Vēl jo projām aktuāli kapec pus gaisu pa šķupu tā pamatīgi ka no cilindra ?
Vienu cilindru noņemu nava nekada cauruma, gredzeni veseli, vārsti noslēdz, jaskatas otrs.
Kas tie pa gredzeniem virsū 3 gabali katra rievā kopa 6 kompresijas gredzeni ?
Vai izplūdes vārsta rokerim jastāv ta pat ka ieplūdes ? Man vins ir ta ka atmetas pret varsta paplaksni - ta ka butu nodilis nemaz neskaras klat pašam vārstam sāk skarties tikai kad ir nospiedis uz leju to palpāksni.
Ja kustina rokeri ar roku tad iepludniekam vins sitas pret vārstu a izplūdniekam nē, jo atmetas pret to šaibu kas notur atsperi.
man ar to gaisu bijā tā, ka pūta garām galvai. sanāk tā, ka cilindra gals tā kā ieiet galvā drusku, bet tās misiņa blīves man laida garām. tad nu es uztaisīju no paranīta blīves, kuras uzliek starp cilindru un galvu kādās 3 kārtās. sanāk, ka blīvi uzmauc uz cilindra gala, kur nāk virsū galva. Ceru, ka saprati par ko ir runa. Man tas līdzēja
Galva laba ieleju DD un neteceja varsti plaisas ar nebija.
No gredzeniem nesaprotu kapec viena kompresijas gredzena vieta katra rievā ir 3 plāni gredzeni.
ko jus sakat pa to rokeri vinam ta jabut, ka atmetas pret to šaibu, sanak ka nevaru pat noregulet termoatstarpi.
Pasties kartera ventelācijas vārstu (sapun), atrodas aiz gāzu sadales mehānisma zobratu vāka - sadales vārpstas galā. Vēl labāk visu ventilācijas sistēmu.
noņemu otru cilindru tur ar viss kartiba vienigais kas atlik pa to gaisa pušanu ir tas kartera ventilacijas varsts.
Te var redzet tas ko teicu pa rokeri ka vins atmetas pret šaibu,nedaudz panemu uz smirģeļa apvileju pagaidam lai tik daudz neskaras, bet drosi vien jamekle jauni rokeri jo sitie nodilusi,
Kuru no šiem relejiem man jaliek ??????????
Šitādu spoli var dabut latgalite vai tirgu budiņa - nava dzirkstele vienm cilindram.
Īsti nesapratu ko tu doma bet tur bijusi kautkada stulba udens dzese
Kāds nav meginajis remontet gazes ručku man ir partrukusi ta ķedite kur āķejas troses ka vinu varetu salabot, meginaju taisit tadas plaksnites kā tur bet neturēja ātri saplīsa ?
Izskatās ka tev tā "paplāksne" jamaina, jo ir saliekusies. Man visiem motoriem tās paplāksnes ir bijušas taisnas. Un izskatās ka tev uz vārstu kātu galiem nav bijušas tās uzlikas. (vienam manam motoram arī nebija, pensis no kura dabūju to motoru, teica ka esot izmetis). Relejamj jābūt PP109, iesaku likt elektronisko releju ("šokolādi") kas paredzēts pirmo žiguļu mehānisko releju vietā. Spoli kaut kad redzēju centrāltirgus kioskā.
Man ir elektriniskais relejs no M-412.
Tev nav ko paradit varstiem tas uzlikas.
Paplaksnes nav saliekušas tikai nodeldētas ar rokeriem, tur ta visa precizitāte ir vienkarši :daa kur tadu vispar vareja ražot, tie rokeri liekas ka majas izlieti šķibi un ar pielejumiem
Dooh, ne jau katrai Dņeprai ir paštaisīta ūsens dzese. Pēc tā arī spriež. Un ja tu savu moci esi cītīgi kopis un lolojis, tad pat pēc švīkām uz rāmja pazīsi.
Vienu cilindru noņemu nava nekada cauruma, gredzeni veseli, vārsti noslēdz, jaskatas otrs.
Kas tie pa gredzeniem virsū 3 gabali katra rievā kopa 6 kompresijas gredzeni ?
Vai izplūdes vārsta rokerim jastāv ta pat ka ieplūdes ? Man vins ir ta ka atmetas pret varsta paplaksni - ta ka butu nodilis nemaz neskaras klat pašam vārstam sāk skarties tikai kad ir nospiedis uz leju to palpāksni.
Ja kustina rokeri ar roku tad iepludniekam vins sitas pret vārstu a izplūdniekam nē, jo atmetas pret to šaibu kas notur atsperi.