Aizmirsi paroli?

biksesnost
26.Feb 2010
+
patīk
-
Gribēju pajautāt vai 5 planētas virzulis atšķirās no vecākām planētām (3,4) ? Domāju tieši par virzuļa atslēgām, jo man ir 3 planētas cilindrs un augšējā gredzena gali ir tieši pret kreiso izplūdes lūku! Tāda doma ienāca prātā, jo 5 planētai ir viens izpūtējs labajā malā, tāpēc liekas, ka virzulis ir no 5 planētas! Vai tā varētu būt?

Dalgo
26.Feb 2010
+
patīk
-
Nu parasti gredzenu gali nav pret lūkām, tad jau tie ātri salūstu pret kantēm un sabojātu visu (virzuli, cilindru)!

biksesnost
26.Feb 2010
+
patīk
-
Nu tā tam takā būtu jābūt. Braucams viņš ir un nekas pagaidām nav salūzis, bet gribēju tieši uzzināt vai tiešām ražoja atsevišķi virzuļus 5 planētai? Kaut gan vairāk liekās, ka tas tāds brāķis gadījies!

Arturs320
22.Jul 2019
+
patīk
-
Sveiki! Ir kads lietas kursā no ka var 5.planetaj pielagot virzuli ar šaurajiem gredzeniem, un būs tam jēga!?

Arturs320
22.Jul 2019
+
patīk
-
Un vel viena lieta par klokeni ja vinu izsvaros ( nobalansees) tā neizturamā vibracija samazinasies!?

Difers
22.Jul 2019
+
patīk
-
Karburatora aizsargi jāuzliek, tad nevibrē.
Virzuļi visi ir vienādi. Tikai pareizi jāieliek.

Vilnis2
22.Jul 2019
+
patīk
-
Arturs320 22.Jul 2019 00:10

Kaut ko varēs samazinēt,samazinotvirzuļa un klaņa svaru un pareizi nobalansējot kopa ar kloķeni.Bet principā tas ir gargājiena zemu apgriezienu motors un ar vibrācijām jāsadzīvo.Mūslaiku motoros šo atrisina ar balansēšanas vārpstām.

Arturs320
22.Jul 2019
+
patīk
-
Skaidrs
Nu tad lai vibree!

Arturs320
22.Jul 2019
+
patīk
-
Vienigi virzuli man gan ir jauni visu remontu ar gredzeniem!un es nevaru saprasst kada velna pec ir triis tik biezi gredzeni vajadzigi!? Domaju viniem novirposu pusi nost darba virsmai, ir kads kautko tadu darijis?

Arturs320
22.Jul 2019
+
patīk
-
Bia doma ka ir kads virzulis no kad arzemnieka kuru var parbuvet ižam, taka pim savam minitim izvirpoju cilindru ar parasto galodinu honejamo piepuleju un iesteleeju hondas virzuli vienigi gredzenu sprostapińu parliku, ilgi domaju ko izmantot par tapu beigas no kniedes katińa stienisa uzbuveju iet jau otro sezonu! Izmainas ir jutamas!

bbarda
23.Jul 2019
+
patīk
-
Arturs320 22.Jul 2019 19:16
novirposu pusi nost darba virsmai, ir kads kautko tadu darijis?
Jap,esmu tā darijis stellai,strādā ,nav nekādu problemu bet vai lielajiem virzuļiem tas strādās nezinu gan.Agrāk tā taisīju jo biju ticis uz xaļavu pie veselas kaudzes šauriem gredzeniem.Gredzenu atslēgas taisīju no parastajām rozešu stepseļiem.Ir atrodami hondu virzuļi uz 38mm. Dotajā brīdī stellai ir virsū hondas cilindrs un virzulis.

Arturs320
23.Jul 2019
+
patīk
-
Man minitim stav 38mm nekarst viegli cel un velk labi otraja iesledz pat nedomaa uzreiz cel augsaa +\_90kg. Biju piekombinejis husa karbuli tik urbu bloka 6mm otverstije un skruveju stuceriti trubinaj prieks membranas rezultats bij interesants

Arturs320
23.Jul 2019
+
patīk
-
Man minitim stav 38mm nekarst viegli cel un velk labi otraja iesledz pat nedomaa uzreiz cel augsaa +\_90kg. Biju piekombinejis husa karbuli tik urbu bloka 6mm otverstije un skruveju stuceriti trubinaj prieks membranas rezultats bij interesants

cyprus1
27.Jul 2019
+
patīk
-
biksesnost 26.Feb 2010 11:20
vai 5 planētas virzulis atšķirās no vecākām planētām (3,4)

Tie bija vienādi-nemainīgi gadiem! Vienīgais kas jauca prātus ižu lietotājiem bija tas ka Planētai virzulis jāliek ar bultiņu uz izplūdi,bet Jupiteram- uz ieplūdi.
Jupiteram var pielāgot virzuļus no viena kawasaki modeļa,par planētu nezinu.
Vibrācija raksturīga viencilindra ižiem,šo defektu veiksmīgi novērsa pirmajām japāņu planēta-sport ieliekot dzinēju uz gumijas spilveniem.Krievu versija atgriezās pie sākotnējā cietā stiprinājuma,atgriezās vibrācija.

cyprus1
27.Jul 2019
+
patīk
-
bbarda 23.Jul 2019 00:49
parastajām rozešu stepseļiem

Bingo!!!Ideālais padomju laiku variants,tikai vecie kapara štepseļi.

ingussan
03.Dec 2019
+
patīk
-
Sveiki biedri..
Meginu parvàkt planeta sport k16 krossa motoru.
Esmu apstajies pie virzula.
Kadreiz biju dzirdejis,ka lika virzuli no kut kada suzuki moča.
Kàds nezina no kàda modela? Varbūt ir citi ietekumi ko likt?

atamansvilks
04.Dec 2019
+
patīk
-
Wosner

atamansvilks
05.Dec 2019
+
patīk
-
Vai arī no šejienes
https://m.vk.com/wall451593912_30

Krišjānis
06.Dec 2019
+
patīk
-
ingussan 3.Dec 2019 20:04

Laba kvalitāte par saprātīgu cenu manā skatījumā ir tikai Slovākijā. Uztaisīs jebkuru virzuli, un nebūs pārsteigumi ar virzuļu ģeometriju kā tas ir augstākminētajā adresē. Ja interesē sīkāk - sameklē VilnisT vai zvani 29293074. Pats ar tādiem braucu šosejas jupiteram. Un vēl daudzi brauc. Katru reizi, kad ir šāds jautājums, uzrakstu. Brīnos, ka meklētājā neviens to neierauga.

ingussan
06.Dec 2019
+
patīk
-
Krišjani-diez kà vini draudzèjas ar slodzi?
Es noteikti pazvanīsu.

« 123 »

Pēdējie ziņojumi Forumā