Teikšu, ka neizskatās diezko labi, tapēc man jums būs daži jautājumi par atjaunošanu.
Iž Planeta 5
Tāds lūk man viņš izskatās.
Gribu paprasīt dažus padomus, jo gribas man kautkā viņu mazliet vizuāli atsvaidzināt.
1. Kā, lai pēc iespējas labāk notīra motoru no eļļām un dubļiem? Ir kautkādi labi pūšamie, ar ko varētu smuki dabūt nost šos netīros nesmukumus?
2. Vecās krāsas noņemšana? Pēc iespējas vieglāku veidu.
Par krāsošanu. Doma man nav viņu vest un krāsot tā kārtīgi. Vienkārši pēctam pārlaidīšu ar grunteni un nokrāsošu.
1 benziins skiidinaatajs, kads 64 derees
2 dzelzs birzte us fleksha -paarbaudiits :pioner: un smiltis arii ljoti vajag lai ieliistu grumbulainaas un gruuti sasniedzamaas vietaas
Jau pameiģināju ar dīzeļdegvielu. Viss smuki nāk nost.
Es esmu autiņam ar urbi un tādām ripiņām krāsu ņēmis nost, bet ar flekša dzelzs ripiņām neesmu meiģinājis.
Baigās rievas viņš neatstāj?
Motoru labi nomazgāt (noberzt) ar saimniecības pastu "Skaidra". "Fairy" arī ir labs visas eļļas un dubļus ņem nost. Sākumā gam ar ar ūdeno zem spiediena (ar šļūteni) palaisti, lai atmiekšķējas. Ar dīzeļdegvielu piesārņo vidi un vis pēc tam smird un taukains (eļļains).
Gatis : Pilniigas muļķibas, ka var ar ūdeni atmiekšķēt :|
Man piekasījās, ka nemākot ķīmiju, bet kur tad tā var :| :|
Kur tu esi redzējis, ka ar ūdeni var nomazgāt eļļu :|
Vis pirms ar DD un pēc tam var ar fairī lai nepaliek taukains / eļļains
Dubļus var atmiekšķēt, puikiņ. Laikam tev nauda kokos aug un nospļauties par apkārtējo vidi, ja visu ar dīzeļdegvielu taisies mazgāt. Gribu redzēt kādas tev būs rokas, kad visu moci ar dīzeli būsi nomazgājis. Tu maz zini kas par sūdiem dīzeļdegvielā? Tev skaidri uzrakstīts, ka pēc tam ar "Fairy" jāmzgā.
kraasu manupraat visvienkaarsaak nost dabuut ar kraasas noneemeeju un ar urbmashiinu vai fleksi kuram uzliek draasu birsti.kraasa peec kaadaam 10 minuuteem uzburbst un to loti viegli dabuut nost. :good!:
Iž Planeta 5
Tāds lūk man viņš izskatās.
Gribu paprasīt dažus padomus, jo gribas man kautkā viņu mazliet vizuāli atsvaidzināt.
1. Kā, lai pēc iespējas labāk notīra motoru no eļļām un dubļiem? Ir kautkādi labi pūšamie, ar ko varētu smuki dabūt nost šos netīros nesmukumus?
2. Vecās krāsas noņemšana? Pēc iespējas vieglāku veidu.
Par krāsošanu. Doma man nav viņu vest un krāsot tā kārtīgi. Vienkārši pēctam pārlaidīšu ar grunteni un nokrāsošu.