RaivisSam :
nogromēt jau nu notiekti, bet citādāk noņem so visu 80'o tūningu(pamaini aizmugurējo lampu, stūri, uzliec oriģinālo aizdedzes atslēgas vāku augšā, noņem to vienu signālu, noņem stulbos izpūtēju galus, pāršuj sēdekli) un būs ok, tāpat nekādas restaurācijas nebūs, bet ar to ko ieteicu būsi atjaunojis :sveiks:
spridzeklis :
orģinālo jawu pietiek! Nomaini tik aizmugurējo lampu pret orģinālo, izpūtējiem tās trubas novāc, saved vizuāli kārtībā un būs superīga jawa ar 80 gadu tjuningu :good!:
Man tāds pats filtriņš, ja viņš filtrētu eļļu nost, tad kur viņa paliek??? tad jau man mocim ātri klemme būtu, 300km nobraukti ar šito filtru. viss ok. :good!:
Izskatās jau dīvaini tas zilais bleķis. Bet tā ir vēsture, tā ir tavatēva jaunība.
Bet šī jawa nemaz tik traki nav tūnēta
spridzeklis :
Janka> vispār atstāj arī to lampu un izpūtējiem trubas, lai ir pilns komplekts! Saitaisīsi vizuālo, būs tēvam gan pašam prieks 8)
Visu saliku un tad pats galvenais- mēģināt pielaist. Uzpludināju... un viņa sirsniņa atkal ierūcējās pēc tik ilgiem gadiem... :smiekli: Biju pārsteigts par to, ka ar pirmo pieleca.
Šādi viņa stāvēja 20 gadus un gaidīja mani...