Aizmirsi paroli?

andris
17.Oct 2018
+
patīk
-
Holla devēju vari atrast 80-90 gadu VAG grupas autombīlī at ottomotoru...

Strazdiņš
14.Jan 2019
+
patīk
-
Labdien visiem! Varbūt kāds spēs pakomentēt.

Esmu nolēmis parūpēt VAPE aizdedzi savai Čezetai, taču nedaudz ir samulsinājis piedāvājums.
Papētot jawashop.com un jawaparts.com piedāvājumus, standarta variantā 12V aizdedzes sistēmai priekš viencilindrīgā dzinēja ir iekļauts 150W regulators. Taču "pa ausu galam" esmu dzirdējis, ka bez 200W varot "iet ieskrieties". Nelādēs utt. Vai tiešām tik ļoti jūtams 50W jaudas iztrūkums?

rechijs
14.Jan 2019
+ 1
patīk
- 0
liec virsū to 150w neko Tu tur nejutīsi.
Pat tad ja akumulators izsēdīsies to moci vienmer var piedarbināt ;)

mopedists160
26.Feb 2019
+
patīk
-
Sveiki. Kādas būtu jūsu domas, veidokļi par CDI ķīniešu komplektiem? Vienkārši neredzu jēgu maksāt tādas naudas priekš VAPE aizdedzes, jo darba princips ir vienāds.

roliss50
26.Feb 2019
+ 1
patīk
- 0
ar vapi nobrauksi līdz sirmam vecumam un varēsi atstāt mantojumā ,bet ar ķ
īnieti ir daudz varianti un nezini līdz kurienei tiksi.Darba diapazons nav nosakāms.

1000000NT
04.Mar 2019
+
patīk
-
Vapes arī mirst.... ķīniešu ģeneratora lielākais pluss ir tas ka gabalus var ļoti brīvi dabūt, gan ķinas moto bodītēs, gan ebajos un alikos. Protams, vape ir kretni uzticamāka, bet gabali ir dabujami grūtāk. Abi varianti ir dzīvotspējīgi, jaskatas kas pašam tuvāks.

ursus
04.Mar 2019
+
patīk
-
man ir sena aizdoma,ka wape ir PRC brīnums(pamatota !) ,izplata čehi ar savu izcenojumu,nosacīti garantējot kvalitāti.

katrs ar savu naudu izrīkojas kā grib,prot,māk.

P.S. wapes gabali brīvi pieejami.

protektors3
04.Mar 2019
+
patīk
-
ursus 4.Mar 2019 18:03
man ir sena aizdoma,ka wape ir PRC brīnums(pamatota !) ,izplata čehi ar savu izcenojumu,nosacīti garantējot kvalitāti.

Pilnībā iespējams!
Ja ir nedaudz fantāzijas un brīvs laiks, var šo http://www.inparts.pl/671-thickbox_default/stator-jawa-350-12v.jpg Intercarā nopērkamo ķīniešu brīnumu piemontēt JAWAi! Starpcitu! Rotors ir ar diviem rūpnieciskajiem izcilņiem aizdedzes sensoram, un uz devēja ir uzraksts vape :D

andris
05.Mar 2019
+
patīk
-
Kāds kods IC sistēmā?

Vespists
05.Mar 2019
+
patīk
-
Kāds ir uztaisījis klasisko indukcijas spoli?
Gribu modificēt aizdedzi, bet pašlaik atrodamās rūpnieciski izgatavotās spoles neatbilst vajadzīgajam izmēram.

Andris_Z
06.Mar 2019
+
patīk
-
Vespists 5.Mar 2019 08:55
Kāds ir uztaisījis klasisko indukcijas spoli?

Klasiskās paliek arvien nevajadzīgākas. To vietā visādām elektronikām domātās ir. Cik elektronikas, tik spolītes, radošumam brīva vaļa.

mopedists160
06.Mar 2019
+
patīk
-
protektors3 4.Mar 2019 19:54

Vari lūdzu preces kodu norādīt?

protektors3
06.Mar 2019
+
patīk
-
andris 5.Mar 2019 07:19
Kāds kods IC sistēmā?

IP000628

Cena gan sanāk 2x kā skūtera statoram ar rotoru :D

andris
06.Mar 2019
+
patīk
-
Tas kad tajā bildē Intercarā ir dabūjams par mazliet vairāk kā 60 Eur...

Difers
07.Mar 2019
+
patīk
-
Ko var ņemties ar tām elektronikām. Ar kontaktu aizdedzi jābrauc!

1000000NT
08.Mar 2019
+ 1
patīk
- 0
Difers 7.Mar 2019 19:39

isti vīri tik par traktora magneto ko piedzen ar velusipēda ķēdi!

Krišjānis
08.Mar 2019
+
patīk
-
Visu es saprotu, bet nesaprotu, kāpēc cilvēki izvēlās uzstādīt saviem 12 V opozītiem to SONEK brīnumus? Jūs tiem uzticaties? Es šoreiz runāšu par to, kuram viducis ir alumīnija, un uz korpusa nav gaismas diode, kas parāda aizdedzes momentu.
1)kārt - kā saprast, kad īsti ir moments?
2)kārt - jāliek uz augšējā gājiena punkta, cerībā, ka tur ir elektroniska apsteidzes regulācija?
Protams, ka viss aprakstītais ir jauki - uzliekam to tur un to tur, un viss rūc, bet ir bijis gadījums, kad slikti rūc.. prasās agrāk.. un kā TAD tur īsti ir?
Tiešām nesaprotu, manuprāt, holla devējs ir daudz progresīvāks + var saglabāt oriģinālo apsteidzes regulatoru..

Difers
08.Mar 2019
+
patīk
-
1000000NT 8.Mar 2019 09:30
isti vīri tik par traktora magneto ko piedzen ar velusipēda ķēdi!

1. traktora magneto tāpat ir kontakti.
2. sacūkota tehnika.
Kas vainas orģinālajām konstrukcijām? Ja vēl brauc kautkur tālāk kā Zariņš ar Beļakovu ar Jawām, tad Ok. Bet tepat pa Latviju aizbraukt uz dažiem retro pasākumiem gadā?

vlDream
09.Mar 2019
+
patīk
-
Magneto ir gan savi + un -

Difers
09.Mar 2019
+
patīk
-
Akumulatoram arī ir gan + gan -