Aizmirsi paroli?

RaivisSam
29.Oct 2007
+
patīk
-
Ziniet, cilvēki ir teikuši, ka agrāk 70ajos un 80ajos, ja tavai jawai bija platais priekšējais dubļubleķis un oriģinālā stūre, tad tu nebiji kruts

neziniits
29.Oct 2007
+
patīk
-
RaivisSam :
Ziniet, cilvēki ir teikuši, ka agrāk 70ajos un 80ajos, ja tavai jawai bija platais priekšējais dubļubleķis un oriģinālā stūre, tad tu nebiji kruts

aha, kko tādu es arī no brālēna ,mutes esmu dzirdējis...

Janka
29.Oct 2007
+
patīk
-
RaivisSam :

:D Droši vien vecais, tāpēc arī mazliet uzķūnoja, lai būtu kruts 8)
jo viņš ar savu Jawiņu brauca pie "brūtēm" Tā viņš man stāstīja... :D

RAFFS
29.Oct 2007
+
patīk
-
Bet kad restaurē visi meklē (un pagrūti atrast) tos lielos dubļu sargus :macies:

Dalgo
29.Oct 2007
+
patīk
-
Ir gadījies braukt ar tādu augstu stūri :D tizli :D :ddd: geek

Janka
29.Oct 2007
+
patīk
-
Dalgo :
Ir gadījies braukt ar tādu augstu stūri :D tizli :D :ddd: geek

Tici man- tik augsta mazam nav, tā tik izskatās ;) Man ir normāl 8)

Kaibinjsh
30.Oct 2007
+
patīk
-
Man atkal tā šaurā orģināla stūre liekas tāda pašnāvnieciska, it sevišķi uz zemes ceļiem, bet ar laiku pierod. Tās tā no IŽa vai Dnepras uz brīdi pārsēžoties uz Jawas. (Augstās stūres man ar nepatīk, bet stūrei jābūt pietiekami platai) Pie 70.-80. gadu tūninga vēl pieder vējstikls - kaklu griežamais :D un analogās gaisa taurītes (tās ar gumijas bumbiņu).

normunc
30.Oct 2007
+
patīk
-
RAFFS :
Bet kad restaurē visi meklē (un pagrūti atrast) tos lielos dubļu sargus :macies:

visi nemeklē.
Ja jawai ir jaunais gads un skrūvējamās bāku uzlikas, tad uzreiz būs neoriginal, ja uzliksi plato dubļinieku. Zinātājs uzreiz pateiks.

Man nepatīk 80-to gadu tjūnings. Labāk pārtaisi uz oriģinālo :) un perfektās restaurētās jawas nav nemaz tik daudz.

Janka
30.Oct 2007
+
patīk
-
Man nepatīk 80-to gadu tjūnings. Labāk pārtaisi uz oriģinālo un perfektās restaurētās jawas nav nemaz tik daudz.

:P Es tomēr atstās tā kā i. Pārkrāsos, nohromēs un būs ''laču'' 8)

modris.gersmanis
30.Oct 2007
+
patīk
-
Nu Janku!!! Tev toch ir baiga JAWA..., bet tikai VIENA!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) :sveiks: geek

Motorider
30.Oct 2007
+ 0
patīk
- 1
spridzeklis :
orģinālo jawu pietiek! Nomaini tik aizmugurējo lampu pret orģinālo, izpūtējiem tās trubas novāc, saved vizuāli kārtībā un būs superīga jawa ar 80 gadu tjuningu :good!:
Man tāds pats filtriņš, ja viņš filtrētu eļļu nost, tad kur viņa paliek??? tad jau man mocim ātri klemme būtu, 300km nobraukti ar šito filtru. viss ok. :good!:

Tads pats var arī dizeļdegvielas filts but! :| uztaisi eksperimentu: paņem 0.5 benzina un 100g eļlas, un caur šo filtru izlej tira kanna, redzesi ka benzins bus tirs bez eļlas(pec tam šo filtru vari izmest miskaste)!!! jau sen tas viss ir parbaudits citos forumos!!!

aabrams
31.Oct 2007
+
patīk
-
nez neesmu redzejis, ka kads 2t motoram liktu benzina filtru, nu iznemot mana gadijuma kad bija jawa ar oilmaster, nu lidz ar to no bakas tiirs benziins ;) aa esmu gan vienam dzekam degvielas padeves shlauka bija par iisu, uzlika filtru :D

Janka
31.Oct 2007
+
patīk
-
Uzliku, lai karbī no bākas neiet rūsa, jo savādāk nobraucu pāris km un karbis pilns :D Kā Jūs domā, nav nekāda ķīmija, kas izēd rūsu? Kā es varētu viņu iztīrīt pilnībā, jaunu negribās pirkt :roll:

PAL
31.Oct 2007
+ 0
patīk
- 1
īstenībā filtru nedrīkst likt, jo dzinējam arvien grūtāk sūkt degvielu, kad tas sāk palikt netīrs! un grūti to noteikt!

[ri4a]
31.Oct 2007
+
patīk
-
mes jau foruma bijam runajushi par bakas tirishanu ! :macies:
ir mekletajs pamekle taja! :macies:

normunc
31.Oct 2007
+
patīk
-
bākas tīrīšana...

saber kaudzi ar uzgriežņiem bākā. salej rūsas parvaidotāju. turi un krati viņu tik ilgi kamēr iestājas slinkums.
'
pēc tam izskalo, izžāvē, salej ko eļļainu un būs labi.

otomars
31.Oct 2007
+ 1
patīk
- 0
PAL :
īstenībā filtru nedrīkst likt, jo dzinējam arvien grūtāk sūkt degvielu, kad tas sāk palikt netīrs! un grūti to noteikt!
iisteniibaa jau dzineejs nesuuc benziinu no baakas;)

Janka
31.Oct 2007
+
patīk
-
Paldies par padomiem 8)

« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā