atamansvilks 6.Oct 2019 18:56
Par vadu būšanu zem bākas, paldies par ieteikumu, tur no zavoda tā arī nak pliki.
atamansvilks 7.Oct 2019 12:10
Kā nu bez pārsteigumiem, noņemot karburatora pāreju uz cilindru paveras diezgan jauks skats, virzulis švīkas, un cilindrs tāda pat skatā.
atamansvilks 5.Oct 2019 20:38
Bam bam, šodien tika uzinstalēta vape, tā kā nesmu elektriķis varu apmaldīties trīs vados, bet gala rezultāts ir sasniegts, vape ir virsū un strādā kā vajag.
ursus 5.Oct 2019 22:29
ka mocis neiet,ka karbis mēsls. ka virzulis pārkarsīs,noķīlēs- ka IŽ mēsls.
Gangsta69 5.Oct 2019 23:18
nesaprotu par ko cepies, visu taču var saregulēt
otomars 6.Oct 2019 10:51
kapsula iznicinata,zel.........
uzlabotaji.ibio
booo_kat 6.Oct 2019 11:59
P.S. - Un viena piebilde par vadu vilkšanu. Tur, kur esi visu vadu kūli pievilcis ar oriģinālajām metāla skavām pie rāmja caurules, kas ir zem bākas, padomā par kādu gumijas starpliku starp vadiem un skavu vai arī vislabākajā gadījumā, ieliec papildus izolācijā visu kūli šajā posmā, piemēram izmanto atbilstoša diametra termo kembriku vai kādu gofru.
ursus 6.Oct 2019 17:24
es necepos. vnk dumjums uzlikt nepiemērotu karburatoru-ar izrietošām sekām.
atamansvilks 6.Oct 2019 18:56
Piemuldejuši tā itka es no mēness būtu nokritis, diemžēl, vai par laimi ir tehniskas zināšanas par dzelžiem un mēsliem ap viņu.
Jawas karburators, tāpēc kad man tā gribas,un iespējams viņš nebūs uz palikšanu, būs kautkas produktīvas.
atamansvilks 7.Oct 2019 12:10
Kā nu bez pārsteigumiem, noņemot karburatora pāreju uz cilindru paveras diezgan jauks skats, virzulis švīkas, un cilindrs tāda pat skatā.
MrIks 7.Oct 2019 12:22
Oho! Tāpēc jau laikam arī "iegūlies" laika kapsulā.
atamansvilks 7.Oct 2019 12:22
Iepriekšējie divi saimnieki, kurš no viņiem, to tikai viņi zin, ir kārtīgi veikuši piebraukšanas procesu
Nekersim kreņķi,, cilindrs ir atdots jau Gaujas ielā uz 1.remonta parslipesanu.
nk 7.Oct 2019 21:46
Super, liels prieks, ka padalies ar savu tehniku un remontiem. Sekojot līdzi pašam ar iedvesma vairāk paķimerēties.
uzlabotaji.ibio