Man mopēds delta rmr 24.
Ļoti grūti viņu iedarbināt, un tad kad aiziet tad lieakas drusku lēns.
Tad kad iemet otrajā tad īpaši nevelk, lieakas ka iepriekš gāja labāk.
Esmu iztīrijis karburātoru un filtrus, beņa ietek karburātorā labi, bet tik un tā neiet īpaši labi.
Man liekas ka kautko esmu palaidis garām, vai ir kādi ieteikumi?
Un es arī gribu izpiest drusku vairāk no mopika, ir kautkādi veidi ka uz tunot?
Ne gluži par šo gadijumu bet tēma līdzīga. K52 karburatoram degvielas filtrs tek kā puskauta cūka, skrūvē cik cieši gribi. Ir likta 20mm gumijas šaiba (santehnikas) kas apturēja plūdus pa sāniem, tāpat tecēja pa skrūves vietu, kur nekāda šaiba nepalīdz. Skrūvi ar santehnikas izoleni notiku, pēc 100 nobrauktiem metriem benzīnā izšķīda. Motora blīvju hermētiķi likt negribās, gribas tādu konstrukciju ko var ik mēnesi iztīrīt, jo ar braucamo tiek braukts uz darbu ikdienā. Sāli vēl nekaisa, negribas uz mašīnu pārsēsties. [img]
Trīs vakarus nocīnijos ar gan santehnikas gan riktīgajām gumijām, alumīnija, kapara, divmateriālu, visām iespējamajām šaibām un blīvēm. Tad ierudzīju ka pludo nevis pats degvielas filtrs bet mazs caurumiņš turpat blakus viņam uz pludiņkameru. Atveru pludiņkameru, un tur, kāda runa, pludiņš nevis peld bet ir pilns ar benzīnu. Viņš ir domāts izjaukšanai vai nav? Vai meklēt citu pludiņu?
Pludiņi ir jēgā, tagad ir saimniecībā 3 ejoši motori (ielejot lūkā un kurbulējot rūc labi), bet 0 ejoši karbīši. Visiem pludiņkameras adatiņas beigušās, neslēdz ciet. Nopirku remkomplektiņu no motovelo.lv, tas ir savādāks, neder.
Vai ir vērts ņemt tur atrodamo īsto divātrumnieka karbīti vai labāk uzlikt no kā cita un beigta balle?
Jo
1)vai nu man ir līki pirksti
2)divātrumnieku orģinālajiem karbīšiem ir vismaz 30 gadi un izbeigties ir pilnīgi normāli
Ja ņemt citu, vai ir ieteikumi? Vai no jebkura 50cc skūtera derēs?
Ir tāda problēma ar bijusi,remkomplekti diez ko ilgi neturēja,pievīlēju no kaut kāda rollera karbuļa nav labākais variants bet strādā.Mēģināju no šķiltavu vārstu gredzentiņiem bet ar ilgi neturēja.
Es nopirku lauktehnikas veikalā sūkņa membrānu no gaz automašīnas un izgriezu no viņas tos riņķīšus priekš pludiņa adatas,jau otrais gads nekādu problēmu.
Ļoti grūti viņu iedarbināt, un tad kad aiziet tad lieakas drusku lēns.
Tad kad iemet otrajā tad īpaši nevelk, lieakas ka iepriekš gāja labāk.
Esmu iztīrijis karburātoru un filtrus, beņa ietek karburātorā labi, bet tik un tā neiet īpaši labi.
Man liekas ka kautko esmu palaidis garām, vai ir kādi ieteikumi?
Un es arī gribu izpiest drusku vairāk no mopika, ir kautkādi veidi ka uz tunot?
Paldies