defektivais :
Runājot par detaļām - neatteiktos no 18'' rata ar labu hromējumu.
neziniits :
tur ir viena galva pārzāģēta uz pusēm un piemetināta oriģinālajai galvai no abām pusēm...
aabrams :defektivais :
Runājot par detaļām - neatteiktos no 18'' rata ar labu hromējumu.
tāda lieta man ir. ar visu riepu
retromotomans :
Atbilde defektivais:
Tā ir gadījies, ka zvana un sola un pat sarunā, bet tad visu laiku atrunājas, neceļ vai nomet klausuli. Šādos gadījumos - kur ir garantija, ka cilvēks nav izdomājis zilus brīnumus? Acīmredzot, tā visbiežāk gadās, ja tiek meklētas kādas retas detaļas - varbūt vēl kādam ir līdzīga pieredze?
čungurēns :
Jā mana tēva čoms arī sarunāja kaut ko ar to veci, bet aizbraucis uz turieni viņš tika piečakarēts. Tāpēc mani laicīgi informēja un es neaizbraucu uz Tukumu, kā arī par tiem telefona zvaniem taisnība man bija tas pats, ka netika atzvanīts un veci nevar sazvanīt.
Un lūk, pēc vairākām atlikšanu reizēm un tikšanas galā ar hronisko slinkumu, pēc 10 gadu pārtraukuma esmu nolēmis savest kārtībā savu bēnības draugu:
Darbam klāt ķēros vakar un šodien, rezultātā pēc kontaktu notīrīšanas tiku pie dzirksteles un pēc tam arī sanāca viņu iedarbināt
Jāizdara vel ir sekojošas lietas:
1) Priekšējā riteņa maiņa vai pārspieķošana, jo spieķi ir vaļigi un viens pat izkritis
3) Benzīna krāniņa un trubas maiņa
2) Jāsalabo pagriezieni, bremžu uguņi
3) Jātiek pie derīgiem dokumentiem
4) Krāsošana, pulēšana, iespējams arī hromēšana
5) Tas vairāk priekša paša - jānoliek A kategorija