Aizmirsi paroli?

DāvisV
19.Jun 2013
+ 0
patīk
- 1
sveiki, man ir iž jupiter 3 , lieta tada kad man trešais robs dažas reizes noraustās, bet parejie robi ir perfekti, ko man darit un ka var to novērst? :)

ja
19.Jun 2013
+ 1
patīk
- 0
Ir divas iespējas:
1. braukt bez 3ā
2. šķelt motoru un skatīt

DāvisV
19.Jun 2013
+ 0
patīk
- 1
nešķeļot motoru vaļā es kaut kur dzirdēju ka varot piergulet pie priekšējā velkošā zobrata (laikam) vai tā ir taisniba?

Skaabe
19.Jun 2013
+
patīk
-
Jā, velkošais zobrats trīsreiz jāpagriež pa labi, trīsreiz jāpagriež pa kreisi un tad jānosauc ātrums, kuram jāregulējas, vēlams skaļi ! :)

Bet, ja nopietni, tad tā nav taisnība ! Ja jau pa krūmiem Iž, un 3. tikai noraustās(cik saprotu dažreiz izlec laukā), tad jau tiešām vai nu paliec bez tā....kārba vēl kādu laiku nokalpos.....

Vai arī ņem apskaties youtubē, kā kārbas krāmē kopā, tiesa video krievu valodā, bet tāpat labi uzskatāmi !

DāvisV
19.Jun 2013
+ 0
patīk
- 1
nekad nelec ārā kadas trīs reizes tikai noraustās, max 5 , tur bez karbaz jaukšanas vaļā ari gan jau var , tikai gribas zināt kā:)

ja
19.Jun 2013
+ 1
patīk
- 0
navar apēst maizi neieliekot to mutē !!!, tev paskaidroja - netici, tālāk dari kā zini.

KrissGabers
19.Jun 2013
+
patīk
-
Tā tev nav Delta kurai var pieregulēt trosīti ātrumiem. Vienīgais ko tu vari darīt ir jaukt uz pusēm motoru. Noņem nost sajūga pusē vāku, sajūga kurvi ar ķēdi un to zvaigznīti(nezinu kā viņu tur īsti sauc) Un palūri pa caurumiem vai kautkas nav izjucis ja nu galīgi negribas jaukt ārā. Īpaši jau neko gan saskatīt nevar, teikšu godīgi, bet varbūt tev izdosies. Vai nu kā biedri saka iztiec bez 3. ātruma(kas iž Jupiter 3 ir patiešām vienkārši) vai ja esi ļoti centīgs taisi kārbu, bet regulēt neko nevar. Kārba ir ļoti vienkārša ižam, no nekā nav jābaidās.

koko
19.Jun 2013
+
patīk
-
KrissGabers 19.Jun 2013 15:58
Kārba ir ļoti vienkārša ižam, no nekā nav jābaidās.

Nu salīdzinot ar citu tehniku protams, bet priekš zaļa gurķa nav nemaz tik elementāri. Pats salaidu dēlī visu un bija atkal jāplēš vaļa tikai dēļ viena zobrata biš nepareiza novietojuma, nerunājot ar šaibām un visādi knibuļiem, kurus var viegli nepiefiksēt.
Lai autors pats izvērtē savas tehniskās zināšanas, jo izjaukt nav grūti, bet salikt ir "interesanti". Pēctam būs jāraksta forumā, kāpēc man nekas neslēdzās, motors negriežās, un jāiet kājām :)

KrissGabers
19.Jun 2013
+
patīk
-
koko 19.Jun 2013 16:59

Jāsāk jau ar kautko ir, bet taisnība arī tev ir.
Pats ap tehniku sāku darboties pagājušogad nopērkot neejošu motociklu, Voshod 3m. Centos visu pats darīt. Nevienmēr viss sanāca, bet no kļūdām jau mācās! Piemēram, noķīlēja gredzenus, pats arī honēju cilndru, mainīju virzuli ar gredzeniem(E-motoshop bija ļoti jauki un atsūtija gredzenus mazliet par lielu, nācās vīlēt). Pēctam gan mēnesi baidījos pielaist un pārdbaudīt savu veikumu. Bet beigās mocis rūca un bija liels gandarījums. Ir arī kārbas liktas kopā(piemēram nesen savam Dnepram saliku).
Es atzīstos, es biju palasījis pāris teorijas grāmatas pirms vispār ko aiztiku. Nezinu vai autors ko tādu ir darījis.
DāvisV 19.Jun 2013 11:22
nešķeļot motoru vaļā es kaut kur dzirdēju ka varot piergulet pie priekšējā velkošā zobrata (laikam) vai tā ir taisniba?

Pēc šī spriežu, ka nē.

DāvisV
19.Jun 2013
+ 0
patīk
- 1
nu es kaut ko jau saprotu ja jau esmu nonācis līdz ižam, sākotnēji tie bija mopēdi, pēctam vashodi utt. Par to zobratu man čoms teica, un viņš ska vashodam 2 to ir darijis pielicis šeibiņu vienu vairak lai ir nobīde un aiziet, vis strādā vel liīdz šai dienai un vairs neraustās, ta kā neivaig tik kategoriski noniecināt...

KrissGabers
19.Jun 2013
+
patīk
-
Tu teici nejaucot motoru, kur tu liksi to šeibiņu, kur tu ieliksi šeibiņu neizjaucot kārbu? Velkošajai zvaigznītei nesaskatu jēgu likt.

Andris R.
19.Jun 2013
+
patīk
-
Jāsaka, ka motora izjaukšana nav nekas traks. Ja zini, kur vaina un kā jāsaliek atpakaļ, tad tas neprasa nemaz tik daudz laika, it sevišķi, ja tikai gar ātrumkārbu ņemies. Tāpēc labāk izdarīt pareizi, nekā mēģināt kaut kādus citus variantus meklēt.

Fedja13
21.Jun 2013
+ 7
patīk
- 0
Esi Vecis un ārdi to motoru ārā - Ja bail no bleķiem tad nau ko braukt.

KrissGabers
22.Jun 2013
+
patīk
-
Fedja13 21.Jun 2013 18:28
Esi Vecis un ārdi to motoru ārā - Ja bail no bleķiem tad nau ko braukt.

Bet čoms taču teica, lai šaibiņu pieliek pie velkošās zvaigzītes!
Viņš taču netic, ka jājauc ārā!

ja
22.Jun 2013
+ 4
patīk
- 0
šī bezjēdzīgā saruna pilnīgi degradē tehnisko forumu! Ja kāds gribēs palasīt par pieredzi ar kārbas remontu, atbilstoši virsrakstam-lasīs muļķīgu muldēšanu!
Viens čomaks teica-dari kā teica čomaks un miers, te nav vairs par ko diskutēt un mums prasīt.
Nelaime ir tavā galvā-tu nstādies priekšā kā darbojas pārnesumkārba, negribi sameklēt grāmatas un par to palasīt. Labāk klabini taustiņus un klausi čomaku.

Andris R.
22.Jun 2013
+ 1
patīk
- 0
Pievienojos Fedja 13 un ja. Ja negribi jaukt ārā, tad iztiec ar tādu, kāds ir. Nekas cits neizdosies, jo vaina ir kārbā, kurai jātiek klāt! Pat ja arī klausīs savu čomu par to plāksnīti, tad tā arī noteikti jāliek ir ātrumkārbā! No izjaukšanas un grāmatu lasīšanas neizvairīsies!
Vairāk par to nav ko diskutēt. Kad būsi izjaucis un būs tiešām tehniski jautājumi, tad varēsi jautāt atkal.

DāvisV
26.Jun 2013
+ 0
patīk
- 3
nevaig tik pārliecinoši gvelst niekus, ja neesi skaidri zinošs ša jomā, pieliku klāt mazu plānu attieciga lieluma bliviti un tgd vis čotka. tur vnk vaig nedaudz lai piespieš viņus lai tie zobrati nelec pāri un viss. Gudrinieki :D

zaika
26.Jun 2013
+ 2
patīk
- 0
parādi bildē vietu kurā liki šeibiņu

ja
27.Jun 2013
+
patīk
-
Tev puis pie Kio vai Akopjana jāstrādā, vai lekcijas mehānikā jālasa mums, zaļiem gurķiem.

koko
27.Jun 2013
+ 2
patīk
- 0
DāvisV 26.Jun 2013 22:50
pieliku klāt mazu plānu attieciga lieluma bliviti un tgd vis čotka. tur vnk vaig nedaudz lai piespieš viņus lai tie zobrati nelec pāri un viss.

Bildes! Šitas kļuva interesanti...

« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā