Aizmirsi paroli?

vlDream
08.Oct 2019
+ 0
patīk
- 2
Ko tu tur bubini? Mēs te LV pāsi savu valodu nepārzinam un kur nu vēl svešvalodas.. Ja reiz esi latvietis tad raksti arī latviski!!! Ir jā taisnība esam riebiga tauta ir jā daži krievi labāki par mums bet es ar neciešu krievus jo visu mūžu nodzīvo te LV un neprot runat LV valoda..

booo_kat
08.Oct 2019
+
patīk
-
Mans vēstījums gluži nebija par krieviem un to valodu nacionālā un politiskā griezumā, bet gan ja gribi skrūvēt krievu dzelžus, valodu nākas apgūt, jo tehniskā literatūra ir krievu valodā. Tas izslēdz ļoti daudzus triviālus jautājumus par kāda mezgla darbības principiem un remontu. Latviešu valodu, tajā skaitā gramatiku, pārzinu diezgan labi, ikdienā daudz jāraksta pareizā latviešu valodā. Par nespēšanu iemācīties valsts valodu un piketu pagājušo sestdien gan varētu diskutēt ilgi un dikti, tajā ziņā arī man ir liela nepatika pret šādiem cilvēkiem, ņemot vērā to, ka man ir kolēģi, kas pēdējo dažu gadu laikā atbraukuši no Ēģiptes, Ukrainas un sazin vēl kādām valstīm, un runā vai vismaz puslīdz saprot latviski, kaut darba valoda komandās ir angļu.
Arī neesmu teicis ka krievi ir labāki/sliktāki par latviešiem, viss atkarīgs no cilvēka kā tāda, bet mana replika bija par kopējo vērojamo tendenci vietējos forumos atbildēs uz jautājumie, lai piedod man biedri, kuri tiešām korekti atbild un paskaidro savu kritiku/viedokli. Profesionālās darbības jomā sanāk uzturēties starptautiskos forumos angļu valodā, salīdzinu ar tiem. Tur tendence nolikt jautātāju ir novērojama krietni retāk, jo lielākā daļa ir ienākuši noskaidrot interesējošos jautājumus un padalīties pieredzē.

bbarda
08.Oct 2019
+ 3
patīk
- 0
Atvainojos posta autoram par netēmu. Kāds te forumam sakars ar latviski nerunājošiem krieviem?Es ar pēc tautības esmu krievs un nereti dzirdu visādus uzbraucienus,pat neskatoties uz to ka rakstu un runāju brīvi latviešu valodā.Patīk vai nepatīk bet krievu valoda ir otra izplatītakā tehniskā valoda.Un tieši viss vairāk informācija par tehnikām ir krievu valodā.

Gangsta69
08.Oct 2019
+
patīk
-
Vespists 8.Oct 2019 09:49

Njāaa džeki, izskatās ka baigākā netēma aizgājusi. Labāk, lai pats tehnikas saimnieks sīkāk paskaidro. bet vienīgie secinājumi kurus var izspriest ir - 1, kaut kas nav kārtībā ar uzlabojumiem. VAI 2. IŽ jau tāds ir dabūts!!!

atamansvilks
08.Oct 2019
+ 1
patīk
- 0
Ja runa iet par virzuļa, cilindra izskatītu viņš tāds jau ir dabūts mantojuma no iepriekšējiem saimniekiem atklāju to noņemot karburatora pāreju uz cilindru, tika pieņemts lēmums atremontet virzulgrupu, pats ar šo aparātu esmu nobraucis 50km kopš pirkšanas brīža.

bbarda
08.Oct 2019
+ 0
patīk
- 1
Eļļu vismaz degvielai lej klāt?Apskatot bildes izskatās viss sauss pat bildē kurā vel nav noņemts cilindrs.

atamansvilks
08.Oct 2019
+ 2
patīk
- 0
Nē, neleju maucu ar tīro.
Ja kāda daļa no šejienes doma kad man šis ir pirmais divtakteris tad smagi maldāties, ar divtakteriem esmu pazīstams ilgu laiku, un jau sen.
Šobrīd lietošanā , vai glabāšanā šķūnī uz ziemas periodu ir vēl divas jawas viena 638-5-00, otra 634.

atamansvilks
08.Oct 2019
+ 3
patīk
- 0
Šī uztapa divu mēnešu laikā. http://www.RetroMoto.lv/images/uploads/1570558827-resizer-15705587329340.jpg

atamansvilks
08.Oct 2019
+ 3
patīk
- 0
Šī nedaudz ilgāk, vienā ziemā mocis, otrā ziemā blakus vāģis http://www.RetroMoto.lv/images/uploads/1570559919-resizer-15705587329341.jpg

Zirnis
08.Oct 2019
+
patīk
-
atamansvilks 8.Oct 2019 21:13
Nē, neleju maucu ar tīro.

Nopietni? Aiz kāda aprēķina? Pat zāģi darbinot uz tīra benzīna pēc 10 minūtēm ir mierā.

Gangsta69
08.Oct 2019
+
patīk
-
Zirnis 8.Oct 2019 22:18

Tikai lūdzu lūdzu lūdzu nesaki, ka tas bija nopietns jautājums no tavas puses!!!

bbarda
09.Oct 2019
+ 0
patīk
- 1
Mocīši ir pa skaisto sakopti! Tikai rodas jautājumi-"jubiļeikai" gadījumā tie virzienrādītāji nav no iž planeta sport eksporta variants?

otomars
09.Oct 2019
+ 1
patīk
- 0
bbarda 9.Oct 2019 00:06

bbarda
Šodien 00:06
+ - | Citēt iezīmēto
Mocīši ir pa skaisto sakopti! Tikai rodas jautājumi-"jubiļeikai" gadījumā tie virzienrādītāji nav no iž planeta sport eksporta variants?

Nav jubiljeka ta jawa ibio

atamansvilks
09.Oct 2019
+
patīk
-
Virzienrādītāji ir replikas no japāņu motocikla suzuki, kurš tika ražots no 82 gada līdz 90.

citronss
09.Oct 2019
+
patīk
-
Motocikli izskatās labi,bet 634 ne tuvu oriģinālam, bet katrs jau veido savu braucamo pēc savām vēlmēm un vajadzībām, pēc vienas vienīgas bildes saskatu vairäk nekā 9 atšķirības no orģinālā izpildījuma, bet par krāsu plusiņš bildē izskatās ļoti tuvu oriģinālajai.

atamansvilks
09.Oct 2019
+
patīk
-
Nebij arī domā taisīt oem izpildījumu, tieši tā kā minēji taisīta pēc savām vēlmēm

atamansvilks
21.Oct 2019
+ 2
patīk
- 0
Pabūts antenas ielā pēc pilnvērtīgas TA. http://www.RetroMoto.lv/images/uploads/1571679896-resizer-15716797956740.jpg

atamansvilks
01.Nov 2019
+
patīk
-
Jaiebāž te savs deguns iekšā, savādāk nav uzticamības tam visam,it īpaši bloku savstarpējā hermetizacija ar krāsu. http://www.RetroMoto.lv/images/uploads/1572625981-resizer-15726259239470.jpg

Pēdējie ziņojumi Forumā