Aizmirsi paroli?

i_edgars
11.Mar 2009
+
patīk
-
Cik es atceros to Gauju (ar kuru braukāja mana krustmāte - pastniece), šķiet ka sveces pīpe bija kaut kāda savādāka!! šī ir no pēdējiem Rīgas mopēdiem.
Par pārējo nu nekādi nevaru piesieties - cik atceros to veco Gaujiņu viss ir tāds kā bija.
Vispār malacis - apbrīnoju pacietību, izturību un gribasspēku. :good!:

ja
11.Mar 2009
+
patīk
-
uz 1951.g. M1M man stāv tāda pati pīpīte, ar uzrakstu BOSH!
Visas pīpītes PSRS bija kopijas šai BOSHiniecei, tiešās pēcteces, melnas un brūnas. Ap 70iem parādījās garākas, ar pretestību, bet vēl vēlāk viņas ielika ekrānā, sākumā zeltainā, vēlāk alumīnija krāsā.

Boris
20.Jan 2015
+
patīk
-
ja 9.Jul 2008 10:52
Gaujas bija dažādas, pārsvarā pelēkzilas, gaiši zilas ar balti, konkrētā Gauja bija smilšdzeltena ar zaļu. Balts ar tomši zilu bija neliela partija....

Vai kādam nav gadījies apkopot informāciju par Gaujas krāsām konkrētos izlaiduma gados?
....Balts ar tomši zilu bija neliela partija par godu Padomju Latvijas 23šajai gadadienai...

Balts ar tomši zilu cik saprotu atbilst 1963 gadam?
Kāda krāsa bija pirms un no kura līdz kuram, un kāda vēlāk, pēc 1963?

Raimonds K
20.Jan 2015
+
patīk
-
Boris 20.Jan 2015 12:40

Šodien 12:40

Kāda krāsa bija pirms un no kura līdz kuram, un kāda vēlāk, pēc 1963?[/qt]

Diezin vai krāsai ir sakars ar izlaiduma gadu, ja nu vienīgi kāda specpartija bija jānomālē... Droši vien attaisīja 200 l mucu un krāsoja kamēr tukša un pēc tam ķērās pie nākošās , vai arī lai būtu interesantāk kādas dienas krāsoja no vienas mucas un pēc tam atkal no otras.

ja
20.Jan 2015
+
patīk
-
Kolēģi!
Palasam tēmu, pirms ko rakstām...tur daudz par krāsām!

Boris
20.Jan 2015
+
patīk
-
ja 20.Jan 2015 17:16
Kolēģi!
Palasam tēmu, pirms ko rakstām...tur daudz par krāsām!

Paldies par aizrādījumu!
Minna 9.Jul 2008 10:43
Vai zilajam tonim nebija jābūt gaišākam? Nu tas tikai gadījumā, ja gribēji atkārtot rūpnīcas toni? Man kādreiz bija Rīga, viens no pirmajiem modeļiem, ar tādiem pašiem lieliem diskiem un liekto rāmi, oriģinālā krāsa bij gaišāka, bet varu, protams, kļūdīties. Varbūt Gaujīnām bij cits tonis

Gaujas bija dažādas, pārsvarā pelēkzilas, gaiši zilas ar balti, konkrētā Gauja bija smilšdzeltena ar zaļu. Balts ar tomši zilu bija neliela partija par godu Padomju Latvijas 23šajai gadadienai, bet es mīģināju to pieskaņot Rīgas sabiedriskajam transportam.

incis 5.Dec 2008 17:17
Manai orģinālā krāsa bija zaļa!!!

AivisG 5.Dec 2008 20:59
Kaut kad sabildēšu. Gaujas tīrā veidā un pilnā komplektācijā Latvijā ir maz.

Vēlos atjaunot Gauju, bet mana bērnība bija 80-tajos, kad lielākā daļa Gauju bija cietušas no svarkas un pindzeles, līdz ar to īstu tīru nepārkrāsotu un nemetinātu Gauju neesmu redzējis.
Vēlos noskaidrot no kura līdz kuram gadam tika ražota :
Krišjānis 6.Dec 2008 14:37
Un kā tad ar krāsu salikumu, kāds ir uz pašas "Gaujas" instrukcijas vāka - Dzeltens+tumši sarkans?

Piedod Jāni, bet visā rakstā neatradu nevienu norādi uz precīzu krāsas toni, krāsas kodu un citiem krāsu salikumiem, kuri ir bijuši!

zamarano
20.Jan 2015
+
patīk
-
Boris 20.Jan 2015 20:47
Piedod Jāni, bet visā rakstā neatradu nevienu norādi uz precīzu krāsas toni, krāsas kodu un citiem krāsu salikumiem, kuri ir bijuši!

Šajā rakstā kodu nav un domāju, ka neviens nepateiks, tad jāmeklē kādi vēl varbūt dzīvi esošie darbinieki. Man viens eksemplārs ir pelekzaļš vel neesmu ķeries klāt ar smilšpapīru un tad redzēs vai ir oriģināla krāsa vai pārkrāsota, bet pagaidām cik redzam visās vietās, kur ir iemeties Rūsiņš, bet nekur neredzu kādu papildus krāsas pleķi apakšā.

ja
20.Jan 2015
+
patīk
-
bet manis ieliktajās bildēs ir rūpnieciski krāsota gauja, vismaz tas ir 100%!

Boris
26.Jan 2015
+
patīk
-
Krišjānis 6.Dec 2008 14:37
Un kā tad ar krāsu salikumu, kāds ir uz pašas "Gaujas" instrukcijas vāka - Dzeltens+tumši sarkans?

Vai kādam ir arī šāda krāsu salikuma Gauja?

Boris
26.Jan 2015
+ 0
patīk
- 3
Vai šāds kādam ir?
http://gorod.tomsk.ru/uploads/34046/1289855701/12.jpg

ja
26.Jan 2015
+ 3
patīk
- 0
...un tu šaubies? A nopietni:
Uz vāka zīmē mākslinieks, krāso cehā, abi viens otru nepazīst! Tu vel par to kastīti uzprasi!

Boris
27.Jan 2015
+
patīk
-
ja 26.Jan 2015 15:25
Tu vel par to kastīti uzprasi!

Ko tieši prasīt?

dezamet
27.Jan 2015
+
patīk
-
Boris 27.Jan 2015 07:40

Nu tak par to kastīti pie bagāžnieka uzprasi vai kādam nav saglabājusies!!!

« 123 »

Pēdējie ziņojumi Forumā