Aizmirsi paroli?

apalais
08.May 2019
+
patīk
-
KramsXX 2.May 2019 07:40
jauno

Aizsūtīju Latvijas pastam evestuli, uzreiz sākās kustība mūsu pusē. Tagad zinu, kur paka atrodas. Nejaušība?

vlDream
09.May 2019
+
patīk
-
apalais 8.May 2019 22:39
Nesi vienīghais kurš tā ir darijis un ar visu to nekā ..

apalais
09.May 2019
+ 1
patīk
- 1
vlDream 9.May 2019 06:24
darijis
vlDream 9.May 2019 06:24

Gribi, tici, gribi, nē, bet paka ir klāt!!!. Patērētāju tiesību pieminēšana varbūt atmaksājas.

vlDream
09.May 2019
+
patīk
-
apalais 9.May 2019 13:46
Kas tur ko ticēt vai neticēt labi tas kas labi beidzas

Ventiņš
28.May 2019
+
patīk
-
Man arī, kad paka bija atstājusi kaimiņzemi, izsekošana praktiski apstājās. Bet tad, kādā jaukā dienā saņēmu sms no pasta, ka sūtījums atnācis.
Kopējais laiks no pasūtīšanas brīža līdz piegādei apmēram mēnesis un viena nedēļa.
Sūtīšana ilga, toties muitai izgāja cauri neaizķeroties.

apalais
30.Jul 2020
+ 0
patīk
- 1
Pašlaik no Krievijas puses piegāde ir praktiski apstājusies, it kā notiekot ļoti mazās partijās. Kamēr nenormalizesies šī Covid situācija, iesaku no Krievijas neko nesūtīt. No Polijas atnāca nedēļas laikā, sūtīju skūterim.

Ilmis
31.Jan 2022
+ 1
patīk
- 0
Sveiki biedri.

Varbūt kāds var apskatīt savos profilos kas notiek ar motaki.ru
Atceros, ka pirms laika motaki,ru kaut ko izmeta par kaut kādām lapas izmaiņām, reģistrēšanos un autorizāciju. Tagad iegāju savā profilā, pasūtījumu vēsture pilnīgi tukša, uzkrātā atlaide pilnīgi tukša, es pat savā e pastā nevaru atrast vecās vēstules ar viņiem par veiktajiem pasūtījumiem. Man vienīgajam tā?

booo_kat
31.Jan 2022
+
patīk
-
Man vēsture vietā.

Tiesa, pat ja būtu izmaiņas un dzēsta vēsture, tas nu pilnīgi nekā nevar ietekmēt tava e-pasta saturu.

RolandsF
02.Feb 2022
+
patīk
-
Sveiki visiem!

Meklēju kur iegādāties spuldzītes 12V motociklam IŽ 49?

Paldies!

Strazdiņš
03.Feb 2022
+
patīk
-
RolandsF 2.Feb 2022 10:32
Meklēju kur iegādāties spuldzītes 12V motociklam IŽ 49?

Nedomāju, ka IŽ 49 bija kādu īpašu tipu spuldzītes, kādas nav bijušas citai tehnikai nekur pasaulē.
Neesmu IŽ eksperts, bet pieļauju, ka kontrolspuldzītes (ja tādas maz viņam ir) varētu būt BA9s, gabarītiem BA15s un priekšējai lampai BA20d. Un tās ir gandrīz visos auto vai elektropreču veikalos dabūjamas.

AlexM
18.Feb 2022
+
patīk
-
Ilmis 31.Jan 2022 01:39
kas notiek ar motaki.ru

Man viss ok

Ilmis
18.Feb 2022
+
patīk
-
Njā. Sapratu kur problēma. Iepriekš tur pierakstījos caur jandeksu laikam, bet viņiem kaut kas mainījies, un vairs nav opcijas pieslēgties ar citām opcijām, tā kā mans vecais konts laikam vairs nav pieejams. Samelojos par e pastu, nepareizo skatījos.

Pēdējie ziņojumi Forumā