ildi biju domājis, ka mans pirmais braucamais arī bij Rīga-7, tomēr pavērojot bildes, esmu sapratis, ka tas tomēr bij Rīga 13, pirmā versija, ar šādu pašu pakaļējo lukturīti
18.Mar 2015 Ziņojums ir atzīmēts kā neatbilstošs foruma noteikumiem (*) un ir ar ierobežotu redzamību.
+
-
Top kas stipri līdzīgs, bet kā pamats tiek ņemts lauzts rāmis un no visurienes vāktas detaļas. Diemžēl dokumentu nav. Ceru, ka tuvāko divu mēnešu laikā varēšu atrādīt vikumu.
Muravejists 19.Mar 2015 22:10 Sveiki! Interesanti kurā vietā to zili-balto plakātu viņam domājat stiprināt klāt?
Numurs lielāks kā pats motovelosipēds!
Nu nav mums LV paveicies ar moto tehnikas numuru formātu, apskaužu EST retrotehnikas smukos, mazos, melnos numurus, bet ja pacenšas, viss ir iespējams:
Virzība arī šajā projektā....krāsojamās detaļas sariktētas,nosmilšotas,nogruntētas,nokrāsotas ar pulverkrāsu.
Krāsots tika Apē, TTR COMPANY mob.+371 26169898
Ilgi meklēju kasjakus....nu neatradu,kvalitāte OK !
Iesaku tiem ,kam interesē kvalitāte....tik tiešām kvalitāte laba!
ja braucējs nav mazais, tad tā ir pat ļoti noderīga atkāpe
par cik pats neesu bijis nekāds mazais, jaunības dienās R11 biju kautkur dabūjis pakaļējo zobratu, kam virsū bij uzkniedēts apvirpots minskas zobrats ( ja nemaldos), saliku no divām ķēdēm vienu garāku, un visi lauku celiņi, pļavu malas bij manas - cita braukšana
runājot par pulverkrāsu un benzīnbākām - tai nav novērojama uzburbšana vietās, kur saskaras ar benzīna tvaikiem ( korķa iekšpusē, vai tomēr, tāpat kā akrilkrāsa, ar laiku tā paliek mīkstāka?
Pulverkrāsa labs risinājums budžeta projektiem.
Zem korķa un tá rajonā pat saskaroties ar benzīnu problému nav bijis.
Vienīgá probléma kur tiešám var uzburbt ir špakteléšanas vietas, vismaz man tá sanáca.
Mopēds ar dokumentiem...un labā komplektācijā...1976 gada modelis.