Aizmirsi paroli?

skyd
18.Aug 2007
+
patīk
-
Teikšu, ka neizskatās diezko labi, tapēc man jums būs daži jautājumi par atjaunošanu.

Iž Planeta 5
http://img528.imageshack.us/img528/5433/dsc07717nw5.th.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/2439/dsc07720hd2.th.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/7019/dsc07724zn2.th.jpg

Tāds lūk man viņš izskatās.
Gribu paprasīt dažus padomus, jo gribas man kautkā viņu mazliet vizuāli atsvaidzināt.
1. Kā, lai pēc iespējas labāk notīra motoru no eļļām un dubļiem? Ir kautkādi labi pūšamie, ar ko varētu smuki dabūt nost šos netīros nesmukumus?
2. Vecās krāsas noņemšana? Pēc iespējas vieglāku veidu.

Par krāsošanu. Doma man nav viņu vest un krāsot tā kārtīgi. Vienkārši pēctam pārlaidīšu ar grunteni un nokrāsošu.

spridzeklis
18.Aug 2007
+
patīk
-
1. ar otiņu un dīzeļdegvielu apsmērē netīrās vietas.Pagaidi lai iesūcas un tad ar kerheri(augstpiediena mazgājamais)
2.ar smilšu strūklu.

mehanikis
18.Aug 2007
+
patīk
-
1 benziins skiidinaatajs, kads 64 derees
2 dzelzs birzte us fleksha -paarbaudiits :pioner: un smiltis arii ljoti vajag lai ieliistu grumbulainaas un gruuti sasniedzamaas vietaas

skyd
18.Aug 2007
+
patīk
-
Jau pameiģināju ar dīzeļdegvielu. Viss smuki nāk nost.
Es esmu autiņam ar urbi un tādām ripiņām krāsu ņēmis nost, bet ar flekša dzelzs ripiņām neesmu meiģinājis.
Baigās rievas viņš neatstāj?

spridzeklis
19.Aug 2007
+
patīk
-
fleksim neņem tās cietās drāšu ripas, ir arī mīkstās un smalkās>ar to ideāli, nekādas švīkas. Varētu ieteik arī krāsu noņēmēju.

mehanikis
19.Aug 2007
+
patīk
-
es draru visu ar cieto, uz lielaa fleksa lieku lielu ripu ar smalkaam draatiim, un puleeju alumiinija detalas

Kaibinjsh
20.Aug 2007
+
patīk
-
Motoru labi nomazgāt (noberzt) ar saimniecības pastu "Skaidra". "Fairy" arī ir labs ;) visas eļļas un dubļus ņem nost. Sākumā gam ar ar ūdeno zem spiediena (ar šļūteni) palaisti, lai atmiekšķējas. Ar dīzeļdegvielu piesārņo vidi un vis pēc tam smird un taukains (eļļains).

mehanikis
20.Aug 2007
+
patīk
-
ar abraziivaam vielaam var puleet, ar zobu pastu vari var 8)

m-401
14.Jan 2008
+
patīk
-
nu vot vajag draashinieci pie fleksi pielikt un viss kaartiibaa :D

Gatis
14.Jan 2008
+
patīk
-
Pilniigas muļķibas, ka var ar ūdeni atmiekšķēt :|

Man piekasījās, ka nemākot ķīmiju, bet kur tad tā var :| :|
Kur tu esi redzējis, ka ar ūdeni var nomazgāt eļļu :|

Vis pirms ar DD un pēc tam var ar fairī lai nepaliek taukains / eļļains

m-401
14.Jan 2008
+
patīk
-
Nu vot galvenais jaaiemaacaas lasiit tad var komenteet :D

Kaibinjsh
14.Jan 2008
+
patīk
-
Gatis :
Pilniigas muļķibas, ka var ar ūdeni atmiekšķēt :|

Man piekasījās, ka nemākot ķīmiju, bet kur tad tā var :| :|
Kur tu esi redzējis, ka ar ūdeni var nomazgāt eļļu :|

Vis pirms ar DD un pēc tam var ar fairī lai nepaliek taukains / eļļains

Dubļus var atmiekšķēt, puikiņ. Laikam tev nauda kokos aug un nospļauties par apkārtējo vidi, ja visu ar dīzeļdegvielu taisies mazgāt. Gribu redzēt kādas tev būs rokas, kad visu moci ar dīzeli būsi nomazgājis. Tu maz zini kas par sūdiem dīzeļdegvielā? Tev skaidri uzrakstīts, ka pēc tam ar "Fairy" jāmzgā.

HE
14.Jan 2008
+
patīk
-
Parasti mazgāju ar karcher bez nekādas ķīmijas un viss tīri normāli nomazgājas

Gatis
14.Jan 2008
+
patīk
-
Kas tev teica, ka visu moci jaamazgaa un nav jau jālej ar spaiņiem to DD :) Vai ar kādu pindzeli samitrina vai ko citu un ir taada liet kā arī cimdi :|

ja
14.Jan 2008
+
patīk
-
m-401, nu ko tu pacel augusta jautājumu? :twisted: Tas mocis sen nomazgāts :macies:

m-401
14.Jan 2008
+
patīk
-
Nav nomazgaats tas manam braaleenam un es zinu kaads bija taads veel tagat netiirs :D

ritvars1990
17.Jan 2008
+
patīk
-
skyd..... :twisted: grauz kautvai ar zobiem ,ja pašam galva nestrādā....

ArChY
17.Jan 2008
+
patīk
-
Ritvar1990 nu bet kāpēc tad domāts šis saits? Lai kāds, kurš kaut ko nezin, varētu to šeit uzzināt!

Gatis
17.Jan 2008
+
patīk
-
Nu tad moz taisi jaunu forumu augšā par eļļu un dubļu nomazgāšanu :D

Pašiem tas mazliet debiili neizklausaas, ka prasiit padomus kā notīriit savu moci?? :|

Tas viss liecina par līmeni......................

dexters
07.Feb 2008
+
patīk
-
kraasu manupraat visvienkaarsaak nost dabuut ar kraasas noneemeeju un ar urbmashiinu vai fleksi kuram uzliek draasu birsti.kraasa peec kaadaam 10 minuuteem uzburbst un to loti viegli dabuut nost. :good!:

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā