Aizmirsi paroli?

juriz
25.Aug 2007
+
patīk
-
tikko tiku pie deltas ar rokas ātrumiem, :( bet kas notiek, nevar izņemt ārā, visu laiku liekās tikai pirmajā vai otrajā, neitrālajā tā arī nedabū, līdz ar to deltu nevar palaist ar kurbuli, ir jāstum! :cry: kas varētu būt par vainu!?

Raitis
25.Aug 2007
+
patīk
-
Pamēģini šādi: No rokas ātrumu roktura nak 2 trosītes, sajūga un ātrmpārslēga, uz ātrumpārslēga trosītes ir tāds regulators, respekltīvi, lai to trosītes apvalku varētu pagarināt vai samazināt, pagrozi, paskaties kā tur ir, ja nekā, tad var gadīties, ka izslīdējis trosītes gals pie paša motora, jeb vienkārši sadilusi, saspurojusies trosīte, kura ķeras...
P.S tikpat lavi vaina var būt arī karbā, bet tieši čakars ar trosītēm ir visizplatītākais...

juriz
26.Aug 2007
+
patīk
-
jā, tas manliekas ir regulātors, man jau kaut ko tādu pieminēja, bet vai tāpēc arī nevar ielikt neitrālajā?

RMR24
26.Aug 2007
+
patīk
-
diezvai...drīzāk kkas kārbai nav kā vajaga.

juriz
28.Aug 2007
+
patīk
-
RMR24 :
kas tad varētu būt? nezinu kas par vainu, bet vienā brīdī deltu pat nevarēja stumt atpakaļgaitā, atdūrās kā pret sienu, vai nevarētu būt ka sajūgs arī čakarējās!??

mehanikis
28.Aug 2007
+
patīk
-
juriz :
RMR24 :
kas tad varētu būt? nezinu kas par vainu, bet vienā brīdī deltu pat nevarēja stumt atpakaļgaitā, atdūrās kā pret sienu, vai nevarētu būt ka sajūgs arī čakarējās!??

tad jau driizaak ka kaarba cakareejas ja atpakal nestumjas

RMR24
28.Aug 2007
+
patīk
-
drīzāk ātrumkārba!!!vnk kkur kkas par biezs vai kkas salocīts un vienkārši pārbīdāmais zobrats vienkārši vislaik saskaras ar vienu vai otru ātruma zobratu bez vidus pozīcijas.

[ri4a]
28.Aug 2007
+
patīk
-
atpaklaj mopedam nau jastumjas tapec ka uz kurbulja asites ir tads sudinsh lai kurbulis nekristu uz priekshu :twisted: :macies: geek

RMR24
28.Aug 2007
+
patīk
-
[ri4a] :
atpaklaj mopedam nau jastumjas tapec ka uz kurbulja asites ir tads sudinsh lai kurbulis nekristu uz priekshu :twisted: :macies: geek

nez man gan uz aizmuguri arī stumujas....gan robā gan neitralkā un kikam man arī tas sūdiņš ir bet netraucē tā ka tas ja nestumjas uz aizmuguri ir izkaidrojams savādāk...

mehanikis
28.Aug 2007
+
patīk
-
[ri4a] :

nu bet tas "suudins" nestraadaa peec liidziiga principa kaa motorzaagja sazobe? ar deltaam nenodarbojos tapec nezinu, bet izu var to es zinu

[ri4a]
28.Aug 2007
+
patīk
-
atruma uz atpakalju vinjam nau jastumjas !
tad jums patiesham miskastes kuras rij benzinu stumjas ka nau jastumjas robi nestrada un aizdedzi nemakat noregulet !
es deltas literaturu izliku maz smadzenju lai to palasitu ! :twisted: :macies:
es nestrideshos p[are to pa ko esmu parliecinats uz 100% tapec ka mana ipashuma bija gan deltas gan stellas un vinjas bija lieliskas un nebija nojatas
un kad nacas remontet remonteju un tapec zinu par katru sudinju kuru jus pat nezinat!
noperciet sev rollerus un brauukatjiet un nebojajiet citiem nervus ar to ka lai noregule karburatoru u.t.t. :twisted:

RMR24
28.Aug 2007
+
patīk
-
es tev saku ka es varu savu stumt kaut robā atpakaļgaitā!!!netici varu nofilmēt!!!un man gandrīz viss jauns motorā tāka kikstartis to nevaretu ietekmēt....

mehanikis
28.Aug 2007
+
patīk
-
[ri4a] :
atruma uz atpakalju vinjam nau jastumjas !
tad jums patiesham miskastes kuras rij benzinu stumjas ka nau jastumjas robi nestrada un aizdedzi nemakat noregulet !
es deltas literaturu izliku maz smadzenju lai to palasitu ! :twisted: :macies:
es nestrideshos p[are to pa ko esmu parliecinats uz 100% tapec ka mana ipashuma bija gan deltas gan stellas un vinjas bija lieliskas un nebija nojatas
un kad nacas remontet remonteju un tapec zinu par katru sudinju kuru jus pat nezinat!
noperciet sev rollerus un brauukatjiet un nebojajiet citiem nervus ar to ka lai noregule karburatoru u.t.t. :twisted:

vienalga uz kuru pusi stumt :macies: un pats palasi savu graamatu un izpeeti kikstartera darbiibas principu, ja netici man vienalga.

juriz
29.Aug 2007
+
patīk
-
mehanikis :
juriz :
RMR24 :

tad jau driizaak ka kaarba cakareejas ja atpakal nestumjas
kārbas zobrati nevarētu būt nojāti tik tālu, ka tie vairs nefunkcionē?

mehanikis
29.Aug 2007
+
patīk
-
kaut kur radies paaraak liels briivgaajiens

RMR24
29.Aug 2007
+
patīk
-
nu man delta tiešām stumjas arī ātrrumā gan uz priekšu gan atpakaļ...jo principā kad kiks ir atlaists viņš iejiet iekšā un to sazobi atvieno līdz ar to zobrats kas iegriež motoru ar kikstarteri iet uz vienalga kuru pusi neko neķīlējot, ja kādam nestumjas tātad ir sačakarēta tā atspere kas stāv pie zobrata.... :macies:

Raitis
30.Aug 2007
+
patīk
-
Es nezinu kā ir jums, bet man neitrālajā stumjas atpakaļ bez problēmām, ieliekot ātrumā un stumjot atpakaļ, pret gumiju pie kikstartera atspiešas kurbuļa fiksators un neļauj griezties...

[ri4a]
30.Aug 2007
+
patīk
-
Raitis :
Es nezinu kā ir jums, bet man neitrālajā stumjas atpakaļ bez problēmām, ieliekot ātrumā un stumjot atpakaļ, pret gumiju pie kikstartera atspiešas kurbuļa fiksators un neļauj griezties...

vo beidzot cilveks pateica to ko es jums meiginu ieskaidrot ka atruma ilgi nepastumsi deltu uz atpakalju! :good!:

Micuks
30.Aug 2007
+
patīk
-
Raitis :

Tā ir!

« 123 »

Pēdējie ziņojumi Forumā