Aizmirsi paroli?

gsirmais
01.Feb 2009 | Pēdējo reizi labots 03.Feb 2009 15:37; labots 1 reizi
+
patīk
-
Kad mācijos vidusskolā no tēva drauga pa 15Ls nopirku šo motociklu, maksāju pa daļām, no pusdienu naudas :) Nobrauk tik sanāca 2k km.
Un lūk, pēc vairākām atlikšanu reizēm un tikšanas galā ar hronisko slinkumu, pēc 10 gadu pārtraukuma esmu nolēmis savest kārtībā savu bēnības draugu:

http://photo2.poga.lv/photos/0902/0202/sirmis/6607051180_b.jpg

http://photo2.poga.lv/photos/0902/0202/sirmis/6607085916_b.jpg

Darbam klāt ķēros vakar un šodien, rezultātā pēc kontaktu notīrīšanas tiku pie dzirksteles un pēc tam arī sanāca viņu iedarbināt :)

Jāizdara vel ir sekojošas lietas:
1) Priekšējā riteņa maiņa vai pārspieķošana, jo spieķi ir vaļigi un viens pat izkritis
3) Benzīna krāniņa un trubas maiņa
2) Jāsalabo pagriezieni, bremžu uguņi
3) Jātiek pie derīgiem dokumentiem
4) Krāsošana, pulēšana, iespējams arī hromēšana
5) Tas vairāk priekša paša - jānoliek A kategorija :)

Krastinjsh
02.Feb 2009
+
patīk
-
veiksmi! kas tev tā par interesanto galvu??

p.s. ja kas varu palīdzēt ar padomiem un kādām detaļām

gsirmais
02.Feb 2009
+
patīk
-
Paldies.
Galva ir parastā, taču tur ir redzams iepriekšējā īpašnieka mēģinājums panākt labāku dzesēšanu :) Nu plānā ir arī dabūt nost visu to lieko.

Runājot par detaļām - neatteiktos no 18'' rata ar labu hromējumu. Un vel no tām gumijas ručkām, tuvo tālo gaismu - taures slēdžā.
Cik saprotu, tad šļauciņu un benzīna krāniņu ar visām blīvēm var nopirkt centrāltirgu?

Jāzeps
02.Feb 2009
+
patīk
-
Benzīnbākas krānu vari nopirkt centrāltirgū, šļauciņu tā pat vai jebkurā moto veikalā, vai arī parastajam rokas pumpim vari nogriezt :D par pārspieķošanu maniju mūsu sludinājumu sadaļā kontaktus vienam cilvēkam kas ar to nodarbojas! Nezaudē uzņēmību un lai veicas! :good!:

Krastinjsh
02.Feb 2009
+
patīk
-
man tā galva izskatās platāka par cilindru, tāpēc tā jautāju!

http://content7-foto.inbox.lv/albums79415938/creature2/izh/IMG-0004.sized.jpg

slēdžus arī var dabūt centrāltirgus kioskā

gsirmais
02.Feb 2009
+
patīk
-
Es vel nēsmu tā kārtīgi izpētījis to savu galvu, kad tikšu līdz motoram, tad ziņošu :)

neziniits
02.Feb 2009
+
patīk
-
tur ir viena galva pārzāģēta uz pusēm un piemetināta oriģinālajai galvai no abām pusēm...

aabrams
02.Feb 2009
+
patīk
-
defektivais :

Runājot par detaļām - neatteiktos no 18'' rata ar labu hromējumu.

tāda lieta man ir. ar visu riepu

AivisG
03.Feb 2009
+
patīk
-
neziniits :
tur ir viena galva pārzāģēta uz pusēm un piemetināta oriģinālajai galvai no abām pusēm...

Loģiski, kā tad padomju inženieriem un citiem frīkiem un japīšiem uz Ļeņina ielas nepiecepināt virzuli, ja pāris reizes jāstāj pie luksofora? Ne velti, piemēram k58 galva izskatās kā no citas multenes.

gsirmais
03.Feb 2009
+
patīk
-
aabrams :
defektivais :

Runājot par detaļām - neatteiktos no 18'' rata ar labu hromējumu.

tāda lieta man ir. ar visu riepu

paskaties pm.

gsirmais
03.Feb 2009
+
patīk
-
Rodās jautājums - kādās krāsās no rūpnīcas, neskaitot gaiši zilu ar baltu, vēl bija pieejami IŽ Planeta?

p.s. varbūt, kādam ir dokumenti priekš šada veida motocikla?

R.Ch
03.Feb 2009
+
patīk
-
Par krāsojumu runājot.. :)
http://www.rrtbagijs.lv/izjupiter3.html

gsirmais
12.Feb 2009 | Pēdējo reizi labots 12.Feb 2009 20:12; labots 1 reizi
+
patīk
-
Gribēju pasūdzēties kā man šodien izgāja ar dokumentiem..:
Stāsts sākās kādu nedēļu atpakaļ, kad ieliku sludinājumu ss.lv. Nepagāja ne pāris dienas, kad viens dokumentu pārdevējs uzradās. Esot viņam motocikls, bet gribot tikai pārdot dokumentus un vel piedāvāja veselu kaudzi ar jaunam detaļām, kuras ar pie reizes labprāt notirgotu. Nu ko, vienojāmies par summu, laiku un vietu.. Bet ak es naivais, kad pienāca norādītais laiks nekādas ziņas nebija. Uzrakstīju sms, vai viss vel ir spēkā? Atbildē saņēmu, ka viņam šodien esot salūzusi mašina un šis nav ticis līdz Rīgai, bet ja esot vēlme dabūt dokumentus jau šodien, tad varot atbraukt uz Tukumu pakaļ. Nu ko es tā ārī izdarīju, pirms tam sarunāju aptuveno laiku, kad būšu Tukumā un devos ceļā. Kad biju nokļuvis galamērķi, protams, ka vilku ārā telefonu un zvanīju. Bet tur arī mani prieki beidzās jo tālruņa klausulē atskanēja patīkama sievietes balss: "Telefons uz kuru jūs zvanāt ir izslēgts vai atrodas ārpus uztveršanas zonas..." Un tā tas turpinājās kādas 2h, vairāk es neizturēju un braucu uz Rīgu. Bet nu šiem visiem zvaniem pa vidu vienreiz bija arī telefons ieslēgts, taču klausule tika nomesta. Tagad, tas ir vakarā zvanot, neviens vairs neceļ.
Nē nu visādi jau var gadīties, bet nu tad vismaz var kā pabrīdināt vai vismaz vēlāk atzvanīt. Ko tur daudz nu riktīgs krāns ne cilvēks :| . Tā kā uzmanaties ja kādam piesakās kāds "pārdevējs" Tukumā ar numuru, kas sākas ar 262263xx
Rezultātā, pa lieko nobraukti ~170km, pazaudēta puse darbdienas. Bet nu vismaz tagad zinu kā izskatās Tukums un sanāca atkārtot ceļu satiksmes noteikumus, a ta savādāk sen nebiju braucis pa nepazīstamu pilsētu :)
p.s. ir man arī otrs variants kā tikt pie dokumentiem, bet tas ir Tukuma raj, es nēsmu māņticīgs, bet tomēr...

retromotomans
12.Feb 2009
+
patīk
-
Atbilde defektivais:

Tā ir gadījies, ka zvana un sola un pat sarunā, bet tad visu laiku atrunājas, neceļ vai nomet klausuli. Šādos gadījumos - kur ir garantija, ka cilvēks nav izdomājis zilus brīnumus? Acīmredzot, tā visbiežāk gadās, ja tiek meklētas kādas retas detaļas - varbūt vēl kādam ir līdzīga pieredze?

čungurēns
12.Feb 2009
+
patīk
-
Jā mana tēva čoms arī sarunāja kaut ko ar to veci, bet aizbraucis uz turieni viņš tika piečakarēts. Tāpēc mani laicīgi informēja un es neaizbraucu uz Tukumu, kā arī par tiem telefona zvaniem taisnība man bija tas pats, ka netika atzvanīts un veci nevar sazvanīt. :)

gsirmais
12.Feb 2009
+
patīk
-
retromotomans :
Atbilde defektivais:

Tā ir gadījies, ka zvana un sola un pat sarunā, bet tad visu laiku atrunājas, neceļ vai nomet klausuli. Šādos gadījumos - kur ir garantija, ka cilvēks nav izdomājis zilus brīnumus? Acīmredzot, tā visbiežāk gadās, ja tiek meklētas kādas retas detaļas - varbūt vēl kādam ir līdzīga pieredze?

Es vienkārši nesaprotu, kas motivē tā darīt? Kad zvanīju, tad izklausijās sakarīgs džeks. Nu vismaz neziklausijās pēc kaut kāda tīņa, kam patīk ākstīties pa telefonu.

gsirmais
12.Feb 2009
+
patīk
-
čungurēns :
Jā mana tēva čoms arī sarunāja kaut ko ar to veci, bet aizbraucis uz turieni viņš tika piečakarēts. Tāpēc mani laicīgi informēja un es neaizbraucu uz Tukumu, kā arī par tiem telefona zvaniem taisnība man bija tas pats, ka netika atzvanīts un veci nevar sazvanīt. :)

Tieši tas pats numurs? Man viņš teica, ka esot ugunsdzēsējs un ka moci esot pirms 3 gadiem parrakstījis no onkuļa, kam 80 gadi esot, nē nu fantāzija jau strādā...

« 1234 »

Pēdējie ziņojumi Forumā