Sveiki!( atvainojiet ja teksts būs ar kłūdām raxtu no iphone un nav visas mīkstinājuma zīmes)
manā ipašumā negaidīti nonāca Rīga 22 ar ražošanas gadu ap 1982 gadu , izsti nav zināms!
mopēds ir izjauktā stāvoklī un man vajadzēs lielu jūsu palīdzību lai Rīgu saliktu kopā!
iepriekš šis mopēds bija darba koleiga ipašumā, labu laiku atpakalj viñš sāka to restaurēt net laika trūkuma dēl nesalika līdz galam , pec daudzu gadu stāvēšanas garāžā piedāvāja man pa simpātisku ciparu iegādāties to! kā jau no bērnu kājas ir patikušies moto transporti, ilgi nedomāju un krāmēju to busā lai vestu mājās!!
atbraucot mājās, sāku visu kārtot lai zinātu kas vēl trūkst !!
un sāku saprast ka daudz kas trūkst, jabrauc pie koleiga uz garāžu un jaskatas vai kadas detałas nav pie vinja palikušas!
tālāk radās jautājums ! kas trūkst man lai varētu salikt priekšējo dakšu?
te ir viens amiits, kas vinjam nāk galā lai to pilnveidīgi pieliktu.?
šajā vietā, arpusē arī nāk kādas bukses vai vienkārši uzgrieznis un viss?
atsperei galā nāk tada kā bukse,ieskrūvējas atsperē ar vienu galu,ar otru pievelkās pie tiltiņa ar m8 skrūvi,aizm dakšai vajadzīgas speciālas šaibas ar ekscentru lai to normāli varētu pievilkt.
manā ipašumā negaidīti nonāca Rīga 22 ar ražošanas gadu ap 1982 gadu , izsti nav zināms!
mopēds ir izjauktā stāvoklī un man vajadzēs lielu jūsu palīdzību lai Rīgu saliktu kopā!
iepriekš šis mopēds bija darba koleiga ipašumā, labu laiku atpakalj viñš sāka to restaurēt net laika trūkuma dēl nesalika līdz galam , pec daudzu gadu stāvēšanas garāžā piedāvāja man pa simpātisku ciparu iegādāties to! kā jau no bērnu kājas ir patikušies moto transporti, ilgi nedomāju un krāmēju to busā lai vestu mājās!!
atbraucot mājās, sāku visu kārtot lai zinātu kas vēl trūkst !!
un sāku saprast ka daudz kas trūkst, jabrauc pie koleiga uz garāžu un jaskatas vai kadas detałas nav pie vinja palikušas!
tālāk radās jautājums ! kas trūkst man lai varētu salikt priekšējo dakšu?
te ir viens amiits, kas vinjam nāk galā lai to pilnveidīgi pieliktu.?
šajā vietā, arpusē arī nāk kādas bukses vai vienkārši uzgrieznis un viss?
būšu pateicīgs ja palīdzēsiet ar salikšanu!!