Man arī, kad paka bija atstājusi kaimiņzemi, izsekošana praktiski apstājās. Bet tad, kādā jaukā dienā saņēmu sms no pasta, ka sūtījums atnācis.
Kopējais laiks no pasūtīšanas brīža līdz piegādei apmēram mēnesis un viena nedēļa.
Sūtīšana ilga, toties muitai izgāja cauri neaizķeroties.
Pašlaik no Krievijas puses piegāde ir praktiski apstājusies, it kā notiekot ļoti mazās partijās. Kamēr nenormalizesies šī Covid situācija, iesaku no Krievijas neko nesūtīt. No Polijas atnāca nedēļas laikā, sūtīju skūterim.
Varbūt kāds var apskatīt savos profilos kas notiek ar motaki.ru
Atceros, ka pirms laika motaki,ru kaut ko izmeta par kaut kādām lapas izmaiņām, reģistrēšanos un autorizāciju. Tagad iegāju savā profilā, pasūtījumu vēsture pilnīgi tukša, uzkrātā atlaide pilnīgi tukša, es pat savā e pastā nevaru atrast vecās vēstules ar viņiem par veiktajiem pasūtījumiem. Man vienīgajam tā?
Nedomāju, ka IŽ 49 bija kādu īpašu tipu spuldzītes, kādas nav bijušas citai tehnikai nekur pasaulē.
Neesmu IŽ eksperts, bet pieļauju, ka kontrolspuldzītes (ja tādas maz viņam ir) varētu būt BA9s, gabarītiem BA15s un priekšējai lampai BA20d. Un tās ir gandrīz visos auto vai elektropreču veikalos dabūjamas.
Njā. Sapratu kur problēma. Iepriekš tur pierakstījos caur jandeksu laikam, bet viņiem kaut kas mainījies, un vairs nav opcijas pieslēgties ar citām opcijām, tā kā mans vecais konts laikam vairs nav pieejams. Samelojos par e pastu, nepareizo skatījos.
Aizsūtīju Latvijas pastam evestuli, uzreiz sākās kustība mūsu pusē. Tagad zinu, kur paka atrodas. Nejaušība?