Aizmirsi paroli?

Letinjsh
10.Mar 2011
+
patīk
-
Brencis

Varēji jau tik tālu nemeklēt, šai pašā forumā ir redzams man pašam piederoš motocikls ar šādu cilindra galvu! http://www.retromoto.lv/forum/letinjsh-izh-ps-2-1974-t4075.htm bet nu tas nepierāda ka ir kādas atšķirības cilindrā! ar šādām cilindra galvām iž PS tika aprīkoti pirmos gadus tas ir 74.75. gadu, pēc tam parādijās parastās standarta galvas! http://www.retromoto.lv/forum/letinjsh-iz-planeta-sport-350-t1071.htm

šī galva atšķiras ne tikai vizuāli, bet ar to ka degkamera ir nobīdīta, nav pa vidu cilindram!
diemžēl sabildēt nevaru jo negribas jaukt ārā motociklu un otras tādas galvas liekas man krājumos diemžēl nav! :(

P.S. patlaban esmu apslimies, bet līdzko tikšu uz kājām uztaisīšu sen iesāktu ideju par to ar ko atšķiras un kādos sīkumos iž PS modifikācijas, ieskaitot krosa versijas!

Gintsb
10.Mar 2011
+
patīk
-
Laba doma! Vienīgi ar dokumentāli pierādāmas info sameklēšanu ir kā ir, forumos pārspriestais jau ir "viena tante teica". Piem. japānu versijas beigu datums lēkā - 1978, 1979???

Letinjsh
10.Mar 2011
+
patīk
-
pa rprecīziem datumiem protams varam spriest utt. bet to tiešām nepierādīt! mana doma uztaisīt salīdzinājumu ar bildēm kas kur kā un par datumiem utt. jāmeklē inforakstiska!

elf
01.Apr 2011
+ 5
patīk
- 0
Hi...labs aprīļa joks,čomiem par teātri 10.

Vakar līdz manīm nonāca jaunā kloķene....ha,ha ......kā mani ir apčakarējuši!
Veca kloķene apstrādāta ar rotējošo metāla birstīti,sasmērēta ar smāķi ,ietīta papīrā ...
Tā ir ,ka pats nebraucu pie pārdevēja,bet tika izmantots starpnieks kas savāca.
Bet abos gadījumos zaudējumi vieni un tie paši.
50Ls par vecu uzpulētu kloķeni ,vai ceļa izdevumi un nenopirkta kloķene.
Ja uznāks luste ,var jau dabūt rokā tos čomiņus....kā nieru donori būtu labi!

http://content2-foto.inbox.lv/albums157843222/autoaluksne/IZh-Planeta-Sport/IMAG0011.sized.jpg

ja
01.Apr 2011
+ 2
patīk
- 0
ai kā derētu lai luste uznāktu!

KĀRLISS
01.Apr 2011
+ 1
patīk
- 0
Saki tieši kas tie tādi bija,vismaz no kuras puses....????
Man kautkā sāk likties kad tas tagat modē.....
Bet varu teikt no savas pieredzes ar kloķenēm-veči nomainīja kloķeni uz jaunu,veco sasmērēja ar to pašu jaunās kloķenes solidolu un ietina tai pašā papīrā!
Un noglabāja ja nu kādreiz noderēs-tad to kāds atrod un domā kad jauna,vai arī pats pēc 20gadiem vairs neatceras...Man pat ar jaunām riepām tā ir bijis un zobratiem,relejiem,ģenerātoriem.....Vispār diezgan bieži ar visādām detaļam tā ir darīts!
Bet ja tiešām ar birsti un pa naglo tad vajag pa muti!!!!
Takā ceļam gaismā tos CŪKAS...??????

elf
04.Apr 2011
+ 3
patīk
- 0
Bij šāds sludinājums.
Pardodu jaunu izh planeta sport(japanu versijas ) klokvarpstu ar pirkstu un separatoru 30. gadus staveja smerviela. mob.26889397
Tika sazvanīts,jā esot jauna atrodoties Rīgā pie Vef tilta.Vēl esot šādas tādas detaļas.Moci esot pārdevis palikušas detaļas. Atsūtīja uz e-pastu bildes .Epasts ilja Jersovs <iljuska112>
Pēc kāda laika Rīgā pieveda klāt,tas jau likās aizdomīgi.Tika apskatīti kloķenes gali vai nav apdauzīti,vizuāli viss esot bijis ok. Čomiņš bijis normāls lauku zēns.Ižu pārdevis ,tagad esot Jawa.Kad tika zvanīts runāja krieviski un likās ,ka ir vecāks. Tātad varētu būt divi cilvēki un krāpšana grupveidā.
Kad uz e-pastu gribēju uzrakstīt kā ar pārējām detaļām ,tas izrādījās izdzēsts.
Uzreiz bij skaidrs....iesmērēta nederīga kloķene,palika jautājums ,kur ir knifs.

elf
05.Apr 2011
+ 5
patīk
- 0
kashinjshh :
pats vien esi vainigs... ka neaizbrauci neapskatiji uz vietas...

Tā jau ir.....Pietika paņemt kloķeni rokā aiz klaņa ,lai sajustu palielinātu brīvkustību uz sāniem ,un būtu skaidrs ka ir braukta.

Šis ir otrais gadījums kad mani apčakarē.Kādreiz kad ņēmos ar mopēdiem un biju zaļš gurķis,Daugavgīvas ielā pie moču veikala tika uzkārts sludinājums ar vēlmi nopirkt 3 gaņģīgo mopēda motoru. Pēc kāda laika pazvanīja ,jā esot .Norunāja tikšanos pie dzelzceļa stacijas. Atnāca maza auguma vīriņš zolīdi ģērbies mati ezītī.Viņš esot darbojies pa ASK motoklubu,tagad metīšot mieru.Papildus vēl atdošot otru motoru un šādas tādas detaļas .Par visu to 40 rubļi.
Ejam ,visu laiku aizrautīgi stāsta par mopēdiem, piesauc pazīstamu cilvēku vārdus kuri viņu labi pazīstot.
Pienākam Turgeņeva ielā pie prokuratūras,ejam iekšā.Uz palodzes uzmet lielo somu....tā.. lai dodod naudu viņam jāatdodod sievai,tad iesim uz šķūnīti no kura viss jāizvācot.Es kā muļķītis iedodu arī......gaidu.... gaidu,sākt likties aidomīgi...apskatos kas somā....tukša.Čoms pa sētas durvīm tikmēr jau gabalā. 40 rubļus viņš izvēlējās tāpēc ,ka par lielāku summu bij kriminālatbildība.
Izskatās ka krāpšanās ap moto tehniku ir izplatīta lieta..

elf
18.May 2011
+ 3
patīk
- 0
Lēnām ,bet virzās uz priekšu. Ir sagādāts jauns priekšas luktura korpus un lietots nesasists aizmugures lukturis.Abi gan ir saskrāpēti mētājoties starp dzelžiem.Varbūt ir kādi ieteikumi kā labāk uzpulēt?
Ar dokumentiem patreiz nekā.Bij viena 99% versija ,bet tomēr nekā.
Ipaši jau nav piestrādāts pie šā jautājuma, jo jūnijā neliels moto ceļojums pa skandināviju ...6200km apmēram.
Ja ir zināms kāds Iž Planeta Sport, ar vai bez dokumentiem dodad ziņu.

http://content22-foto.inbox.lv/albums161885583/autoaluksne/IZh-Planeta-Sport/IMAG0051.sized.jpg

Pēdējie ziņojumi Forumā