Aizmirsi paroli?

zaika
14.Feb 2009
+
patīk
-
man pagaidam ir 3 pozitīvas pieredzes ar mūsu foruma lietotājiem,nu precizāk 2,5 jo vienā no tām ieguvu tikai pusi daļu no sarunātā,bet principā cilvēkiem ticēt var, bet ne visiem,forumā ir arī tadi kas saka kā jā,bet neparādās...

OPIS
14.Feb 2009
+
patīk
-
,,Jā mana tēva čoms arī sarunāja kaut ko ar to veci, bet aizbraucis uz turieni viņš tika piečakarēts. Tāpēc mani laicīgi informēja un es neaizbraucu uz Tukumu, kā arī par tiem telefona zvaniem taisnība man bija tas pats, ka netika atzvanīts un veci nevar sazvanīt,,

Jā tas ir jau zināms tips Tukumā viņš netālu no kartinga trases dzīvo ap...sis puss pasauli jau. Es arī sazvaniju viņju ( man vajadzēja emkas bāka) aizbraucu nopirku, sākām runāt par papīriem konkrēti intresēja trīs motocilku papīri m72, iž 49 un iž 350 papīri viņam bija pats redzēju savām acīm, bet kā bijām sarunājušhi vakarā sazvanīties tad pacēla un pēc tam izslēdza trubu.

Stulbums tikai tāds ka cilvēkam ir diezgan daudz detaļu, un pat liek ss.lv ka viņš viņas tirgo , bet tikai sazvanīt un nopirkt naw iespējams.

Laikam cilvēkam savas dīvainības. :idea:

gsirmais
15.Feb 2009
+
patīk
-
Projekts ir nedaudz pavirzijies uz priekšu:
Tiku pie jauna priekšējā rata, par ko paldies aabrams:
http://photo2.poga.lv/photos/0902/0216/sirmis/6661966473_b.jpg
Tika arī salaboti bremžu uguņi, tuvās, tālās gaismas. Kā arī nomainīts benzīna krāniņs un šļauka. Veicu arī testa braucienu :)
Pagaidām kopskats ir šāds:

http://photo2.poga.lv/photos/0902/0216/sirmis/6662049079_b.jpg

Pagriezienus gan nesanāca sataisīt, bet par to vēlāk.

gsirmais
15.Feb 2009 | Pēdējo reizi labots 15.Feb 2009 19:58; labots 1 reizi
+
patīk
-
Radās daži jautājumi par elektroshēmu:

http://photo2.poga.lv/photos/0902/0216/sirmis/6662514643_b.jpg

1 un 4 ligzdas pie kurām attiecīgi pieslēdz vadus no neitrālā un ģenerātora.
5. Ligzda kurai jāpieslēdz vads no releja pa kuru pienāk "+"
6. ligzda, kur slēdzās klāt vadi no lampām
3. Slēdža vads lampām.
Vai tik tālu esmu sapratis pareizi?
Tālāk man rodas jautājumi:
Prieškam ir ligzda numur 2? Un kurā mirklī būtu jāsaslēdzas kontaktiņiem, kas attēlā ir starp numur 6 un 5?

Vienkārši manā gadījumā bija saslēgts ar vadu pa taisno 1. un 5. ,bet tas tak nav pareizi?

Un kur Planetai 3 atrodas pagriezienu relejs? Nevar tak būt ka tā funkciju veic tas kontaktiņš starp numur 6 un 5?

koko
15.Feb 2009
+
patīk
-
Aizmugurējo dakšu nokrāso attiecīgi zilā krāsā un motoru notīri, tad būs ļoti labi :)

gsirmais
15.Feb 2009
+
patīk
-
koko :
Aizmugurējo dakšu nokrāso attiecīgi zilā krāsā un motoru notīri, tad būs ļoti labi :)

Mocis tiks pārkrāsots pilnībā un galva tiks mainīta ,bet pagaidām jatiek galā ar augstāk minētajām problēmām.

Mixx
15.Feb 2009
+
patīk
-
Tas kontakts starp 5 un 6 ieslēdz aizdedzi, kad atslēdziņa iespiesta. 2. - CC - stāvgaisma.

gsirmais
15.Feb 2009
+
patīk
-
Turpinot par pagriezieniem, vai tas apvilktais ir pagriezienu relejs?

http://photo2.poga.lv/photos/0902/0216/sirmis/6664083306_b.jpg

Vienkārši ne manam motocikla lukturī, nedz arī lukturī, ko es nopirku atsevišķi, nebija iekšā tādas kastītes :(

zaika
16.Feb 2009
+
patīk
-
jā, tas ir tas pagriezinu relejs, viņš var būt jebkādā formā, manam ju3 tas ir apaļš, principā laikam der jebkurš kuram ir divas spailes, 6v
PS. cik redzu bākas korķis mainījies, bija melnais, tagad virsū no iž 49/56, bet kopumā mocīts labi izskatās :)

gsirmais
16.Feb 2009
+
patīk
-
zaika :
jā, tas ir tas pagriezinu relejs, viņš var būt jebkādā formā, manam ju3 tas ir apaļš, principā laikam der jebkurš kuram ir divas spailes, 6v
PS. cik redzu bākas korķis mainījies, bija melnais, tagad virsū no iž 49/56, bet kopumā mocīts labi izskatās :)

Paldies un paldies par info. :)

Nezini vai šādus relejus vel var nopirkt centrāltirgus bodītē?

To bākas korķi es uzliku citu tādēļ, ka viņā iekšā ir tā eļļas glāzīte.

zaika
16.Feb 2009
+
patīk
-
nezinu, nekad nēesmu tur bijis, vai jau nebūs aizklopēta krīzes iespaidā...
+1 par korķa maiņu-glāzīte ir laba lieta :)
P.S. saskaiti lūdzu cik tev kniežu ir sēdeklim pa perimetru, un cik malējām ir liels attālums :) (itkā ir 26, bet cik priekšā un aizmugurē?)

gsirmais
16.Feb 2009
+
patīk
-
zaika :
nezinu, nekad nēesmu tur bijis, vai jau nebūs aizklopēta krīzes iespaidā...
+1 par korķa maiņu-glāzīte ir laba lieta :)
P.S. saskaiti lūdzu cik tev kniežu ir sēdeklim pa perimetru, un cik malējām ir liels attālums :) (itkā ir 26, bet cik priekšā un aizmugurē?)

Ja tas tev steidzami, tad nevarēšu tik ātri palīdzēt jo pie moča tikšu labi ja pēc nedēļas vai divām :(

p.s. centrāltirgus kioskiņš strādā pilnā sparā, es tur vel pagājušajā sestdienā nopirku slēdzi kā arī benzīna šļauciņu pa 2.50 Ls/m :) Bet pagrieziena relejs, tad mani vel neinteresēja.

zaika
16.Feb 2009
+
patīk
-
tik steidzami nav :) vkārši man nav no kā pašpikot, un vel jāsagādā materiāls ko virsū likt :)

aabrams
16.Feb 2009
+
patīk
-
Ja tas tev steidzami, tad nevarēšu tik ātri palīdzēt jo pie moča tikšu labi ja pēc nedēļas vai divām :(

sorry par offtopiku, bet tev izh konesē stāv? tad tev laukos ir māja, vai arī garāža ? :) ja tu ierodies koknesē, tad uzzvani :) es tev vēl šo to caur paziņam varu atrast priekš iža, pašam arī šis tas stāv plauktos, varbūt noder, man pašam nav jēgas no tām daļām, atdošu tāpatās ;)

gsirmais
17.Feb 2009
+
patīk
-
aabrams :

sorry par offtopiku, bet tev izh konesē stāv? tad tev laukos ir māja, vai arī garāža ? :) ja tu ierodies koknesē, tad uzzvani :) es tev vēl šo to caur paziņam varu atrast priekš iža, pašam arī šis tas stāv plauktos, varbūt noder, man pašam nav jēgas no tām daļām, atdošu tāpatās ;)

Jā, man tur vecākiem blakus stadionam ir māja ar garāžu. Ok, kad būšu tur uzzvanīšu :)

gsirmais
17.Feb 2009
+
patīk
-
zaika :
tik steidzami nav :) vkārši man nav no kā pašpikot, un vel jāsagādā materiāls ko virsū likt :)

tu domā pats pāršut krēslu?

zaika
17.Feb 2009
+
patīk
-
jā,esmu to jau darījis savai pl2, bet gribas savādāku, un krēsla pamatne man bija slikta, bet tākā esmu ticis pie svaigākas - jāpārtaisa :) (un kad biju jau apvilcis biju aizmirsis vadu uz uguņiem caur sēdekli izvilkt, tāpēc vēlviens iemesls kāpēc to darīt geek )

gsirmais
17.Feb 2009
+
patīk
-
zaika :
jā,esmu to jau darījis savai pl2, bet gribas savādāku, un krēsla pamatne man bija slikta, bet tākā esmu ticis pie svaigākas - jāpārtaisa :) (un kad biju jau apvilcis biju aizmirsis vadu uz uguņiem caur sēdekli izvilkt, tāpēc vēlviens iemesls kāpēc to darīt geek )

Varbūt, tev ir kāda bilde ar to paštaisīto benķi? Gribētos redzēt ko var izdarī paša spēkiem. Pirms sāku meklēt kādu firmu kas ar šādien darbiem nodarbojas. Jo mans benķis vietām ir saplaisājis, pie tam ir nolūzis viens no pagriezienu stiprinājumiem.
Jā un manā gadījumā visi vadi iet pa dubļusarga iekšieni :roll:

zaika
17.Feb 2009
+
patīk
-
varu vienīgais vakarā aiziet tuvāk sabildēt, un vislabāk ir taisīt pašam ja ir labi saglabājusies tā maliņa kas nāk apkārt sēdeklim pa augšu, nēesmu interesējies, varūt tādu var nopirkt kkur, nu ja domā tuvāk oriģinālam taisīt, ja ne, tad jau vajag domāt dizainu citu...

gsirmais
17.Feb 2009
+
patīk
-
zaika :
varu vienīgais vakarā aiziet tuvāk sabildēt, un vislabāk ir taisīt pašam ja ir labi saglabājusies tā maliņa kas nāk apkārt sēdeklim pa augšu, nēesmu interesējies, varūt tādu var nopirkt kkur, nu ja domā tuvāk oriģinālam taisīt, ja ne, tad jau vajag domāt dizainu citu...

Nu ja sanāk tad ieliec kādu bildi. Es vel savu apskatīšu, varbūt, ieraudzīšu kādu risinājumu :) Ja nē, tad domāju, ka kantori kas nodarbojas ar ādas saloniem automašīnām varētu šo izdarīt kvalitatīvak nekā es ar savām līkajām rokām :)

Pēdējie ziņojumi Forumā