martindesa :
Deltai ir tāda pelēka elektronikas kastīte pie spoles,un bieži vien viņa nobeidzās,man ir jautājums tāds:
1)Kas tai kastītē vēderā,ka viņa beidzas nost tīri bieži,kas ar viņu notiek,kautkas nodeg vai arī ižūst?
2)Kā salabot viņu,vai tas vispār ir iespējams?Vai ir kas tāds kas to kašteli varētu aizstāt?
[ri4a] :urmis :no manis tikai 3 ls gab ir loti daudz!martindesa :
Deltai ir tāda pelēka elektronikas kastīte pie spoles,un bieži vien viņa nobeidzās,man ir jautājums tāds:
1)Kas tai kastītē vēderā,ka viņa beidzas nost tīri bieži,kas ar viņu notiek,kautkas nodeg vai arī ižūst?
2)Kā salabot viņu,vai tas vispār ir iespējams?Vai ir kas tāds kas to kašteli varētu aizstāt?
manam draugam šitas pats ir ļoti bieži. kastīte saucas komunikators. viņa nodeg un salabot nevar. maksā ar viņš diezgan. ja kļūdos labojiet bet man liekas ka viņš maksāja 15ls
martindesa :
bet ar ko vinju vareeetu aizstaat?
Un tas komutātors der arī no jebkura moča?
Aidžus :
Man vošelim bija uzlikts no deltas 6v aizdedze, gadu nogāja un pēc tam kā sāka tas komutātors degt, kopā 2 gabali nosvila. Izrādījās ka ģenerātors taisīja baigos jokus - vairāk strāvas nekā paredzēts :shock: (ar testeri pārbaidīju un salīdzināju ar citu tāda paša tipa aizdezdi)
micuks :[ri4a] :
ne uz voshodiem un minskam ir 14v elektrosistemas es zinu ka dazhiem pazinjam stav uz mopediem 14v elektrosistemas man un draugam nekad nebija nosvilushi patiesham pirma dzirdeshana!
Nez kam vajag tos 14V nekāds uber tūnings nesanāk