Aizmirsi paroli?

mix
19.Jun 2007
+
patīk
-
Taisos pirkt shaadu mociiti - bet kas pirkshanas laikaa man buutu jaaoskataas - lai kaa teiktu neiegraabtos?

[ri4a]
19.Jun 2007
+ 1
patīk
- 0
lai butu ejosha stavokli un ar papiriem

runc_huks
19.Jun 2007
+
patīk
-
labaak peerc 634 tas ir labaaks un izturiigaaks jo 638 biezi pliist daksina un kaarbas

Rupeiks
19.Jun 2007
+
patīk
-
javaam vienmeer defekts ir PĀRNESUM KĀRBA
!nu tas ir skatoties kaa un kas brauc!

[ri4a]
19.Jun 2007
+ 1
patīk
- 0
runc_huks :
labaak peerc 634 tas ir labaaks un izturiigaaks jo 638 biezi pliist daksina un kaarbas

karbas un dakshinjas identiskas

runc_huks
19.Jun 2007
+
patīk
-
bet 634 ilgaak tur un veel 638 jawai arii netur labi relejs 6 v vislabaak ir

[ri4a]
19.Jun 2007
+ 1
patīk
- 0
runc_huks :
bet 634 ilgaak tur un veel 638 jawai arii netur labi relejs 6 v vislabaak ir

ne daudzi taisa 12 voltu elektro instalaciju jo ta ir labaka

runc_huks
19.Jun 2007
+
patīk
-
nu straav zinaa jaa 12 v ir labaaks bet 6 v ir izturiigaaks un ilgaak kalpo

[ri4a]
19.Jun 2007
+ 1
patīk
- 0
runc_huks :
nu straav zinaa jaa 12 v ir labaaks bet 6 v ir izturiigaaks un ilgaak kalpo

nee

mix
19.Jun 2007
+
patīk
-
ne nu , as par tiem dokumentiem ir (man nevajag - 15 gadi ,kur es dokjus likshu ) :D ....

vnk braukshu peec jawas un kas man jaanopeeta lai taa jawa buutu laba [tur vinjas buus vairaakas , un viena jaaaizveelas ]???????

un taas visas jawa's ir staveejushas kaadu laiku (5gad) - kas no staveshasnas (angaaraa) vareetu buut kirdikts??? drshvien nevareeshu pielaist uz vietas arii ,tapeec taadi jautaajumi...

un pa cik varu njemt normaalu 368 jawu?

[ri4a]
19.Jun 2007
+ 1
patīk
- 0
mix :
ne nu , as par tiem dokumentiem ir (man nevajag - 15 gadi ,kur es dokjus likshu ) :D ....

vnk braukshu peec jawas un kas man jaanopeeta lai taa jawa buutu laba [tur vinjas buus vairaakas , un viena jaaaizveelas ]???????

un taas visas jawa's ir staveejushas kaadu laiku (5gad) - kas no staveshasnas (angaaraa) vareetu buut kirdikts??? drshvien nevareeshu pielaist uz vietas arii ,tapeec taadi jautaajumi...

un pa cik varu njemt normaalu 368 jawu?

lai tu netiktu apist* vajag lai pielaizh un ja nevajag dokumentus tad lidz 50ls vairak to4 ne

Motorider
19.Jun 2007
+
patīk
-
Tevi paklausot cilveks pec tam pa muti dabus,par 50 ls jawa vispar var but tikaj metalluzņu kaudze!

RAFFS
19.Jun 2007
+
patīk
-
Nu skaties vai iet visi ātrumi vai nelec ārā , vai motors neklaudz,un paskaties arī uz pakaļējo riepu ja tā ir nodeldēta tad labāk neņem jo pēc tā var spriest par to kā iepriekšējie saimnieki ar to moci braukājuši !

petja
19.Jun 2007
+
patīk
-
Es tev ieteiktu labak nepirkt 638 jawu vina ir loti neisturiga un vispar tie kas nejedz mocos tie lai labak jawas neperk :D

aabrams
19.Jun 2007
+
patīk
-
neperc 8 jawu pirmkart nositisies ,ja ieprieksh neesi ar neko braucis, nu labi es pats ari 15gados ar jawu braucu bet ta bija 639.2 choperis, bet lai nu ka ja tu pat nezini ,ko skatities ,lai neiegrabtos, tad labak vispirms noperc minsku voshodu vai planetu nevis uzreiz ar 2 podiem un iemacies vispirms vinus skruvet :) nu labi ja par temu tad oglites ari ir liela jafeles problema, ka ari pakalejie amortini neizturigi, parejo itka citi jau apmeram nosauca. runajot par to ,ka 634 izturigaka, tas viss irfuflo, jo katrai paaudzei principa bija savas individualas kaites, bet nu ko tu tur mal par 6v sistemu? 12v ir daudz labaki :)

PAL
20.Jun 2007
+
patīk
-
JA pa lēto gribi pirkt, skaties lai motors briesmīgi neklaudz un darbinot noņem vadu no akumulatora, lai redzētu vai lādēšana strādā! A ja pa dārgo pirksi, tad tur var piekasīties pēc pilna saraksta!

KSX
20.Jun 2007
+
patīk
-
Taatad pērkot 638 apskaties šīs lietas:
1.)Lai var pielaist ar kurbuli.
2.)Parbaudi kompresiju clinindros, tai jābūt labai.
3.)Skaties, lai abi cilindri strādā, kā pulkstens.
4.)Lai labi slēdzas ātrumi un sajūgs nebuksē.
5.)Vizuālais stāvoklis, bet tas nav galvenais, jo to tu pats vari uzlabot!

kopumā tas viss, cena labai jawai ir no 150-300 Ls!!! :sveiks:

aabrams
20.Jun 2007
+
patīk
-
KSX :
Taatad pērkot 638 apskaties šīs lietas:
1.)Lai var pielaist ar kurbuli.
2.)Parbaudi kompresiju clinindros, tai jābūt labai.
3.)Skaties, lai abi cilindri strādā, kā pulkstens.
4.)Lai labi slēdzas ātrumi un sajūgs nebuksē.
5.)Vizuālais stāvoklis, bet tas nav galvenais, jo to tu pats vari uzlabot!

kopumā tas viss, cena labai jawai ir no 150-300 Ls!!! :sveiks:

nekad nemaksatu par jawu 300ls, jo pirms gadiem 4 idela jawa maksaja ap 150ls ta ka shitas cenas ir sviesta .

Endigo
20.Jun 2007
+
patīk
-
LoL :D:D par 300 Ls var nopirkt līdzīgu jamahēnu tik netik lielu kubatūru.

urmis
20.Jun 2007
+
patīk
-
Endigo :
LoL :D:D par 300 Ls var nopirkt līdzīgu jamahēnu tik netik lielu kubatūru.

man krustēvs pārdod kaut kādu yamahu, vai kawasaki 50kubicm motociklu :D Es pats viņu gribēju pirkt bet kad uzzināju, ka tikai 50 kubi tad vairs negribēju :D

« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā