Aizmirsi paroli?

Lord
30.Jun 2014
+
patīk
-
Sveiki! Vēlējos uzzināt vai ceļu policija var piesieties par to, ka man mocim ir dokumenti uz cita vārda. Motociklu es nopirku ar tādiem "nepārrakstāmiem" dokuentiem, jo ar saimnieku nevar sazināties. Ar šiem dokumentiem varētu izņemt nummurzīmi vai iziet tehnisko?

ja
30.Jun 2014
+ 1
patīk
- 0
kapēc lai CSDD dotu numurzīmi svešam cilvēkam ? Kāds tev sakars ar šo motociklu? Tāds pats kā Zelmas tantei!

Lord
30.Jun 2014
+ 1
patīk
- 0
Zinu tā bija tāda muļķīga doma tikai intreses pēc, bet mani intrese ko ceļu policija darīs, ja es viņiem parādīšu šos dokumentus kuri ir uz cita vārda? Vai man moci nevar atņemt?

Māris P33
30.Jun 2014
+
patīk
-
Lord 30.Jun 2014 13:58

Nekādu problēmu, ja vien tas "cits vārds" nav izziņojis šo mocikletu meklēšanā. Arī tehnisko apskati un OCTA vari nokārtot bez īpašnieka klātbūtnes.

Vosis3
30.Jun 2014
+
patīk
-
Cien. Lord! Par šo tēmu jau ir malts ntās reizes!!!!!!!!!! SKATIES CITUS TOPICUS ! Vai lasi literatūru, tās mums te ir ļoti diezgan.

Nav ko pirkt tādu moci ar kuru ir problēmas tagad. 7 REIZES nomēri 1 nogriez!

Lord
30.Jun 2014
+ 0
patīk
- 1
Paldies par atbildēm!
Vosis3, varbūt šāds jautājums bija pirms pāris gadiem un pa to laiku var daudz kas izmainīties, tā ka, varēji nerakstīt šādu komentāru.

ja
30.Jun 2014
+
patīk
-
ja apskati iesi un saimnieks būs miris-nekas nesanāks!

fire
30.Jun 2014
+
patīk
-
Lord 30.Jun 2014 12:38
Ar šiem dokumentiem varētu izņemt nummurzīmi vai iziet tehnisko?

Ja jāizņem numurzīme, tad sanāk, ka transportlīdzeklis nav reģistrēts, vai arī tam ir PSRS numurzīme.
Lord 30.Jun 2014 15:24
varbūt šāds jautājums bija pirms pāris gadiem un pa to laiku var daudz kas izmainīties,

Diez vai kaut kad arī mainīsies, jo reģistrēt uz sava vārda svešu transportlīdzekli ir ārpus jebkura likuma, izņemot gadījumu, kas noteikts Transporlīdzekļu reģistrācijas noteikumu 76. punktā.

mociitis33
05.Jun 2019
+
patīk
-
Sveicinati moto entuziasti,man jums jautajums,respektivi,ja gribu nopirkt padomju laika moci,pardevejs slavee kaa nezin ko,esot registreets,uzskaitee,ar tehnisko pasi,jauniem numuriem,kkad esot ari skate ieta,bet tagad restauraacijas procesaa,taatad atliek tikai parrakstit,bet jautaajums ir kaa varu buut dross ka nav zagts,kur var sadu info ieguut,vai vispaar buutu par to jauztraucas?

roliss50
05.Jun 2019
+
patīk
-
pie pārakstīšanas jātaisa numuru salīdzināšana

1000000NT
06.Jun 2019
+
patīk
-
mociitis33 5.Jun 2019 21:16

kautkādi tak numuri tam mocim klāt ir ( vin, vn), atliek vien zvanīt uz csdd un jautāt.
vai arī var paprasīt pārdevēja kafijas biezumus un mēs te visi varam viņos pazīlēt.

1000000NT
06.Jun 2019
+
patīk
-
mociitis33 5.Jun 2019 21:16

kautkādi tak numuri tam mocim klāt ir ( vin, vn), atliek vien zvanīt uz csdd un jautāt.
vai arī var paprasīt pārdevēja kafijas biezumus un mēs te visi varam viņos pazīlēt.

mociitis33
07.Jun 2019
+
patīk
-
Esot visi nummuri uz ramja,uz plaksnes un motora visi sakritot. Bet ja gribot paarbaudit vai nav meklesana,jazvana esot uz iekslietu ministrijas departamentu,ta man CSDD teica.

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā