PPUR :
Paarshuut IZa seedekli tieshaam nav gruuti,es arii to dariiju pats.Visgruutaakais ir apvalceet tos caurumus,caur kuriem stiprinaas rokturis.
Protams var jau visu restauraacijas p[rocesu veikt dazjaadaas firmaas un rezultaats varbuut buus labaaks,bet domaaju,ka gandariijums un ieguutaas iemanjas pasham darbojoties buus lielaaks.
Stap citu shis IZP3 laikam ir tas,kuram vajag dokumentus.Labs.Domaaju shinii gadiijumaa vajadzeetu pacensties vinju legalizeet civilizeeti.Manupraat nopirkt raamja donoru ar dokumentiem buutu liidzveertiigi seedeklja paarshuushanai firmaa.
creature2 :
nu tev būtu vēlams uzzināt kurā CSSD(rajonā) mocis kādreiz tika reģistrēts..
tad ej uz tā rajona CSSD rādi savu numuru un saki, ka vēlies atrast īpašnieku un ka pazuduši papīri.. ja paveiksies, darbinieki ātri vien atradis grāmatas ierakstu, pēc tam tev tikai vajadzīgi visi mantinieki un mantojuma apliecība.. darbinieki apskatīsies apliecību un ja atzīs to par derīgu, lai moci reģistrētu, papīri tev būs rokā... pirms nedēļas biju ar šo pašu jautājumu CSSD un manam CŽ typ 501 rollerim grāmatas ierakstu atrada 10minūtēs(ieraksts veikts 60.gadā)...
izmaksas kopā aptuveni 50Ls
un es biju viens, bez mantinieka, darbinieki nekādus personas apliecinošos dokumentus neprasīja.. tā kā tu īpašnieku vari uzzināt tāpat, vismaz Valmierā
defektivais :zaika :
varu vienīgais vakarā aiziet tuvāk sabildēt, un vislabāk ir taisīt pašam ja ir labi saglabājusies tā maliņa kas nāk apkārt sēdeklim pa augšu, nēesmu interesējies, varūt tādu var nopirkt kkur, nu ja domā tuvāk oriģinālam taisīt, ja ne, tad jau vajag domāt dizainu citu...
Nu ja sanāk tad ieliec kādu bildi. Es vel savu apskatīšu, varbūt, ieraudzīšu kādu risinājumuJa nē, tad domāju, ka kantori kas nodarbojas ar ādas saloniem automašīnām varētu šo izdarīt kvalitatīvak nekā es ar savām līkajām rokām
krekers :
Krāsots tika mājas apstākļos? Es domāju, ka nemaz tik slikti nav. Tajā vietā, kur bišķīt tā krāsa ir trāpījusi, tur var ar kādu sķīdinātāju patīrīt nost un būs ok :good!:
Es arī krāsošu mājas apstākļos. Būs pirmais projekts un rezultāts būs kāds būs. Un es nevis tikai naudas dēļ, bet arī principa pēc gribu darīt visu pats. Viens ir, ka tu aiznes nosmilšo, nogruntē, nohromē kādos kantoros, tad vēl sapērkās visas daļas jaunas un tad beigās sanāk, ka pats neko nav darījis. Vajag taču pašam darbu ieguldīt. Nu tas tāds mans uzskats..
krekers :
Nu notīrīt veco krāsu ar smilšu strūklu. Tas ir saprotams, ka katram garāža nav aprīkota ar modernāko tehniku, bet tomēr ir iespēja sarunāt, ka pats tīra un dara visu. Tāpat arī man nav smilšu strūklas iekārtas, bet es sarunāšu un tikšu pats darboties. Par hromēšanu, jā - to laikam kvalitatīvi mājas apstākļos izdarīt nevar. Bet nu tā doma bija tāda, ka viss ir pēc iespējas vairāk jācenšas darīt pašam, nevis aizved tur uz firmu, tur uz firmu un beigās sanāk, ka firma tev restaurēja moci, nevis tu pats.
Par to "kā būs tā būs" - labi, varbūt neskan tik optimistiski, bet nu par cik nekādas iepriekšējas pieredzes reāli nav, nav jāplēš mati ārā par to, ka ir kādās tur kļūdas - nākamreiz būs labāk.
Un kāpēc pats nekrāsoji? Nebija kompresors vai vienkārši negribēji ķēpāties?
Protams var jau visu restauraacijas p[rocesu veikt dazjaadaas firmaas un rezultaats varbuut buus labaaks,bet domaaju,ka gandariijums un ieguutaas iemanjas pasham darbojoties buus lielaaks.
Stap citu shis IZP3 laikam ir tas,kuram vajag dokumentus.Labs.Domaaju shinii gadiijumaa vajadzeetu pacensties vinju legalizeet civilizeeti.Manupraat nopirkt raamja donoru ar dokumentiem buutu liidzveertiigi seedeklja paarshuushanai firmaa.