stumt atpakaļgaitā, atdūrās kā pret sienu, vai nevarētu būt ka sajūgs arī čakarējās!??
diezvai...drīzāk kkas kārbai nav kā vajaga.
tad jau driizaak ka kaarba cakareejas ja atpakal nestumjas
Raitis :
Es nezinu kā ir jums, bet man neitrālajā stumjas atpakaļ bez problēmām, ieliekot ātrumā un stumjot atpakaļ, pret gumiju pie kikstartera atspiešas kurbuļa fiksators un neļauj griezties...