Aizmirsi paroli?

quad
11.Apr 2013
+
patīk
-
Labdien mana jawa 634 nelec auksta, bet tikai ja uzstumj tad pielec,bet taka rīstas pirmas 8 sekundes un tad viss iet ideali.Tad to visu dienu var pielaist ideali uz kādu 3 kurbulējienu. Kas varētu būt pa vainu??????

i_edgars
11.Apr 2013
+ 0
patīk
- 3
Mož uzpludināt vajag!

quad
11.Apr 2013
+
patīk
-
Izdarīju to.

hEDge
11.Apr 2013
+
patīk
-
aizdedze noregulēta ?

quad
11.Apr 2013
+
patīk
-
ja aizdedzi noreguleju.

kawayama
11.Apr 2013
+ 1
patīk
- 0
Es teiktu, ka nobraukta virzuļgrupa. (Arī siltai jawai ir jāpalaižas no pus miniena) Aukstam motoram sliktas eļļas paliekas no cilindra spoguļa notek lejā karterī, līdz ar to samazinās virzuļa spēja veidot da jel kādu kompresiju, stumjot motoriņš kaut kā to kompresiju sadzen un izdodas palaist.

quad
12.Apr 2013
+
patīk
-
paldies pa info

zigmars
20.Apr 2023
+ 1
patīk
- 0
Iespējams arī, ka starpgabals ir nolietojies un nenoslēdz cilindrus, tāpēc degmaisījums, virzulim ejot uz leju, nevis uzspiežas virs cilindra, bet caur to starpgabalu ieplūst blakus cilindrā. Pēc tam - atpakaļ utt. Tāpēc aukstu motoru nevar pielaist ar kurbuli, bet uzstumt var, jo tad palielinās apgriezieni un degmaisījums nonāk virs virzuļiem.

kergers
20.Apr 2023
+
patīk
-
Pārbaudi vai pēc koda modelim un dzinējam atbilstošs karburators, dīzes un vispār sastāvs.
Reiz pats arī šādi mocījos, līdz izpētot sapratu, kur vaina.

bbarda
20.Apr 2023
+
patīk
-
kergers 20.Apr 2023 21:30
kergers 20.Apr 2023 21:30
Pārbaudi vai pēc koda modelim un dzinējam atbilstošs karburators, dīzes
dīzes un karburātors būs vainīgi ja neprot noregulēt,man čž 350 ar 634 dzinēju bija uzlikts 638 karbulis un strādāja ļoti labi bez problēmām. Konkrētajā gadījumā vairāk izskatās pēc starpgabala izdiluma,ja būtu pie vainas ārējie blīvslēgu tad klibotu viens konkrēts cilindrs.

kergers
21.Apr 2023
+
patīk
-
bbarda 20.Apr 2023 22:33

Man uz 634 bija karburators ar "vajadzīgajām" dīzēm priekš 634, bet pats karburatora modelis bija paredzēts vecajai 360. Vizuāli viņi izskatās visi vienādi, bet reāli ir kaut kādas atšķirības. Ne par velti ir viena karburatoru lapa Jawa motocikliem. Nesaku, ka šajā gadījumā vaina tieši karburatorā, bet pārbaudīt nenāks par ļaunu. Nav zvanīts, ka tā pastarpināti var būt viena no vainām.

Karburatoru saraksts Jawa modeļiem:

http://jawarmaniak.wz.cz/technika/karburatory.html

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā