AivisG :
Matrozi - tiešām laikam uzprasies. Esi ienācis pie cilvekiem, tad uzvedies pieklājīgi, aiziesi pagalma varēsi ālēties.
matrozis :
nu velns kur,es tak nerakstu apzinati bez garumzimem,man nevar uzlikt tas,vai var vienreiz saprast
AivisG :matrozis :
nu velns kur,es tak nerakstu apzinati bez garumzimem,man nevar uzlikt tas,vai var vienreiz saprast
Velnu nepiemini, pats atnāks, par to vari būt drošs.
Spied Start tausiņu, tad Settings, Regional aund Language Settings, tas izvēlies Latvian , pec idejas spiežot jebkuru burtu, kuram vajag mīkstinānuma un garumzīmi kopā ar labo Alt, viss notiksies. Pastāsti kā sanāca.
matrozis :
kapēc mums skolā neko tādu nemāca,bet gan kā zīmēt paintā,liels paldies:oops: :good!: :good!: :good!:
protektors3 :matrozis :
kapēc mums skolā neko tādu nemāca,bet gan kā zīmēt paintā,liels paldies:oops: :good!: :good!: :good!:
Kurā klase? :lol:
KĀRLISS :
Tadjau vairāk jāuztraucās par krāsas izvēli-tāda nekad nebija....???Izskatās galīgi nedabīgi un sačakarē visu ...... šadi var krāsot tad kad liek moderno motoru un citādi uzlabo....????Ceru kad šis motoroleris nepretendēs uz Vēsturiska spēkrata statusu....?????Jo to viņam nepiešķirs.....!!!!Par iegūldīto darbu cepuri nost bet tomēr vajadzēja itsevišķi šo veco modeli taisīt kādā no oriģinālajām krāsu variācijām kas nav nemaz tik maz....????Un ne tās nesmukākās.....????Uz šādu Vjatku skatoties vienmēr būs jādomā skaisti bet kautkas nav riktīgi!!!Nesaprotu arī krievijā Vjatkas krāso nedabīgās krāsās-kautgan Latvijā ar tas tagat modē,kāds cilvēks tiko nokrāsoja kautkādu ķiršu ar sudrabu un nedaudzus gadus atpakaļ viens koši sarkanu....Jā izskatās smuki bet tas nav restaurēts............Ceru kad arī šim eksemplāram nebūs sēdeklis šūts divās krāsās-balts ar bordo??????????Nu bet protams par gaumi jau nestrīdas....?????Un vēl tās svītras sudraba-vajadzēja pa virsu krāsot ar roku-kautgan šajā gadījumā vienalga............Lūdu neņemt pi sirds bet vēl nav par vēlu pārkrāsot.....?????Savādāk būs mūžīgi jāuzklausa kapēc tādā krāsā.....?????