08.Sep 2023 | Pēdējo reizi labots 08.Sep 2023 05:35; labots 4 reizes
+
-
Vai kāds man varētu lūdzu pateikt uz kurinieni iet attēlā redzamais vads. Tas ir viens no vadiem, kas atrodas vadumu kopā ar vadiem kas iet uz komutatoru. Taču visi vadi, kas iet uz komutatoru ir manāmi īsāki un pie visiem attiecīgajiem komutatora kontakiem jau vadi pienāk (vismaz cik esmu esmu novērjis). Es arī mēģināju skatīties elektro shēmas, kas ir internetā pieejamas, taču vadu krāsa ir manāmi izbalējusi un es īsti nevaru saprast kurš ir kurš vads.
Būšu ļoti pateicīgs, ja kāds man varētu kokrēti pateikt uz kurieni iet šis vads. Ideāla gadījumā, ja vēl arī tiktu peivienota kāda bilde.
Varbūt tas kaut kāda veidā palīdz - vadam ir apļa veida kontaks kā redzams apakšējajā bildē:
Paldies par atsaucību un jauku dienu vēlot,
Deltabroljs.
Vai Jūs domājat uz attēla redzamā uzgriežņa? Mazliet vnk apjuku pie vārda salikuma komutātora korpuss, jo 1) Tur nav pie kā pieskruvēt, 2) Man liekas, ka korpuss nav metālisks (vrbt kļūdos).
Komutātora korpuss ir no duralumīnija un tas ir pieskrūvēts no abiem galiem ar 6mm skrūvēm,skrūves atrodas pie pašiem štekeriem,pie vienas no skrūvēm ar būss jāpieskrūvē(jāiemoca). Andris ļoti skaistu shēmu ielicis,man stellai gan tāda grāmatā nebija,vienīgi attēlā shemā aizdedzei tas piektais vads nav parādīts.
Būšu ļoti pateicīgs, ja kāds man varētu kokrēti pateikt uz kurieni iet šis vads. Ideāla gadījumā, ja vēl arī tiktu peivienota kāda bilde.
Varbūt tas kaut kāda veidā palīdz - vadam ir apļa veida kontaks kā redzams apakšējajā bildē:
Paldies par atsaucību un jauku dienu vēlot,
Deltabroljs.
Parauj ratā!