Aizmirsi paroli?

martindesa
21.Apr 2007
+
patīk
-
Deltai ir tāda pelēka elektronikas kastīte pie spoles,un bieži vien viņa nobeidzās,man ir jautājums tāds:
1)Kas tai kastītē vēderā,ka viņa beidzas nost tīri bieži,kas ar viņu notiek,kautkas nodeg vai arī ižūst?
2)Kā salabot viņu,vai tas vispār ir iespējams?Vai ir kas tāds kas to kašteli varētu aizstāt?

urmis
21.Apr 2007
+
patīk
-
martindesa :
Deltai ir tāda pelēka elektronikas kastīte pie spoles,un bieži vien viņa nobeidzās,man ir jautājums tāds:
1)Kas tai kastītē vēderā,ka viņa beidzas nost tīri bieži,kas ar viņu notiek,kautkas nodeg vai arī ižūst?
2)Kā salabot viņu,vai tas vispār ir iespējams?Vai ir kas tāds kas to kašteli varētu aizstāt?

:D manam draugam šitas pats ir ļoti bieži. kastīte saucas komunikators. viņa nodeg un salabot nevar. maksā ar viņš diezgan. ja kļūdos labojiet bet man liekas ka viņš maksāja 15ls

[ri4a]
21.Apr 2007 | Pēdējo reizi labots 04.Jan 2016 01:22; labots 1 reizi
+ 1
patīk
- 0

[ri4a]
21.Apr 2007 | Pēdējo reizi labots 04.Jan 2016 01:20; labots 1 reizi
+ 1
patīk
- 0

Micuks
21.Apr 2007 | Pēdējo reizi labots 21.Apr 2007 19:35; labots 1 reizi
+
patīk
-
Tas ir komutātors! iekšā ir elektro shēma kondensātori, rezistori, trandzistori, diodes, tiristors! ir tāds izjaukts (grūti izjaukt, lai saprastu kas tur ir) zinātniskos nolūkos pēc tā varēs sazīmēt shēmu, tik laika nav.

urmis
21.Apr 2007
+
patīk
-
[ri4a] :
urmis :
martindesa :

:D manam draugam šitas pats ir ļoti bieži. kastīte saucas komunikators. viņa nodeg un salabot nevar. maksā ar viņš diezgan. ja kļūdos labojiet bet man liekas ka viņš maksāja 15ls
no manis tikai 3 ls gab ir loti daudz!

jauns maksāja nevis lietots. bet es nezinu ritīgi.

martindesa
21.Apr 2007
+
patīk
-
bet ar ko vinju vareeetu aizstaat?
Un tas komutātors der arī no jebkura moča?

urmis
21.Apr 2007
+
patīk
-
martindesa :
bet ar ko vinju vareeetu aizstaat?
Un tas komutātors der arī no jebkura moča?

a deltai kas 6w vai 12w? jāskatās pēc tā.

Micuks
21.Apr 2007
+
patīk
-
Ko tu domā jaudu (W) vai spriegumu (V) deltai ir 6V 45W magneto (ģenerātors) un attiecīgi komutātors.

urmis
21.Apr 2007
+
patīk
-
micuks :
Ko tu domā jaudu (W) vai spriegumu (V) deltai ir 6V 45W magneto (ģenerātors) un attiecīgi komutātors.

es domāju v sajaucu :oops: .

[ri4a]
21.Apr 2007 | Pēdējo reizi labots 04.Jan 2016 01:21; labots 1 reizi
+ 1
patīk
- 0

Micuks
21.Apr 2007
+
patīk
-
Kurai deiltai orģināli ir 12V aizdedze ? un komutātori nodeg! es nobraukāju ar stellām deltām neviens nedega, bet draugiem toreiz bija tādi gadījumi un tikai tāpēc ka magneto bija bojāts!

[ri4a]
21.Apr 2007
+ 1
patīk
- 0
ne uz voshodiem un minskam ir 14v elektrosistemas es zinu ka dazhiem pazinjam stav uz mopediem 14v elektrosistemas man un draugam nekad nebija nosvilushi patiesham pirma dzirdeshana! :D

urmis
21.Apr 2007
+
patīk
-
patiešām ir nosviluši. bet tās svilšanas varbūt ir kāda vaina. nu es nezinu, bet tiklīdz kā tas draugs nomainīja komutātoru tad gāja. nezinu.

Aidžus
21.Apr 2007
+
patīk
-
Man vošelim bija uzlikts no deltas 6v aizdedze, gadu nogāja un pēc tam kā sāka tas komutātors degt, kopā 2 gabali nosvila. Izrādījās ka ģenerātors taisīja baigos jokus - vairāk strāvas nekā paredzēts :shock: (ar testeri pārbaidīju un salīdzināju ar citu tāda paša tipa aizdezdi)

Micuks
21.Apr 2007
+
patīk
-
[ri4a] :
ne uz voshodiem un minskam ir 14v elektrosistemas es zinu ka dazhiem pazinjam stav uz mopediem 14v elektrosistemas man un draugam nekad nebija nosvilushi patiesham pirma dzirdeshana! :D

Nez kam vajag tos 14V nekāds uber tūnings nesanāk :D

Micuks
21.Apr 2007
+
patīk
-
Aidžus :
Man vošelim bija uzlikts no deltas 6v aizdedze, gadu nogāja un pēc tam kā sāka tas komutātors degt, kopā 2 gabali nosvila. Izrādījās ka ģenerātors taisīja baigos jokus - vairāk strāvas nekā paredzēts :shock: (ar testeri pārbaidīju un salīdzināju ar citu tāda paša tipa aizdezdi)

Magneto (ģenerātors) taisa jokus jo kādi tinumi sagājuši uz īso iespējams tapēc ka rotors gājis klāt sadilis kloķenes gūltnis.

[ri4a]
21.Apr 2007
+ 1
patīk
- 0
micuks :
[ri4a] :

Nez kam vajag tos 14V nekāds uber tūnings nesanāk :D

da ne likushi tos tapec ka nebija 6 voltu generatoru bet staveja vinjiem 6v indukcene un komutators un nekas nesvila nost :roll:

Sparky
22.Apr 2007
+
patīk
-
nelasiju visu,bet izlasīju sākumu un pateikšu tā->ri4a-nezini nerunā :|
nobeidzas viņš tapēc,ka tiek klāt mitrums un tur iekšā izveidojas apsūbējums vai apdegums un gar to arī sit garām elektrību,tapēc parasti dzirkstele paliek ar vien švakāka un švakāka līdz nobeidzas.izdarīt tur neko nevar,jo aiztaisīts tas komutators ir ar makrofleksi vai kautko tamlīdzīgu..man arī bij nobeidzies un intereses pēc izķidāju viņu(nokasīju visas tās putas) un jā..tur bij melnumi acīmredzami..teorētiski jau santīm pi*ējs var sataisīt..prātīgi izkašāt tās putas,neapraujot vadus) iztīrīt un aiztaisīt ciet ar jaunām putām.vai tas ir to vērts spriediet paši!

Micuks
22.Apr 2007
+
patīk
-
Sparky, neapsaukājies :D esi samācījies no android par kapeiku pi**jiem :D

« 1234 »

Pēdējie ziņojumi Forumā