Aizmirsi paroli?

dipsijs87
20.Mar 2008 | Pēdējo reizi labots 20.Mar 2008 23:31; labots 2 reizes
+
patīk
-
Vjatka tika iegadata samera bediga stavokli-ta ka tad diezko nedomaju par motociklu atjaunosanu vjatka tika salikta ta lai izsktas smuki-diemzel tagad man beidzas vinai klokene-vasara kad bus laiks bus jamegina atdzivinat-ja godigi unikals motor-kad nebij beigusies klokene-roleri vareja iedarbinat ar pirmo sperienu siltu vai augstu bez atskiribas.
Kā jums vina patik?

Seit adrese kur vini var aplukot
http://foto.inbox.lv/bark_andris/Vjatka150-2

P.S.-atvainojos bet nesanak man tas bildes ielikt online rezima-ar hipersaiti.
http://content5-foto.inbox.lv/albums62233205/bark_andris/Vjatka150-2/AAAA0007.sized.jpg

valters
20.Mar 2008
+
patīk
-
pa cik tad nopirki, ja vel buutu doķi, tad tev būtu paveicies, ja vel restauretu, ka konfektiti :top1: :siekala:

dipsijs87
20.Mar 2008
+
patīk
-
Ka jau parasti dokumentu nav un nevajag-tika iegadata par divam rolera riepam un 10Ls bet tas pirms 4 gadiem-paslaik stav un gaida kad samainisu klokeni-kursa pagaidam nav :(

Gints
21.Mar 2008
+
patīk
-
mjā, pat ļoti bēdīgā stāvoklī :(

tā otrā vjatka VP150 ar to Vjatkas 150 priekšējo dubļusargu ir vispār kautkā pacūkāta...

man ar tāda mazulīte ir...

runājot par dokumentiem - tev jau viņai krievu numurs ir, tad ej ar to numuru uz CSDD, raksti iesniegumu un viņi tep pa kautkādu laiku atradīs īpašnieku ar kuru varēsi sakontaktēties. Ja īpašnieks ir miris, tad sakontaktēs ar mantiniekiem.... galvenais,lai tas nr nav uzlikts no kautkā cita...

RAFFS
21.Mar 2008
+
patīk
-
tas dubļusrags , priekšējais :geek: !

Bet kopumā labs :good!:

dipsijs87
21.Mar 2008
+
patīk
-
:daa Da jus mani parprtat zala vjatka ir tada kadu iegadajos sakuma-tad tika veikts kosmetiskais remonts piemeklets dublusargs no jaunaka modela-jo pirms tam prieksa bija tulas dublusargs izskatijas drausmigi-tika daleji parlasits motors un beigas sanaca tas violetais aparats :smiekli:

Ja pirmais ipasnieks nebutu nomainijis orginalodaksu :cry: pret jaunaka modela tad mocim nebutu uzlikts sis dublusargs.

Vardu sakot seit redzamais braucamais ir pirms un pec uzpucesanas :sveiks: :

Gints
21.Mar 2008
+
patīk
-
kad tev viņa apnīk, tad vari droši piedāvāt man no viņas detaļas... šis tas noderētu... piemēram sajūga un rokas bremzes kloķiši :)

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā