Aizmirsi paroli?

Sbech
22.Nov 2010
+
patīk
-
Trollis. Ne jau tas, kurš troleibuss :)

AivisG
22.Nov 2010
+
patīk
-
Matrozi - tiešām laikam uzprasies. Esi ienācis pie cilvekiem, tad uzvedies pieklājīgi, aiziesi pagalma varēsi ālēties.

matrozis
22.Nov 2010
+
patīk
-
AivisG :
Matrozi - tiešām laikam uzprasies. Esi ienācis pie cilvekiem, tad uzvedies pieklājīgi, aiziesi pagalma varēsi ālēties.

es neardos,,tikai gribu taisnibu,kapec jus tadi ...:D :D nu nesanak man rakstit ar garumzimem,mulkibas nekadas par moto lietam nerakstu,ko jums vel vajag:daa :daa :roll: :roll: :roll:

matrozis
22.Nov 2010
+
patīk
-
kam to visu rakstam,vienalga to velak izdzesis,ka zinojumus kurus esmu rakstijis agrak,un ne jau mulkibas bet reali iesaku vai paslaveju

AivisG
22.Nov 2010
+
patīk
-
Tu iesaki lai cilveki, kuri šeit savākušies sāktu rakstīt ka kuram patīk? Forums bija pirms manis, pirms tevis un būs pēc manis, es ceru. Tad nodosim informāciju sevi cienošā formā. Bez grēka pret pareizrakstību neesam neviens, bet nedarīsim to apzināti, labi? Tam tiešām ir citi forumi un čati. Šis ir specializētais retromoto forums.

matrozis
22.Nov 2010
+
patīk
-
nu velns kur,es tak nerakstu apzinati bez garumzimem,man nevar uzlikt tas,vai var vienreiz saprast

AivisG
22.Nov 2010
+
patīk
-
matrozis :
nu velns kur,es tak nerakstu apzinati bez garumzimem,man nevar uzlikt tas,vai var vienreiz saprast

Velnu nepiemini, pats atnāks, par to vari būt drošs.

Spied Start tausiņu, tad Settings, Regional aund Language Settings, tas izvēlies Latvian , pec idejas spiežot jebkuru burtu, kuram vajag mīkstinānuma un garumzīmi kopā ar labo Alt, viss notiksies. Pastāsti kā sanāca.

Kristaps
22.Nov 2010
+
patīk
-
Šeit ir funkcija (apostrophe), kas imitē Datora latviešu valodas rakstību.

Nospied ' (vienkārša pēdiņa) un burtu kuru tu vēlies latviskot. Neko nevajag instalēt, utt.

Īsāk sakot raksti vienkārši tekstu it kā Tev būtu uz datora uzstādīta latviešu valoda un viss pats pa sevi notiks.

matrozis
22.Nov 2010
+
patīk
-
AivisG :
matrozis :

Velnu nepiemini, pats atnāks, par to vari būt drošs.

Spied Start tausiņu, tad Settings, Regional aund Language Settings, tas izvēlies Latvian , pec idejas spiežot jebkuru burtu, kuram vajag mīkstinānuma un garumzīmi kopā ar labo Alt, viss notiksies. Pastāsti kā sanāca.

jopcik,,āāāāāāāāāāņņņņņņņņķķ,,,jehāāa,kapēc mums skolā neko tādu nemāca,bet gan kā zīmēt paintā,liels paldies:oops: :good!: :good!: :good!:

protektors3
22.Nov 2010
+
patīk
-
matrozis :
kapēc mums skolā neko tādu nemāca,bet gan kā zīmēt paintā,liels paldies:oops: :good!: :good!: :good!:

Kurā klase? :lol:

matrozis
22.Nov 2010
+
patīk
-
protektors3 :
matrozis :
kapēc mums skolā neko tādu nemāca,bet gan kā zīmēt paintā,liels paldies:oops: :good!: :good!: :good!:

Kurā klase? :lol:

10:D :D :D :D

MCR-16
22.Nov 2010
+
patīk
-
Skolā to nemāca, jo tas tiek uzskatīts par pašsaprotamu un loģisku, bet ja pareizi atceros, tad 5.klasē kaut ko par to apskaidroja. :macies:

koko
22.Nov 2010
+
patīk
-
Garumzīmju neesamība jau ir pierasta lieta, bet šo lietotāju nu es nespēju saprast:

KĀRLISS :
Tadjau vairāk jāuztraucās par krāsas izvēli-tāda nekad nebija....???Izskatās galīgi nedabīgi un sačakarē visu ...... šadi var krāsot tad kad liek moderno motoru un citādi uzlabo....????Ceru kad šis motoroleris nepretendēs uz Vēsturiska spēkrata statusu....?????Jo to viņam nepiešķirs.....!!!!Par iegūldīto darbu cepuri nost bet tomēr vajadzēja itsevišķi šo veco modeli taisīt kādā no oriģinālajām krāsu variācijām kas nav nemaz tik maz....????Un ne tās nesmukākās.....????Uz šādu Vjatku skatoties vienmēr būs jādomā skaisti bet kautkas nav riktīgi!!!Nesaprotu arī krievijā Vjatkas krāso nedabīgās krāsās-kautgan Latvijā ar tas tagat modē,kāds cilvēks tiko nokrāsoja kautkādu ķiršu ar sudrabu un nedaudzus gadus atpakaļ viens koši sarkanu....Jā izskatās smuki bet tas nav restaurēts............Ceru kad arī šim eksemplāram nebūs sēdeklis šūts divās krāsās-balts ar bordo??????????Nu bet protams par gaumi jau nestrīdas....?????Un vēl tās svītras sudraba-vajadzēja pa virsu krāsot ar roku-kautgan šajā gadījumā vienalga............Lūdu neņemt pi sirds bet vēl nav par vēlu pārkrāsot.....?????Savādāk būs mūžīgi jāuzklausa kapēc tādā krāsā.....?????

Katrā ziņojumā vismaz 5 jautājuma zīmes, lai gan nemaz nejautā neko.
http://www.retromoto.lv/forum/search.php?search_id=2140195658&start=0

Izstāstiet man šito joku.....?????

AivisG
22.Nov 2010
+
patīk
-
Nu gadījās cilvkam aprunāt cita motorolleri, kuram negadās. :D Jā, KARLISS vienmēr lieto daudz pieturzīmju, tas ir ievērots.

cēsnieks
16.Dec 2014
+
patīk
-
drošvien truls jautājums,bet kas ir sazināties caur pm

[ri4a]
16.Dec 2014
+
patīk
-
private message geek

cēsnieks
16.Dec 2014
+
patīk
-
ā,nu ja,pareizi,ak es latvietis parastais:ljura:

ja
16.Dec 2014
+
patīk
-
nospied augšējā labajā aploksnīti ar uzrakstu ,,privātie ziņojumi,, vai uz segvārda, tur pm....arī tālāk jau aizies!

cēsnieks
17.Dec 2014
+
patīk
-
darbojas! paldies ,ja!

Pēdējie ziņojumi Forumā