zaika :
jā, tas ir tas pagriezinu relejs, viņš var būt jebkādā formā, manam ju3 tas ir apaļš, principā laikam der jebkurš kuram ir divas spailes, 6v
PS. cik redzu bākas korķis mainījies, bija melnais, tagad virsū no iž 49/56, bet kopumā mocīts labi izskatās
zaika :
nezinu, nekad nēesmu tur bijis, vai jau nebūs aizklopēta krīzes iespaidā...
+1 par korķa maiņu-glāzīte ir laba lieta![]()
P.S. saskaiti lūdzu cik tev kniežu ir sēdeklim pa perimetru, un cik malējām ir liels attālums(itkā ir 26, bet cik priekšā un aizmugurē?)
aabrams :
Ja tas tev steidzami, tad nevarēšu tik ātri palīdzēt jo pie moča tikšu labi ja pēc nedēļas vai divām![]()
zaika :
jā,esmu to jau darījis savai pl2, bet gribas savādāku, un krēsla pamatne man bija slikta, bet tākā esmu ticis pie svaigākas - jāpārtaisa(un kad biju jau apvilcis biju aizmirsis vadu uz uguņiem caur sēdekli izvilkt, tāpēc vēlviens iemesls kāpēc to darīt
)
zaika :
varu vienīgais vakarā aiziet tuvāk sabildēt, un vislabāk ir taisīt pašam ja ir labi saglabājusies tā maliņa kas nāk apkārt sēdeklim pa augšu, nēesmu interesējies, varūt tādu var nopirkt kkur, nu ja domā tuvāk oriģinālam taisīt, ja ne, tad jau vajag domāt dizainu citu...