yes yes, visus darbus nekad neizdarīsi, visus hromus nesahromēsi Pēdējais man ESTI puikas zvanīja, teica ka Narvā pusotrs gads jāgaida ! Vai tā ir nezinu gan!
sudzhis 10.Nov 2016 22:21 yes yes, visus darbus nekad neizdarīsi, visus hromus nesahromēsi
Kad būs liekā naudiņa atlikta... ierakstīsi mani rindā....jo būs pirmais Iž Planeta Sport, kuram pilnībā visas hromētās detaļas būs pārhromētas...viņu šim modelim ir daudz:ljura:
I am reading this thread with big interest. I am big fan of IŽ Planeta Sport.
My bikes are 1975,1976,1977,1980,1982,1983,1984 also M16, K16 and K15.
I have some NOS chrome and other parts if somebody is interested.
Axels, rear light stand, handlebar connectors. generators, motor covers, gearbox parts, pistons, rings and more.
Biju iepircis šādu gultņu komplektiņu priekšas dakšai....blin...viens gultnis staigā uz sāniem,otrs vispār nesakļaujas itkā balstās tikai uz divām lodītēm....totāls brāķis..droši vien man tik tāds gadījies.
Nu ko ...liksim SKF aksiālos gultņus.Radiusa padziļinājumi gan ir stipri mazāki.
Tad vēl ārējais diametrs un platums 1mm mazāks .....paeksperimentēsim..
Izgatavojam 1mm paplāksnīšus ko palikt zem aksiālajiem gultņiem lai nestrīķējas tiltiņš pret rāmi...
Ārejam diametra korekcijai izvirpojam buksītes biezumā 0.5mm....var arī izvirpot 0.1mm biezumu...tad tikai iekšpuse jāpiepilda ar māliem.
Kustēties nekustas...grozās viegi....kāds būs gultņu resurss radzēsim??
paskaties SS.lv pie skaņas pastiprinātājiem, tur mēdz būt sludinājumi par remontiem, tur vajadzētu būt arī cilvēkiem, kas no šī kautko saprot, šet, visdrīzāk remonts kā padomju pastiprinātājam, nomaini visus elektrolītus, pārbauda tranzistorus ( cik var, kur nevar vienkāršinomaina, tāpat arī citas nodegušās detaļas) un tad jau parasti viss strādā.
Nu tur apakšā karstums noteiktii nebūs, jo iž sport parasti ir spēcīgs pretvējš
Ar ko krāsoji motora blokus? Attēlos izskatās balti, dzīvē, cik bijusi saskarsme ar PS, esmu redzējis sudrabotus, bet autentiskumā neesmu iedziļinājies.. pakomentēsi, lūdzu? Interesē, kā jābūt.
Krāsoja ar pulverkrāsu Apē....nokrāsots perfekt....bet tonis sudraba īsti nav sanācis.
Saules gaismā izskatās mazliet labāk. Nu nesanāk tiem puverkrāsotājiem sudraba toņi....kasīt nost vairs ar negribas .
Iž Planeta Sport krāsoti sudraba krāsā nāk motora bloki,cilindrs,galva,ieplūdes rīklīte.
Krastinjsh 23.Nov 2016 17:26 Pie izplūdes tie palika dzelteni temperatūras ietekmē.
Te arī reāls piemērs.
Pulverkrāsas slānis pazemina virsmas dzesēšanos. Ieguvām pretēju efektu.
Nevar laikam būt parasta pulverkrāsa, sudraba. Sudrabkrāsa parasti ir plāna, matēta un nespīdīga. Ar to pielabo sliktu vizuālo izskatu.