Aizmirsi paroli?

ja
03.Oct 2009
+
patīk
-
malacis ka saglābi Gauju, bet....
kas ar ķēdes novilcējiem, spriegotāju,atsperēm,atstarotāju, dinamo ? Nu somiņu jāmeklē, bet vai nu bilde neskaidra, vai kas....

maris2x
03.Oct 2009
+
patīk
-
Pareizi saskatijāt.Cinkotās detaļas ir krāsotas arī hroms nav atjaunots,bet ir diezgan labā stāvoklī.Vēl stūre nav orģināla un ķēžu sargi ir plastmasas.Kad būs vairāk naudas sataisīšu labāk.Vienkārši gribēju sataisīt savu skolas laiku braucamo.Tik tālu esu pa diviem gadiem ticis.

ja
03.Oct 2009
+
patīk
-
stūri protams pamanīju, bet piemirsu ierakstīt, priv.pastā varu palīdzēt ar ,,galiem,, un padalīties pieredzē. Gauju ir tik maz, katra priecē sirdi, un šī izskatās ka būs uz goda ! Ziema gara! Manas tēmas nosaukumu par Gauju zini?

Krišjānis
03.Oct 2009
+
patīk
-
mani ieinteresēja šie plastmasas ķēdes sargi - vai Pats taisījāt?
Gauja tiešām ir reta parādība, šī ir ļoti laba.

retromotomans
03.Oct 2009
+
patīk
-
Krišjānis :
mani ieinteresēja šie plastmasas ķēdes sargi - vai Pats taisījāt?
Gauja tiešām ir reta parādība, šī ir ļoti laba.

Tie Gaujas ķēdes sargi (šķiet, stikla šķiedras) tika redzēti Ikšķiles tirgū, varbūt kādam ir gali?

DUALiž
03.Oct 2009
+
patīk
-
ss.lv diezgan bieži pārādas plastmasas ķežu sargi.

ja
03.Oct 2009
+
patīk
-
arī te reklamējas

umahers
03.Jan 2010
+
patīk
-
Vaitad taas Gaujiites tik retas?? Nu tagad peec tiem ,,metaalistu" uzlidojumiem maz kas palicis,bet kaadreiz tak vai katraa lauku maajaa kautkas no taam meetaajaas...vareetu kaadu salikt,bet originaalaas riepas kur njemt(ar kantaino protektoru)???? Kautkaa neesmu dzirdeejis,ka Gaujai kjeezhusargi buutu bijushi no cita materiaala,kaa blekja...?

ja
04.Jan 2010
+
patīk
-
Vaitad taas Gaujiites tik retas?

uz mopēdu salidojumu vairāk par divām nav redzētas....
bet kaadreiz tak vai katraa lauku maajaa

toreiz sniegs bija baltāks un ūdens slapjāks....
Kautkaa neesmu dzirdeejis,ka Gaujai kjeezhusargi buutu bijushi....

Pirms gada neviens nebija dzirdējis, bet nu cilvēki maksā Ls 30 par plastmasas jo es bērnībā vismaz pārīti izmetu, varbūt tu arī pārīti....nu laiks ražot no jauna!

Sbech
04.Jan 2010
+
patīk
-
Radi izmeta vienu pārīti bleķu, un dakšu, kurām 80-tajos pārbraucis pāri kāpurķēžu traktors... geek

umahers
04.Jan 2010
+
patīk
-
ja :
Vaitad taas Gaujiites tik retas?

uz mopēdu salidojumu vairāk par divām nav redzētas....
bet kaadreiz tak vai katraa lauku maajaa

toreiz sniegs bija baltāks un ūdens slapjāks....
Kautkaa neesmu dzirdeejis,ka Gaujai kjeezhusargi buutu bijushi....

Pirms gada neviens nebija dzirdējis, bet nu cilvēki maksā Ls 30 par plastmasas jo es bērnībā vismaz pārīti izmetu, varbūt tu arī pārīti....nu laiks ražot no jauna!
ja buutu metis, tad zinaatu,ka taadi ir :) man kautkur blekeniekiem gan jaabuut , arii no Riiga-5,jo taads gaazhamais man beerniibaa bij,gaaja ZVEERIIGI,(prieksh taa laika)!!!!!Es gan vairaak uz vaakshanu esmu,nekaa projam meshanu :P [/u][/i]

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā