Labs rīts spečukiem!
Es atjaunoju motociklu Ural M62, 1965., esmu dabūjis šo moci bez izpūtējiem, vēlos noskaidrot, kādi ir oriģinālie izpūtēji šim mocim.
Man ir izdevies atrast divus variantus, bet es īsti neesmu pārliecināts, kura tipa izpūtēji bija oriģināli šim mocim:
Variants 1 -
vai variants 2 -
Internetā esmu atradis M62 bildes gan ar viena tipa izpūtējiem, gan ar otra, tāpēc - ja te ir kāds spečuks, kurš ir pārliecināts par savām M62 zināšanām, lūdzu uzrakstiet - vai oriģināli M62 mocim bija izpūtēji ar spuru uz apakšu (variants 2), vai arī ar simetrisku spuru (variants 1).
Paldies!
1966. gada filmā "sargies auto" M62 ar izpūtēju otru variantu. Secinājums, modeļa ražošanas sākumā izmantoja M61 izpūtējus (BMW R71 kopijas), vēlāk tos nomainīja uz apcisto variantu (BMW R51/3 kopija). Iespējams, kādi noliktavā bija, tādus lika virsū.
Paldies, interesants vēstures fakts! Tagad pilnīgi gribas noskatīties šo filmu, apskatīties M62, kuru izmantoja filmēšanā
Es izlēmu - savam M62 likšu izpūtējus ar spuru uz apakšu. Vizuāli manām actiņām tie liekas skaistākie šim mocim.
Paldies par atbildēm!
Par šo filmu diskutējām pirms padsmit gadiem. Režisors Rjazanovs pakaļdzīšanās epizodē izmanto, ja pareizi atceros, sešus dažādus motociklus - gan M72, gan K750, gan M62... u.t.t. M62 redzams tikai epizodē pie pasta. Tuvplānā tas pārvēršas par sānvārstu modeli
Es atjaunoju motociklu Ural M62, 1965., esmu dabūjis šo moci bez izpūtējiem, vēlos noskaidrot, kādi ir oriģinālie izpūtēji šim mocim.
Man ir izdevies atrast divus variantus, bet es īsti neesmu pārliecināts, kura tipa izpūtēji bija oriģināli šim mocim:
Variants 1 -
vai variants 2 -
Internetā esmu atradis M62 bildes gan ar viena tipa izpūtējiem, gan ar otra, tāpēc - ja te ir kāds spečuks, kurš ir pārliecināts par savām M62 zināšanām, lūdzu uzrakstiet - vai oriģināli M62 mocim bija izpūtēji ar spuru uz apakšu (variants 2), vai arī ar simetrisku spuru (variants 1).
Paldies!