Aizmirsi paroli?

Dalgo
08.Mar 2008
+
patīk
-
Kristaps :
Hromēts prikešējais dubļubleķis (un vēl aprūsējis) :geek:
ja jau dekoratīvā uzlika uz stūres apgriezta, tad gan jau arī ir augstā stūre ( tā arī aprūsējusi) :geek:

Varu saderēt, ka uz moča bija divas taurītes. :)
Klasiskais šķūnings geek :ddd:

JanisL
08.Mar 2008
+
patīk
-
Nē nu savā laikā čalis kas brauca ar Jawu kurai ir orģinālā stūre bija absolūts pamuļķis... un ja tagad to sauc par šķūņingu, tad es nezinu...

Dalgo
08.Mar 2008
+
patīk
-
Pamuļķis tapēc ka brauca ar orģinālo stūri? :daa Tas jau būtu tikai normāli ja brauktu ar orģinālo!

JanisL
09.Mar 2008
+
patīk
-
Tā bija - paskaties kādas 70, 80 gadu hronikas... Vecās Jawas bija tā uztaisītas ka neko pielikt, neko atņemt!! un nejau tikai stūres bija mainītas
Viena lieta protams ir Retro moči, un to restaurācija uz 100% oriģinālu..
Bet cita opera ir motocikla pārveide. saprotu cilvēkus kas restaurē močus, taču iesaku arī paskatīties uz to potenciālu kas ir pārveidotiem močiem!! Domāju šis ir forums kur savākties cilvēkiem kam patīk motocikli un kas pret tiem izturās ar cieņu. Tomēr esmu atdūries pret tādu kā sienu šajā jautājumā, jo cilvēki nespēj pieņemt neko jaunu, skaistu un interesantu, bet tikai kladzina - vajag sarkanu, orģinālu stūri un mēģina te visus ieguldīt prokrusta gultā...

spridzeklis
09.Mar 2008
+
patīk
-
ko var ņemties, orģinālo jawu ir vairāk kā vajag un skaits noteikti vēl pieaugs.
Man nav iebildumi, ja cilvēks moci nedaudz uzlabo/uztunē(nejaukt ar šķūningotajiem krosa, baika un velns viņzin kādām kopijam no kurām tik :geek: ) , galvenais lai rezultāts galā ir smuks un cilvēks pret motociklu izturas ar cieņu! 70to un 80to tūnigs rulzz :yo: protams ja nav pārspīlēts......

Dalgo
09.Mar 2008
+
patīk
-
Tavs mocis, ko gribi to dari ;) Kā jau tika pieminēts, orģinālās jawas jau ir saradušās pietiekmai daudz! Parasti jau lika citus ragus jo orginālie ir šauri kā rezultatā motocikls sliktak vadās, bet ja maina ragus - tad jāapzāģē tas stūres panelis :( es jawu nokrasoju dzeltenu, jo tieši negribēju sarkanu :P

JanisL
09.Mar 2008
+
patīk
-
Tad jau arī tev pašam nav sveša radošā izdoma un vīzijas par to kā motocikls labāk izskatītos... Tāpēc novērtēsim citus, un nevis bezjēdzīgi bārstīsimies ar ''komplimentiem'', bet gan ieteiksim ko un kā var labāk izdarīt un varbūt pasviedīsim viens otram kādu ideju par to kā vajadzētu turpināt iesāktu projektu un padarītu to vēl labāku un skaistāku.. Tādu lai arī Retro mīļotājiem būtu kur piemest aci un papriecāties, mazākais, par akurātu darbu!!! :)

ritvars1990
09.Mar 2008
+
patīk
-
JanisL :
Tad jau arī tev pašam nav sveša radošā izdoma un vīzijas par to kā motocikls labāk izskatītos... Tāpēc novērtēsim citus, un nevis bezjēdzīgi bārstīsimies ar ''komplimentiem'', bet gan ieteiksim ko un kā var labāk izdarīt un varbūt pasviedīsim viens otram kādu ideju par to kā vajadzētu turpināt iesāktu projektu un padarītu to vēl labāku un skaistāku.. Tādu lai arī Retro mīļotājiem būtu kur piemest aci un papriecāties, mazākais, par akurātu darbu!!! :)
.... :) :good!:

« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā