Aizmirsi paroli?

Dalgo
10.May 2015
+ 1
patīk
- 0
Vot tā kau ir pareizā recepte! Viss šancē nevainojami, ja rotora magnētiskais lauks netraucē hollai! Un Audi spolēm vel nevajag piemirst pievākt oriģinālos sveču vadus! Citādi braukt un braukt! :like:

Indriksons
10.May 2015
+ 2
patīk
- 0
Žēl, ka neskatoties uz visām gudrībām, beigās pašam vien tas suns jāapēd. Jo ieteica man pilnīgi visu. Sākot ar augstāk minēto, ka vislabāk ir visu šrotā sapirkt, līdz tam, ka nav ko ar visādiem šrota draņķiem krāmēties ja var visu Lienes ielā jaunu sapirkt geek Otram Ižam pilnīgi noteikti likšu VAPE, ja padomā cik daudz neuzticamu mezglu viņa aizstāj, tad tā cena liekas pat vairāk kā pieņemama.

UgunsX
10.May 2015
+
patīk
-
Da labi, Vapei arī ik pa laikam brāķis gadās, palasi forumus geek

1000000NT
11.May 2015
+
patīk
-
man 100% šrots, iet bez atteikumiem ar to pašu divizvadu spoli un barošanu no 6V, radiem ir gan uz planētas, gan dažādām Jawām, arī šrots, un iet, lai kur problēmas nerastos, aizdedze vienmēr iet! šrotos tās detaļas jau gadus pārbaudītas. 80tie, 90tie tomēr autobūves zelta laikmets, kvalitāte vienkārši lieliska, ja buņ'dzas nerūsētu, toš tie autiņi vēl tagad brauktu bēdu nezinot ..

Indriksons
11.May 2015
+
patīk
-
Jābrauc vien būs uz tuvāko šrotu skatīties, ko un par cik var dabūt. Tur jau arī par pēdējo štruntu mēģina nez kādu cenu izspiest.

Par VAPE vienīgais ko esmu dzirdējis ir nobeidzies sprieguma regulators, kā rezultātā deg ārā lampas (6V) un nopampst akumulators, bet tik un tā viss rūc un griežas bez problēmām.

1000000NT
11.May 2015
+
patīk
-
Indriksons 11.May 2015 10:57
ko un par cik var dabūt

reāli to veco dzelžu ir tā ka uz vienas rokas saskaitit, un tās aizdedzes nav top lieta, kas plīst nost, tās audi spoles nemirst, tapēc viņām nav pieprasijuma, tā ka droši var kaulēties.

Andris_Z
28.Jul 2015
+
patīk
-

Tā VAPE divdzirksteļu spole darbībā. Nav slikti arī uz vienu cilindru, tad vienu vadiņu, sveces vietā uz massu pieslēdz. Tad sprieguma rezerve būs tiešām pietiekoša. Uz sveces ievērojami nokritīsies tas spriegums , bet rezervei ir jābūt. Es domāju, ka augstsprieguma strāva tad būs pietiekoši liela.

p.k.
28.Jul 2015
+
patīk
-
Andris_Z 9.May 2015 10:07
Iesaku pamēģināt pieslēgt K-750 spoles divas paralēli saslēgtas. Б2Б 6V sistēmai

Andri, kā praksē darbojas šāds slēgums bezkontaktu aizdedzes sistēmā ar 2 Б2Б spolēm? Vienkārši pašam arī ir ideja tādu uztaisīt.
Kādus svečvadus izmantoji, tos, kas paredzēti oriģināli, vai kādus citus?
Kā ar svecēm un elektrodu atstarpi, arī tie paši, kas oriģināli?

sabanovs2
30.Jul 2015
+
patīk
-
jakobsons 8.Nov 2010 17:00

Man ir Iž jupiter3 un man ir doma likt virsū 12v bezkontaktu aizdedzes sistēmu. Cik esmu dzirdējis, tad Jawas aizdedze der ižam. Gribu pirkt Bezkontaktu aizdedzes komplekts 12 v (komplekta- ladēšanas relejs, indukcijas spoles aizdedzes mehānisms) kas der 354, 360, 634 jawas modeļiem.
Vienīgi kkāds flancis būs jauzvirpo.
Gribu noskaidrot vai tiešām tur viss derēs? un kā ir ar to nomaiņu?

Paldies

zain
30.Jul 2015
+
patīk
-
Nekāds flancis nav vajadzīgs.
Varu palīdzēt uzlikt, ja pēc tam kopā izdomāsim, kā šo VAPE savienot ar moča vadiem, lai darbotos visa elektroinstalācija.

sabanovs2
02.Aug 2015
+ 1
patīk
- 0
zain 30.Jul 2015 22:26

meiģināšu kaut kā pats salikt tur visu.
Vari ielikt kādu bildi, kā tev tur izskatās?

alvis1237
02.Feb 2017
+
patīk
-
Varbūt kāds zin kur var nopirkt elektronisko aizdedzi Riga 1 (motors Jawa)

Damass
02.Feb 2017
+
patīk
-
Nopirku moto-ustinl.cz. Bet tās var nopirkt gandrīz visos interneta veikalos, kur tirgo Jawa rezerves daļas. Iespējams, ka var sarunāt pat ar Jawa veikalu Rīgā...

Damass
02.Feb 2017
+
patīk
-
Andris_Z 1.augustā diskusijā "Š-58 aizdedze" ir ielicis bildi un pat saiti!

zamarano
24.Jul 2018
+
patīk
-
Vai kāds ir saskāries K750 liekot elektronisko aizdedzi, kur likt indukcijas spoli. Jaunākiem Dņeprām un Uraliem liek esošās vietā, bet K750 rodas jautājums kur viņu nostiprināt un vai vispār to var izdarīt zem korpusa vāka, kur ir kontaktu aizdedze?

Andris_Z
27.Jul 2018
+
patīk
-
http://www.RetroMoto.lv/images/uploads/1532689234-dnepr-mt12-k750.jpg
Bilde no kādām vecām BMW sistēmām -6V.

K-750 vajag laikam lielāko aizdedzes regulēšanas diapazonu. 0,5mm ... 7,4mm lītdz AMP.
Tas viss lai derētu 92 benzīnam, Parastiem Ural opozītiem vajag laikam mazāku diapazonu.

vlDream
14.Oct 2018
+
patīk
-
Es ar domāju muravejam uzlikt elektronisko aizdedzi bet kur dabūt holla devēju un pārejo ???

Pēdējie ziņojumi Forumā